Απολέπιση προσώπου: Μικρά μυστικά που πρέπει να ξέρεις!

Η απολέπιση προσώπου είναι ένα από τα μεγαλύτερα “όπλα ομορφιάς” που διαθέτουν στα χέρια τους οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα μας και να μας χαρίσει χρόνια νεότητας!

Φυσικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εκτός από τα αμέτρητα θετικά της, η απολέπιση προσώπου έχει και μια άλλη, λίγο σκοτεινότερη πλευρά. Ρωτήσαμε τις έμπειρες αισθητικούς της πλατφόρμας μας τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε αν θέλουμε να έχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα και εκείνες, με χαρά, μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά τους.

Τips & Tricks για τη σωστή απολέπιση προσώπου!

#1. Η καλύτερη απολέπιση προσώπου γίνεται το πρωί.

Η “επιδιόρθωση” και η αναζωογόνηση της επιδερμίδας πρέπει να ξέρεις ότι γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έτσι, μόλις ξυπνήσεις, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σου θα έχουν βγει στην επιφάνεια και θα περιμένουν να τα απομακρύνεις. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις απολέπιση προσώπου!

#2. Πριν ξεκινήσεις, καθάρισε το πρόσωπο σου.

Αν στο πρόσωπο σου έχουν μείνει υπολείμματα μακιγιάζ από το προηγούμενο βράδυ, καθάρισε τα με ένα απαλό βαμβάκι και την κατάλληλη κρέμα ή μαντηλάκι. Στη συνέχεια ρίξε λίγο χλυαρό νερό στο πρόσωπο σου και ξεκίνησε την απολέπιση. Χάρισε στον εαυτό σου ένα χαλαρωτικό μασάζ, κάνοντας αργές κυκλικές κινήσεις. Πρόσεξε μην πλησιάσεις την περιοχή των ματιών!

#3. Μην το παρακάνεις με την βαθιά απολέπιση.

Μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές για να φροντίσεις για την αναζωογόνηση και την αντιγήρανση της επιδερμίδας σου, με μια απολέπιση προσώπου. Η συχνότερη χρήση, ειδικά αν χρησιμοποιείς προϊόντα για βαθιά απολέπιση, θα “πληγώσει” το δέρμα σου. Αυτό θα συμβεί διότι, λόγω της υπερβολής, μαζί με τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν και τα νέα και υγιή!

#4. Οι κρέμες απολέπισης σώματος είναι μόνο για το σώμα.

Γενικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε προιόντα για το σώμα στην περιοχή του προσώπου. Οι κόκκοι των προιόντων σώματος είναι ασφαλώς πιο μεγάλοι και τραχείς καθότι οι ανάγκες του δέρματος είναι διαφορετικές. Είναι προτιμότερο να παραλείψεις την εβδομαδιαία απολέπιση προσώπου παρά να τραυματίσεις το δέρμα σου.

#5. Φτιάξε μόνη σου την καλύτερη συνταγή για την απολέπιση προσώπου

Σε ένα μικρό βαζάκι ανακάταψε περίπου 150 ml παρθένο ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Χρησιμοποίησε τη συνταγή σου και ακολούθησε τη γνωστή διαδικασία για την απολέπιση προσώπου, αν θέλεις να περιποιηθείς το δέρμα σου. Μετά από ένα-δύο λεπτά χαλαρωτικού μασάζ θα νιώθεις την επιδερμίδα σου απίστευτα καθαρή και ενυδατωμένη!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα