5 Υπέροχες DIY Κατασκευές για τη Διακόσμηση Κήπου με Τσιμεντόλιθους!

Θέλεις να δώσεις μία νότα ανανέωσης στον κήπο σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα; Όσο ανοίγει ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαίρι, ο κήπος θα γίνει το δεύτερο σαλόνι σου. Αξίζει να αφιερώσεις λίγες ώρες για να δημιουργήσεις το τέλειο σκηνικό, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως οι τσιμεντόλιθοι. Οι τσιμεντόλιθοι αποτελούν ένα δομικό υλικό που, πλέον, χρησιμοποιείται και στις diy κατασκευές για το σπίτι. Εξαιτίας της δομής τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές, ειδικά για το κήπο.

Η διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους αποτελεί μία τάση που ήρθε για να μείνει. Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για κατασκευές με τσιμεντόλιθους για τον κήπο, που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το χώρο σου. Ακόμη και αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με τις κατασκευές, οι κατασκευές με τσιμεντόλιθους δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου. Παρακάτω, θα βρεις μοναδικές ιδέες στη διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους που θα σε ενθουσιάσουν!

4+1 Κατασκευές με Τσιμεντόλιθους που θα Απογειώσουν τη Διακόσμηση Κήπου!

1. Γλάστρες από κατασκευές με τσιμεντόλιθους

διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

Image Credits | Pinterest, Decoratoo

Οι κατασκευές με τσιμεντόλιθους πάνε ένα βήμα παραπέρα τη διακόσμηση κήπου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους τσιμεντόλιθους για να δημιουργήσεις μοναδικές συνθέσεις φυτών. Η σύνθεση της φωτογραφίας είναι πανεύκολη και δεν θα σου πάρει περισσότερο από ένα απόγευμα για να την ολοκληρώσεις. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείς είναι το κατάλληλο μέρος, για να την αναδείξεις.

Για να δημιουργήσεις τις δικές σου κατασκευές με τσιμεντόλιθους θα χρειαστείς, μερικούς τσιμεντόλιθους, χώμα και τα αγαπημένα σου φυτά. Τοποθέτησε ακανόνιστα τους τσιμεντόλιθους και φύτεψε τα φυτά σου. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο. Φύτεψε τα φυτά σου στα σημεία που σου αρέσει οπτικά, ώστε να δημιουργείς το απόλυτο αποτέλεσμα. Στη φωτογραφία, έχει χρησιμοποιηθεί το πανέμορφο φυτό Σανσεβιέρια. Είναι αρκετά ανθεκτικό, πολύ εντυπωσιακό και μπορεί να απογειώσει τη διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους!

2. Διακόσμηση κήπου με καναπέ από τσιμεντόλιθους

διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

Image Credits | Pinterest. 1001 Gardens

Αν δες έχεις κάποιο παγκάκι ή κάποιο έπιπλο μπαμπού για τον κήπο σου, θα λατρέψεις αυτή την κατασκευή. Πρόκειται για τον απόλυτο καναπέ για τον κήπο σου, που μπορείς να δημιουργήσεις μόνος/-η σου με ελάχιστα χρήματα και χωρίς καμία τεχνική γνώση. Είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψεις το αποτέλεσμα και θα το εντάξεις περίφανα τον καναπέ σου στην διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους που ετοιμάζεις.

Για να δημιουργήσεις το δικό σου καναπέ από τσιμεντόλιθους θα χρειαστείς 10 τσιμεντόλιθους και 5 ξύλινα δοκάρια. Τοποθέτησε τους τσιμενόλιθους τον έναν πάνω στον άλλο και πέρασε τα ξύλα στα ανοίγματα, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία. Σαν κατασκευή είναι αρκετά απλή και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Οι τσιμεντόλιθοι είναι αρκετά βαριοί και ανθεκτικοί στο πέρασμα του χρόνου. Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως οι τσιμεντόλιθοί σου θα παραμείνουν στη θέση τους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο έτοιμο σοβά.

3. Διακόσμηση κήπου με παγκάκι από τσιμεντόλιθους

διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

Image Credits | Pinterest, Hoomdsgn

Αν η προηγούμενη κατασκευή σου φαινόταν εύκολη, αυτή η κατασκευή με τσιμεντόλιθους θα σου φανεί παιχνιδάκι. Ακολουθώντας το μοτίβο της φωτογραφίας είμαστε σίγουροι πως θα έχεις 100% επιτυχία. Αρκεί να έχεις μερικούς τσιμεντόλιθους, δύο λεπτές ξύλινες παλέτες και μερικά μικρά παχύφυτα. Τόσο απλά!

Η διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους αποτελεί μία τάση που θα χαρείς να ακολουθήσεις και εσύ για τον κήπο σου. Οι κατασκευές με τσιμεντόλιθους είναι πανεύκολες και μπορείς να τις τροποποιήσεις με όποιον τρόπο θέλεις, δημιουργώντας τη δική σου σύνθεση. Ακόμη και αν δεν σου αρέσει το χρώμα των τσιμεντόλιθων, μπορείς να τους βάψεις σε όποιο χρώμα επιθυμείς. Επιπλέον, το κόστος για αυτή την κατασκευή είναι πολύ μικρό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

6 πρωτότυπες ιδέες για DIY Ξύλινες Κατασκευές Κήπου!

4. Καλλιτεχνική διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

Image Credits | Pinterest, The Garden Glove

Αφού οι τσιμεντόλιθοι σου δίνουν την άνεση να τους χειριστείς όπως επιθυμείς, βγάλε την καλλιτεχνική φύση που κρύβεις μέσα σου. Δημιούργησε δικές σου συνθέσεις που θα αναδείξουν τη διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους. Όσο πιο ακανόνιστα τοποθετείσεις τους τσιμεντόλιθους, τόσο καλύτερα για την κατασκευή σου. Μέσα από τη διασκέδαση, μπορεί να καταφέρεις κάτι σπουδαίο!

Για να δημιουργήσεις τη σύνθεσή σου θα χρειαστείς τσιμεντόλιθους και μερικά φυτά. Για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, πρώτα δημιούργησε τη σύνθεσή σου και ύστερα φύτεψε τα φυτά. Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου!

5. Διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους, φυτά και κεριά

διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

Image Credits | Pinterest, Zanetha Matisse

Αν δεν βρήκες ακόμη την αγαπημένη σου κατασκευή ανάμεσα στις κατασκευές με τσιμεντόλιθους, είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψεις αυτή την ιδέα. Και όχι άδικα! Αυτή η ιδέα βρίσκεται στις καλύτερες κατασκευές για τσιμεντόλιθους. Είναι πανεύκολη, γίνεται μέσα σε λίγη ώρα και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά.

Για να δημιουργήσεις αυτή την κατασκευή, θα χρειαστείς τσιμεντόλιθους, μερικά παχύφυτα και λίγα ρεσώ. Μπορείς να τοποθετήσεις αυτή την κατασκευή, τόσο στον κήπο, όσο και στο μπαλκόνι σου, αλλά φρόντισε να βρεις ένα απάγκιο μέρος, για να μην σβήνουν τα κεράκια. Δημιούργησε το απόλυτο σκηνικό στον κήπο σου και πήγαινε τη διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους ένα βήμα παραπέρα!

Ελπίζουμε στο άρθρο μας να βρήκες τις ιδέες που έψαχνες στη διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους και σύντομα να δημιουργήσεις τις δικές σου κατασκευές!

διακόσμηση κήπου με τσιμεντόλιθους

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα