Πώς θα δημιουργήσεις την ιδανική αγγελία εργασίας στο Douleutaras.gr!

Ψάχνεις εξειδικευμένο επαγγελματία για το πρότζεκτ σου; Στο Douleutaras.gr υπάρχουν πάνω από 6.000 ταλαντούχοι επαγγελματίες διαθέσιμοι να το αναλάβουν! 

Για να εξασφαλίσεις πως οι προσφορές από τους “καλύτερους” θα πέφτουν βροχή… Και να διαλέξεις τον πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σου, μην περιοριστείς απλώς σε μια απλή αγγελία εργασίας... Αφιέρωσε το σωστό χρόνο για να την κάνεις ακαταμάχητη!

√ Σύστησε την εταιρεία σου ή τον εαυτό σου

Πριν περάσεις στην περιγραφή της εργασίας, κάνε μια πολύ σύντομη εισαγωγή της εταιρείας σου και των δραστηριοτήτων της. Εναλλακτικά όταν δημιουργήσεις προφίλ εργοδότη συμπλήρωσε μερικές γραμμές στο "ποιος είμαι".

Μια περιγραφή με φιλική διάθεση ή χιούμορ είναι ικανή τόσο να δημιουργήσει μια θετική προδιάθεση στον υποψήφιο αιτούντα απέναντι στην ενδεχόμενη συνεργασία σας, όσο και να ενισχύσει σημεία των προνομίων που δίνεις στους υποψήφιους (π.χ. ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, φιλικό κλίμα εργασίας κλπ).

√ Περιέγραψε αναλυτικά όχι το "ποιον" ψάχνεις αλλά τις “δεξιότητες” που ψάχνεις!

To A και το Ω για την επιτυχημένη σύνταξη της αγγελίας σου, είναι η αναλυτική και σαφής περιγραφή των απαραίτητων και προαιρετικών δεξιοτήτων για τη διεκπεραίωση του έργου. Όσο πιο περιγραφικός και συγκεκριμένος γίνεις αναφορικά με τα προσόντα που ψάχνεις, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία.

Ένας γενικός τίτλος λοιπόν (π.χ. “Ζητείται Web Developer”), με απουσία περιγραφής συγκεκριμένων δεξιοτήτων (π.χ. καλή γνώση HTML, CSS, Javascript), θα υποβαθμίσει την ποιότητα των προσφορών, αλλά και θα δυσκολέψει και το μετέπειτα έργο της αξιολόγησης των υποψηφίων.

√ Πρόσφερε κίνητρα.

Το χρηματικό ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις για την υλοποίηση του πρότζεκτ θεωρείται ικανοποιητικό; Προσφέρεις μπόνους καλής / γρήγορης απόδοσης; Υπάρχει ενδεχόμενο μακροχρόνιας εξωτερικής συνεργασίας; 

Ανάφερε οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για έναν ικανό επαγγελματία! Θα προσελκύσεις και περισσότερες και ποιοτικότερες προσφορές!

√ Κάνε την περιγραφή σου “ευκολοδιάβαστη”!

Η εικόνα παίζει πάντα ρόλο! Κάνε ευανάγνωστη και οπτικά ευχάριστη την αγγελία σου. Χρησιμοποίησε τίτλους, κενά μεταξύ παραγράφων και bullet points προκειμένου να διευκολύνεις τη ροή του κειμένου. Απόφυγε τη χρήση Greeklish και κεφαλαίων γραμμάτων και όπου ενδείκνυται προτίμησε τη χρήση της Ελληνικής γλώσσας έναντι της Αγγλικής.

√ Ξαναδιάβασε την αγγελία εργασίας σου... Με το μάτι του υποψηφίου!

Πως σου φαίνεται; Τη βρήκες αρκετά σαφή και συναρπαστική; Προσελκύει το επίπεδο υποψηφίων που επιθυμείς; Θα έκανες εσύ ο ίδιος προσφορά γι αυτή την εργασία;

Αν η απάντηση σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι όχι...Αναρωτήσου γιατί και κάνε τις αντίστοιχες βελτιώσεις!

Πάτησε ΑΝΑΡΤΗΣΗ και ετοιμάσου να δεχτείς προσφορές!!!

Από την ομάδα του Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα