Πώς θα επιλέξω τον καλύτερο Dj γάμου ;

Η ημέρα του γάμου σου και ιδιαίτερα το γαμήλιο πάρτυ που θα ακολουθήσει την τελετή, είναι σταθμοί στη ζωή σου που σίγουρα θέλεις να θυμάσαι . Τι χρειάζεται, όμως, ώστε να συγκεντρώσεις τις καλύτερες αναμνήσεις; Η λίστα μπορεί να είναι μεγάλη αλλά ένα είναι βέβαιο:πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε έναν Dj γάμου!

Και επειδή πάρτυ χωρίς μουσική δεν νοείται, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να προσέξεις ορισμένα κομβικά σημεία και να επιλέξεις τον καλύτερο Dj γάμου, σύμφωνα με τις ανάγκες σου !

1.Μην εστιάζεις στην τιμή, αλλά στο πακέτο.

Όταν επιλέγεις Dj για γάμο, ένα σημαντικό λάθος είναι να εστιάζεις την προσοχή σου μόνο στην τιμή. Ναι, η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας αλλά πρέπει να κοιτάξεις πρωτίστως τι περιλαμβάνεται σε αυτήν, γιατί ακριβώς ο Dj γάμου μπορεί να χρειαστεί να αναλάβει πολλά περισσότερα καθήκοντα εκτός του να παίζει μουσική. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει συστάσεις, να οργανώσει τις προπόσεις ή σχεδιάσει το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων, συνδυάζοντας τες με τα κατάλληλα εφέ. Επίσης θα είναι διατεθειμένος να αφιερώσει χρόνο σε ραντεβού ώστε να να μάθει τις προτιμήσεις σου ή θα δώσει απλώς μια τιμή για το τυπικό πακέτο, ανεξάρτητα απο το αν εσύ το θες ή όχι ; Πριν,λοιπόν, επιλέξεις τον δικό σου Dj γάμου, εξέτασε ακριβώς τι μπορεί να σου προσφέρει.

2.Εξασφάλισε οτι ο Dj έχει εξοικείωση με το χώρο

Αν έχεις επιλέξει ήδη το χώρο όπου θέλεις να τελεσθεί το γαμήλιο πάρτυ, απαραίτητη προυπόθεση είναι να ρωτήσεις τους Dj γάμου που έχεις ξεχωρίσει, αν έχουν ξαναπαίξει στον συγκεκριμμένο χώρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες όσον αφορά την ακουστική αλλά και το στυλ εξυπηρέτησης, τις οποίες ο Dj γάμου πρέπει να γνωρίζει.

Αν δεν έχεις επιλέξει ακόμη το μέρος και αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην οργάνωση του γάμου σου, μπορείς φυσικά να εμπιστευθείς έναν από τους επιλεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες μας, ώστε να διώξεις το άγχος και να κάνεις αυτή τη μέρα μοναδική από όλες τις πλευρές.

3.Βεβαιώσου οτι υπάρχει δεύτερο πλάνο

Ακόμη και αν ο Dj γάμου που έχεις ξεχωρίσει διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εκείνο που θα πρέπει να απαιτήσεις σε κάθε περίπτωση είναι να έχει δεύτερο πλάνο για την ατυχή στιγμή που μπορεί να συμβεί κάτι απροσδόκητο. Επειδή , λοιπόν, ακόμη και το καλύτερο σύστημα μπορεί να αποτύχει, επιβεβαίωσε οτι ο Dj γάμου σου έχει εφεδρικό εξοπλισμό και είναι προετοιμασμένος ακόμη και για το χειρότερο σενάριο. Μπορεί να διαθέτει εφεδρικό εξωτερικό σκληρό δίσκο, λίστα αναπαραγωγής στο τηλέφωνο ή ακόμη και δεύτερο laptop.Μην αναθέσεις, όμως, ποτέ τη μουσική του γαμήλιου πάρτυ σου σε κάποιον που δεν έχει προνοήσει για τίποτα.

4. Αναζήτησε έναν ευγενή και ευπαρουσίαστο επαγγελματία

Μπορεί η τελευταία συμβουλή να μοιάζει δεδομένη, αλλά δεν είναι. Οι κορυφαίοι Dj γάμου είναι πάντοτε περιποιημένοι, καλοντυμένοι , ξεκούραστοι, χαλαροί και σε κάνουν να νιώθεις οτι έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Όλα τα παραπάνω δεν έρχονται φυσικά αλλά συνιστούν αποτέλεσμα προσεγμένης προετοιμασίας και είναι στοιχεία που πρέπει να απαιτείτε από τον επαγγελματία που θα επιλέξετε!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα