Αγαπητέ συνεργάτη, Συμπληρώνουμε δύο χρόνια & σε ευχαριστούμε πολύ!

Αγαπητέ συνεργάτη,

Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά  για τη συμμετοχή σου στην υπηρεσία μας. Σήμερα συμπληρώνονται σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Ξεκινήσαμε με όραμα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση κάθε καταναλωτή επαγγελματικών υπηρεσιών και την ανάδειξη των πλέον αξιόπιστων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη και στη δική σου πολύτιμη συμβολή, πετύχαμε πολλά:

✔ Μέσω της ραγδαίας μας ανάπτυξης, περισσότερες από 60.000 εργασίες αναρτήθηκαν στην υπηρεσία μας. Περισσότερες από 20.000 ολοκληρώθηκαν από επαγγελματίες που συμμετέχουν στην πλατφόρμας μας, ενώ υποβλήθηκαν περισσότερες από 6.000 αξιολογήσεις.

✔ Περισσότεροι από 3.000 επαγγελματίες επέλεξαν το Douleutaras.gr ως μέσο απόκτησης νέων πελατών.

✔ Καθιερωθήκαμε στη συνείδηση του κοινού ως ένας πολύ σημαντικός πόλος μέσω του οποίου εκτελούνται καθημερινά επαγγελματικές υπηρεσίες. Η ιστοσελίδα μας δέχεται κάθε μήνα περισσότερες από 200.000 επισκέψεις, περισσότεροι από 80.000 χρήστες παρακολουθούν καθημερινά τη δραστηριότητα μας στο Facebook, ενώ 1 στους 5 ελεύθερους επαγγελματίες στην Αττική δηλώνει πως το Douleutaras.gr είναι το βασικό μέσο διεύρυνσης του πελατολογίου του.

Στην προσπάθεια μας αυτή υποστηριζόμαστε από το επενδυτικό όχημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και από Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι συμμετείχαν στη δημιουργία των μεγαλύτερων διαδικτυακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα (Taxibeat, E-food, E-shop, Doctoranytime, E-table και πολλές ακόμα).

Δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα από τα παραπάνω χωρίς τη δική σου πολύτιμη συμβολή.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Εργαζόμαστε σκληρά έτσι ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω το επίπεδο των υπηρεσιών που σου προσφέρουμε:

✔ Τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμη μία νέα εφαρμογή για smartphones έτσι ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι τις εργασίες που σε ενδιαφέρουν εν κινήσει.

✔ Σύντομα θα μπορείς να εκτυπώνεις σημαντικές πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν όπως τα τιμολόγια σου ή τις εργασίες που έχεις ήδη αποκτήσει.

✔ Υλοποιούμε τη δυνατότητα απάντησης στις αξιολογήσεις που λαμβάνεις έτσι ώστε να μπορείς να εκθέτεις τη δική σου άποψη σε όσες κριτικές λαμβάνεις, θετικές ή αρνητικές.

✔ Αναβαθμίζουμε το επίπεδο της υποστήριξης που λαμβάνεις από την ομάδα μας. Σύντομα θα σου γνωστοποιηθεί ο υπεύθυνος του λογαριασμού σου με τον οποία μπορείς να επικοινωνείς για οτιδήποτε σε απασχολεί.

✔ Προσθέτουμε νέους τρόπους ηλεκτρονικών πληρωμών έτσι ώστε να μην ξεμένεις ποτέ από μονάδες.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Γραμμάτης

CEO - Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα