5 υπέροχα σχέδια απόλυτης κομψότητας για το γαλλικό μανικιούρ!

Το γαλλικό μανικιούρ, ως υπηρεσία περιποίησης νυχιών, ταυτίζεται απόλυτα με την εκλεπτυσμένη κομψότητα. Ταιριάζει άψογα σε όλες τις κοινωνικές περιστάσεις. Δένει αρμονικά με όλες τις επιδερμίδες  και συνδυάζεται υπέροχα με ποικίλα στυλ. Δικαιολογημένα, λοιπόν, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για ένα πολύ μεγάλο μέρος του γυναικείου κοινού.

Τι περιλαμβάνει το γαλλικό μανικιούρ, ως υπηρεσία; 

Επιλέγοντας αυτή την υπηρεσία θα προσφέρεις στα νύχια σου την περιποίηση και την φροντίδα, που χρειάζονται, χαρίζοντας τους παράλληλα μοναδική φινέτσα. Η έμπειρη μανικιουρίστ αρχικά θα απομακρύνει τα επωνύχια, αφού τοποθετήσει τα χέρια σου σε νερό, ώστε να μαλακώσουν. Ακολούθως, θα τα λιμάρει, ώστε να τους δώσει όμορφο και προσεγμένο σχήμα. Ακόμη, θα χαρίσει στα άκρα σου την ενυδάτωση που χρειάζονται με ένα απαλό μασάζ χεριών.

Σε τι διαφέρει το κλασσικό από το γαλλικό μανικιούρ;

Η διαφοροποίηση του γαλλικού από το κλασσικό μανικιούρ, έγκειται στο βερνίκι. Το κλασσικό "γαλλικό" διακρίνεται από την λευκή γραμμή στην άκρη των νυχιών και το απαλό του χρώμα. Η μόδα στην περιποίηση νυχιών, όμως, αλλάζει συνεχώς, παρουσιάζοντας νέα χρώματα, σχέδια και σχήματα για το γαλλικό μανικιούρ. Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου και χάρισε στα νύχια σου μοναδική φροντίδα και λάμψη.

Ανακάλυψε 5 μοναδικά σχέδια για το γαλλικό μανικιούρ!

1. Το κλασσικό

fotolia_71979964

Αν είσαι λάτρης του κλασσικού, των παλ αποχρώσεων και του ρομαντικού στυλ, μη διστάσεις να προτιμήσεις την δημοφιλέστερη εκδοχή του γαλλικού manicure. Είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις περιστάσεις!

2. Το γεωμετρικό 

fotolia_101808777

Η διπλή γραμμή αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις των τελευταίων μηνών. Οι χρωματικοί συνδυασμοί μεταξύ των οποίων μπορείς να διαλέξεις είναι αμέτρητοι.  Αν θέλεις να διατηρήσεις την κλασσικότητα του γαλλικού, δίνοντας της μία μοντέρνα πινελιά, μπορείς να διαλέξεις το λευκό-μπεζ χρωματικό συνδυασμό. Ζήτησε, όμως, από τις έμπειρες μανικιουρίστ, να σου προτείνουν και άλλες εναλλακτικές για αυτό το σχέδιο!

3. Το πολύχρωμο

Manicured nails. Violet with green colors art manicure

Από τη μία σου αρέσει το γαλλικό μανικιούρ αλλά από την άλλη αγαπάς πολύ τα έντονα χρώματα; Ποιος είπε ότι δεν γίνεται να τα συνδυάσεις και τα δύο; Διάλεξε τον αγαπημένο σου χρωματικό συνδυασμό και ζήτησε από τη μανικιουρίστ να δώσει ένταση στα νύχια των χεριών σου!

4. Το ανάποδο

fotolia_103159946

Σε αυτή την εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ η γραμμή αλλάζει θέση και σχεδιάζεται στη βάση του νυχιού αντί για την άκρη.  Πολλές γυναίκες έχουν αγαπήσει αυτή την ιδιαιτερότητα στο γαλλικό μανικιούρ. Εσύ θα τη δοκίμαζες στα νύχια σου;

5. Το "Barbie"

Tangled female fingers with nice nails

Αν δεν έχεις αποφασίσει αν προτιμάς baby-pink απλό μανικιούρ ή γαλλικό, τότε αυτός ο συνδυασμός σίγουρα θα σου αρέσει. Αντί για απαλό μπεζ η έμπειρη μανικιουρίστ θα χρησιμοποιήσει έντονο ροζ. Το αποτέλεσμα; Πολύ girly και πολύ λαμπερό!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα