6 Εντυπωσιακές Ιδέες για να επενδύσεις τον τοίχο σου με πέτρα!

Η πέτρα είναι ένα φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη χώρα μας. Συνήθως τοποθετείται σε εξοχικά ή σε σπίτια στο χωριό, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό. Πρόκειται για ένα διαχρονικό υλικό που δύσκολα θα το βαρεθείς και θα θελήσεις να το αλλάξεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πέτρα σε πολλά σημεία του σπιτιού σου. Παρ’ όλα αυτά, η επένδυση τοίχου με πέτρα αποτελεί μια μοντέρνα και κομψή επιλογή για τη διακόσμηση ενός σπιτιού.

Η πέτρα είναι ικανή να ταιριάξει με οποιοδήποτε στυλ θέλεις να δώσεις στο χώρο σου. Είτε αυτό είναι ρουστίκ και παραδοσιακό είτε βιομηχανικό, με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα αναδειχθεί όπως της αξίζει. Ακόμα και ένα μικρό σημείο με πέτρα είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα. Επίσης, υπάρχουν πολλά σχέδια και αποχρώσεις πέτρας από τις οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση

6 Εναλλακτικές για την επένδυση τοίχου με πέτρα!

1. Ντύσε τον τοίχο του μπάνιου με πέτρα

επένδυση τοίχου με πέτρα

Το να προσθέσεις πέτρα στη διακόσμηση του μπάνιου σου, αμέσως δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Συνήθως οι διακοσμητές των ξενοδοχείων καταφεύγουν στην επένδυση τοίχου με πέτρα, πράγμα που χαρίζει αέρα πολυτέλειας. Μπορείς να “ντύσεις” ολόκληρο το μπάνιο σου με πέτρα ή μόνο ένα μέρος αυτού, όπως και στην εικόνα. Ανάλογα με το μέγεθος αλλά και την αίσθηση που θέλεις να δώσεις, χρησιμοποίησε ανοιχτό ή σκούρο χρώμα πέτρας. Για παράδειγμα, σε ένα μικρό μπάνιο θα σου προτείναμε να προτιμήσεις τις ανοιχτές αποχρώσεις για να μεγαλώσει ο χώρος. Επίσης, η καταλληλότερη επιλογή είναι ο σχιστόλιθος είτε σμιλεμένος είτε όχι.

2. Επένδυσε το τζάκι σου με πέτρα

επένδυση τοίχου με πέτρα

Εάν ανήκεις στους τυχερούς που διαθέτουν τζάκι στο σπίτι τους, τότε φρόντισε να το έχεις περιποιημένο. Το να επιλέξεις πέτρα για την επένδυση του τζακιού σου θα το αναδείξει όπως ακριβώς του αξίζει. Χτίσε, λοιπόν, με πέτρα ολόκληρο τον τοίχο που βρίσκεται το τζάκι σου για να γίνει το επίκεντρο του σαλονιού σου. Ταιριάζει τόσο σε συμβατικά τζάκια όσο και σε ενεργειακά. Επιπλέον, η πέτρα αποτελεί ένα υλικό με μεγάλη αντοχή τόσο στις υψηλές θερμοκρασίες όσο και στο πέρασμα του χρόνου. Ειδικά, εάν είσαι λάτρης του παραδοσιακού στυλ, τότε η πέτρα είναι το ιδανικότερο υλικό για να εντάξεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

3. Χτίσε τον τοίχο του σαλονιού με πέτρα

επένδυση τοίχου με πέτρα

Τι κι αν δεν έχεις τζάκι στο σπίτι σου; Η επένδυση τοίχου με πέτρα στο σαλόνι σου θα δώσει τη ζεστασιά και την κομψότητα που αναζητάς. Επίλεξε σκούρες αποχρώσεις εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα industrial στυλ διακόσμησης. Εναλλακτικά, οι γήινες αποχρώσεις χαρίζουν ηρεμία και κάνουν το χώρο πιο προσιτό. Συνδύασε την πέτρα και με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου. Όπως και να έχει, επίλεξε να ντύσεις με πέτρα έναν από τους τοίχους σου, ώστε να έχεις ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα οικονομικότερο αποτέλεσμα.

4. Αναβάθμισε την ντουζιέρα σου επενδύοντάς την με πέτρα

επένδυση τοίχου με πέτρα

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τις καθιερωμένες και συνηθισμένες ιδέες για ντουζιέρα; Δώσε στη ντουζιέρα σου την πολυτέλεια που χρειάζεται. Προχώρησε στην επένδυση τοίχου με πέτρα για να νιώθεις διαρκώς ότι βρίσκεσαι σε spa. Επίλεξε σκούρες αποχρώσεις σμιλεμένης και λείας πέτρας και απόλαυσε το μπάνιο σου. Επίσης, έχε στο νου σου ότι η πέτρα είναι περισσότερο ανθεκτική στην υγρασία που δημιουργείται από τους υδρατμούς, επομένως λαμβάνεις πολλαπλά οφέλη.

5. Διάλεξε πέτρα για τον τοίχο της τραπεζαρίας

επένδυση τοίχου με πέτρα

Εάν διαθέτεις ειδικό χώρο στο σπίτι για την τραπεζαρία σου, τότε φρόντισε να τη διακοσμήσεις με κάτι ιδιαίτερο για να της δώσεις χαρακτήρα. Αυτό μπορεί να είναι ένα βάψιμο με τεχνοτροπία ή η επένδυση τοίχου με πέτρα. Ωστόσο, προκειμένου να διατηρήσεις ένα κομψό ύφος στο χώρο, επίλεξε ανοιχτές αποχρώσεις πέτρας που προσφέρουν φινέτσα. Επίσης, είναι μια ιδανική επιλογή εάν σου αρέσει το μίνιμαλ στυλ διακόσμησης.

6. Βάλε πέτρα στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

επένδυση τοίχου με πέτρα

Η επένδυση τοίχου με πέτρα μπορεί να γίνει και στους λιγότερο κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι το υπνοδωμάτιό σου. Κάνε τον ιδιωτικό σου χώρο περισσότερο εκλεπτυσμένο, αφού μόνο εσύ ή και το ταίρι σου θα χαίρεστε την πολυτέλεια που χαρίζει αυτό το υλικό. Διάλεξε να επενδύσεις έναν από τους τοίχους προκειμένου να μη γίνει πολύ “βαριά” η ατμόσφαιρα. Για να εκπροσωπήσεις το ρουστίκ στυλ, συνδύασε την πέτρα με ξύλινο πάτωμα ή έπιπλα.

Ελπίζουμε να σου δώσαμε αρκετές ιδέες για την επένδυση τοίχου με πέτρα και να διαλέξεις μία από αυτές. Εάν θέλεις, λοιπόν, να χτίσεις τον τοίχο σου, τότε απευθύνσου στους ειδικούς! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες άμεσα & οικονομικά.

επένδυση τοίχου με πέτρα

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα