Δεν έχεις χρόνο για γυμναστική; Γυμνάσου ενώ κάθεσαι στο γραφείο σου!

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες... Και μπορεί τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα σε συνδυασμό με τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς εργασίας, να έχουν προωθήσει ένα καθιστικό τρόπο ζωής - που δεν ωθεί προς την κατεύθυνση της γυμναστικής- όμως η σοφή ρήση του Ιπποκράτη είναι ένα διαχρονικό σύνθημα ζωής και πολιτισμού που παραμένει πάντα επίκαιρο.

Το να περνάς το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της ημέρας σου καθιστός σε μια καρέκλα γραφείου, σίγουρα δεν προάγει την υγεία και ευεξία του οργανισμού σου. Επιλέον είναι γεγονός ότι πρακτικά ελάχιστοι ελεύθεροι επαγγελματίες διαθέτουν το χρόνο να κάνουν γυμναστική επί καθημερινής βάσεως ...

Η ομάδα του Douleutaras.gr παρουσιάζει μια καινοτόμα λύση - ιδανική για όσους εργάζονται από το σπίτι - η οποία θα σου λύσει όχι τα χέρια...αλλά τα πόδια! Και το όνομά της είναι Cubii!

Το Cubii είναι ένα ελλειπτικό μηχάνημα που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πετάλι κάτω από το γραφείο, ώστε να μένεις σε φόρμα, ενώ κάθεσαι! Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση γραφείου, έχοντας βέλτιστες γωνίες που επιτρέπουν στα πόδια σου να κινούνται ομαλά, ενώ διασφαλίζει οτι τα γόνατά σου δεν θα “χτυπάνε” στο γραφείο.

Κατ’αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να να καίς θερμίδες και να μένεις ενεργός, χωρίς όμως να μένει και η δουλειά σου πίσω!

Μπορείς να το δεις σε λειτουργία στο παρακάτω video!

https://www.youtube.com/watch?v=65Mh3gBb9pY

Όσο για το κόστος του; Ανέρχεται στα 350 δολλάρια. Σίγουρα δεν το λες και φθηνό! Αν όμως ανήκεις σε αυτούς που ποτέ δεν θα έβρισκαν το χρόνο να γυμναστούν λόγω δουλειάς ίσως αξίζει να το σκεφτείς... Άσε που και μία ετήσια συνδρομή στο τοπικό γυμναστήριο δε θα σου κοστίσει και πολύ λιγότερο.

Αν πάλι ανήκεις στους freelancers που “το έχουν” με τη γυμναστική και μπορούν να διαθέσουν λίγο παραπάνω χρόνο, τσέκαρε την εφαρμογή Workout Trainer! Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να πραγματοποιήσεις ασκήσεις στο σπίτι, ακολουθώντας οδηγίες που παρέχονται από επαγγελματίες γυμναστές, ενώ διατίθεται και δωρεάν έκδοση.

Εσύ φροντίζεις την υγεία σου;

Από την ομάδα του Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα