Ποιες ετοιμασίες πρέπει να κάνεις για τη βάφτιση του μωρού σου;

Η διοργάνωση βάπτισης, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το αγγελούδι σου, δεν είναι μια διόλου εύκολη υπόθεση ! Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να σκεφτείς, για να κάνεις αυτή τη μέρα πραγματικά ξεχωριστή!

Από πού πρέπει ,όμως,να αρχίσει κανείς τις ετοιμασίες και ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει ώστε να είναι σίγουρος ότι η διοργάνωση βάπτισης θα είναι επιτυχημένη ; Πάμε να δούμε μαζί μερικά σημαντικά σημεία που δεν πρέπει να παραλείψεις αν θέλεις η μέρα αυτή να είναι αξέχαστη.

Επιλογή Εκκλησίας & Χώρου για την Εκδήλωση

Το πρώτο σημείο που σίγουρα σκέφτονται όλοι οι νέοι γονείς, όταν έρθει η ώρα να βαπτίσουν το μωρό τους, είναι η εκκλησία όπου θέλουν να τελεστεί το μυστήριο . Στη συνέχεια καλούνται να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσει κάποια εκδήλωση ή party και φυσικά να σκεφθούν ιδέες για τον χώρο της εκδήλωσης . Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια ταιράστια γκάμα επιλογών χώρου που καλύπτουν όλα τα γούστα και φυσικά τους προυπολογισμούς .

Φωτογράφιση

Δεν νοείται διοργάνωση βάπτισης χωρίς φωτογράφο ! Η βάπτιση του μωρού είναι μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής ενός γονιού . Για αυτό πρέπει σιγουρευτείς οτι οι αναμνήσεις σου θα αποτυπωθούν στην καλύτερη ποιότητα . Φρόντισε, λοιπόν , σε συνεργασία με τον φωτογράφο που θα επιλέξεις να ενημερωθείς σχετικά με ενδεχόμενα σημεία όπου απαγορεύεται να τραβήξεις φωτογραφίες αλλά και ειδικές ανάγκες φωτισμού που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό της εκκλησίας . Μην ξεχάσεις να ελέγξεις το χώρο πρωτύτερα ώστε να βρείς τα καλύτερα σημεία για να απαθανατίσεις τις αγαπημένες σου στιγμές !

Προσκλήσεις

Οι προσκλήσεις είναι ακόμη ένα πολύ σημαντικό σημείο στη διοργάνωση βάπτισης . Αφού οριστικοποίησεις την λίστα των καλεσμένων έρχεται η ώρα να παραγγείλεις τα προσκλητήρια. Μην βιαστείς να καταλήξεις σε ένα προτού πάρεις ιδέες ! Οι επαγγελματίες μας σου προσφέρουν πολύ μεγάλη ποικιλία προσκλητηρίων και στυλ που ικανοποιούν όλα τα γούστα !

Catering

Αν έχεις αποφασίσει οτι θα ακολουθήσει εκδήλωση μετά το μυστήριο τότε ένα σημείο που πρέπει να προσέξεις πολύ στη διοργάνωση βάπτισης είναι φυσικά το φαγητό . Όπως είπαμε, το πρώτο βήμα ξεκινά με την επιλογή του χώρου που θα φιλοξενήσει το party του μωρού . Στη περίπτωση που ο χώρος της προτίμησης σου συνεργάζεται αποκλειστικά με κάποιο catering , είναι απαραίτητο να συγκεντώσεις ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτό . Αν η επιλογή βρίσκεται στα χέρια σου, είμαστε βέβαιοι πως οι συνεργάτες μας θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σου.

Μουσική

Η τέλεια διοργάνωση βάπτισης απαιτεί φυσικά και μουσική! Ψάξε τον κατάλληλο ειδικό ο οποίος θα καλύψει μουσικά το πάρτυ. Eνημέρωσε τον για την υπόκρουση που θέλεις να έχει η βάπτιση του μωρού σου και ετοιμάσου να χορέψεις και να διασκεδάσεις!

Τελευταίο και σημαντικότερο...απόλαυσε την ημέρα!

Η βάπτιση του παιδιού σου πρέπει να είναι για σένα μια γιορτή που θα θυμάσαι ! Εμπιστεύσου τη διοργάνωση της στους επαγγελματίες μας και κάνε απλώς πρόβα το καλύτερο σου χαμόγελο!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα