5 απλά tips για να φτιάξεις ένα αποτελεσματικό προφίλ!

Πώς μπορείς να φτιάξεις εύκολα, γρήγορα και ένα αποτελεσματικό προφίλ στο douleutaras.gr, ώστε να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να βρεις project που σου ταιριάζουν; Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές!

Όνομα και φωτογραφία

Το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος όταν επισκέπτεται το προφίλ σου είναι το όνομα σου και η φωτογραφία σου, γι’ αυτό φρόντισε να στέλνουν τα σωστά μηνύματα. Ένα πλήρες όνομα, χωρίς υποκοριστικά ή συντομογραφίες, προσδίδει επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Η φωτογραφία χρειάζεται κι αυτή προσοχή, καθώς θα πρέπει να περιλαμβάνει μόνο εσένα και όχι φίλους και γνωστούς.  Έπιπλέον bonus αν είσαι χαμογελαστός/ή, αφού έτσι μπορείς να προβάλλεις ένα πιο φιλικό και προσιτό προφίλ, προσελκύοντας πιο εύκολα ενδιαφερόμενους!

Γιατί είσαι ο κατάλληλος;

Πολύ σημαντικό είναι να πείσεις τον υποψήφιο πελάτη ότι είσαι ο πλέον κατάλληλος/η για τη δουλειά, αναλύοντας τις εμπειρίες, τα προσόντα, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου στους τομείς «Ποιος είμαι», «Εργασιακή εμπειρία» και «Εκπαίδευση». Δώσε έμφαση σε προσόντα που σε διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους υποψήφιους. Απόφυγε όμως να παραπληροφορήσεις ή να υπερβάλλεις για τις δυνατότητες σου. Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο «Ποιός είμαι», καλείσαι να αναφέρεις τους τομείς που έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν, τα projects όπου έχεις συμμετάσχει, την τωρινή επαγγελματική σου ενασχόληση και άλλες επαγγελματικές ικανότητες που διαθέτεις. Στο πλαίσιο «Εργασιακή εμπειρία» μπορείς να αναφέρεις τις εταιρίες στις οποίες έχεις εργαστεί και τις αντίστοιχες θέσεις που έχεις αναλάβει μέχρι και σήμερα. Ιδανικά θα θες να είσαι όσο πιο πλήρης όταν αναγράφεις την προϋπηρεσία σου, καθώς κάθε επαγγελματική εμπειρία σου μετράει! Τέλος, στην ενότητα «Εκπαίδευση» πρόσθεσε συνοπτικά ό,τι σπουδές έχεις τυχόν πραγματοποιήσει, και τις αντίστοιχες σχολές στις οποίες φοίτησες.

Τι ακριβώς μπορείς να αναλάβεις;

Κάτω από την ενότητα «Υπηρεσίες» προσπάθησε να παρουσιάσεις τις κυριότερες κατηγορίες υπηρεσιών που μπορείς να προσφέρεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείς να προσθέσεις μέχρι 3 κατηγορίες. Περιγράφοντας αναλυτικά τις υπηρεσίες σου και συμπεριλαμβάνοντας κοστολόγηση με σταθερή τιμή ή ανά ώρα, έχεις περισσότερες πιθανότητες το προφίλ σου να προβληθεί σε σχετικές αναζητήσεις επαγγελματιών από ενδεχόμενους πελάτες. Καλό είναι επίσης να είσαι ενήμερος/η σχετικά με τις ζήτηση των υπηρεσιών σου στην αγορά, ούτως ώστε εάν είναι δυνατόν η τιμή που προσφέρεις να είναι ανταγωνιστική.

Τσέκαρε για τυχόν λάθη

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι' αυτό να έχεις κατά νου ότι ένα σωστό από γραμματικής και ορθογραφικής άποψης προφίλ, καθώς και η αποφυγή χρήσης Greeklish, προσδίδει επαγγελματισμό και δείχνει ότι θα εκτελέσεις με αντίστοιχη μεθοδικότητα την όποια δουλειά αναλάβεις!

Συχνή ανανέωση

Τέλος, καλό θα είναι να ενημερώνεις τακτικά το προφίλ σου σχετικά με νέα projects που αναλαμβάνεις και καινούριες εμπειρίες ή ικανότητες που αποκτάς, καθώς κατ’ αυτό τον τρόπο φαίνεται ότι υπήρξες παραγωγικός/ή και βελτίωσες το εύρος δραστηριοτήτων σου. Καλή επιτυχία από την ομάδα του Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα