DIY διακόσμηση με 5 απλά βήματα!

Το σπίτι σου είναι ο προσωπικός σου χώρος και το βασίλειο σου. Και όπως κάθε βασίλειο, έτσι και εσύ θέλεις να είναι όμορφα διακοσμημένο και σύμφωνα με το δικό σου γούστο. Πως όμως θα κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει λιγότερο με βομβαρδισμένη αποθήκη και περισσότερο με τα ανάκτορα των ονείρων σου; Δες!

DIY διακόσμηση με 5 απλά βήματα!

Επένδυσε σε ένα έπιπλο της επιλογής σου

diy-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7

Για την ακρίβεια όχι απλά της επιλογής σου, αλλά κάτι που θα το ερωτευτείς με το που το δεις. Ίσως είναι λίγο πιο ακριβό από όσο περίμενες, αλλά αν είναι καλής καταστεκυής και τόσο όμορφο όσο πιστεύεις αξίζει να το κάνεις δικό σου. Ένα ή δυο ακριβά και βαριά έπιπλα μέσα στο σπίτι, δίνουν μια άλλη αίσθηση, μεγαλύτερης πολυτέλειας χωρίς απαραίτητα να βαραίνουν τον χώρο.

Οργανώσου

diy-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-2

Ένα σπίτι δείχνει όμορφο στις φωτογραφίες του Pinterest γιατί είναι τακτοποιημένο. Και πολύ απλά έπιπλα να έχει, όσο είναι μαζεμένο και καθαρό, οι γραμμές του φαίνονται, τα έπιπλα του αναδεικνύονται και ακόμα και τα πιο μικρά διακοσμητικά γίνονται μέρος του συνόλου που πιάνει το μάτι. Φρόντισε λοιπόν να υπάρχει πάντα μια τάξη στο χώρο σου, να έχεις αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους ώστε να στοιβάζεις τα άχρηστα πράγματα και να μην υπερφορτώνεις τις καρέκλες με ρούχα!

Φέρε τα μέσα, έξω

diy-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-3

Γιατί αυτό θα έκανε ένας επαγγελματίας. Σε σπίτια που επιμελείται διακοσμητής θα έχεις παρατηρήσει πως δεν διστάζουν να βάλουν τον κήπο στο σαλόνι και το σαλόνι στον κήπο. Καθώς η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική είναι ρευστή και όχι βαριά και με κανόνες. Μην διστάσεις λοιπόν να βάεις μερικές γλάστρες στην είσοδο, ή στο μπάνιο αν έχεις χώρο. Θα δώσει άλλον αέρα στα πάντα γύρω σου!

Επένδυσε στον φωτισμό

diy-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-4

Γιατί είναι το Α και το Ω σε ένα σπίτι. Εκτός από τα φωτιστικά οροφής, πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα και επένδυσε και σε δαπέδου με ύψος λίγο κάτω από το ταβάνι. Προσθέτουν στον χώρο και είναι απίστευτα hot. Ενώ φρόντισε και τα φώτα. Μην επενδύσεις σε λάμπες με πολύ έντονο λευκό φως, ενώ προτίμησε εκείνες με πιο κίτρινο και απαλό. Η ατμόσφαιρα είναι το παν!

Πρόσθεσε πίνακες

diy-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-5

Γιατί δεν υπάρχει σπίτι που να έχει επιμεληθεί διακοσμητής και να μην έχει παντού μεγάλους και περίεργους πίνακες ζωγραφικής. Γιατί η τέχνη είναι must! Φυσικά δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις πολύ ακριβά για έναν πίνακα, ούτε να αγοράσεις κάτι έτοιμο, προκάτ και φορεμένο σε χιλιάδες άλλα σπίτια. Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να πας θα βρεις άπειρα έργα που θα σε ενθουσιάσουν. Στόλισε τα πάνω από τον καναπέ και αυτό αρκεί.

Πηγή: Cool Home

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα