Γκαραζόπορτες Σχέδια που θα λατρέψεις!

Γκαραζόπορτες - Σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από γκαραζόπορτες σχέδια των οποίων δεν ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Έρχεται η ώρα να επιλέξεις γκαραζόπορτα για το χώρο σου και δε γνωρίζεις από που να πρωτοξεκινήσεις; Σου παρουσιάζουμε βασικά βήματα για να επιλέξεις την ιδανική γκαραζόπορτα και σχέδια για να πάρεις έμπνευση!

Ποιες είναι οι Κατηγορίες στις Γκαραζόπορτες;

Αρχικά είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ότι οι γκαραζόπορτες χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Ανοιγόμενες, Συρόμενες, Οροφής και Ρολό.

1. Ανοιγόμενες γκαραζόπορτες Σχέδια

Ανοιγόμενες είναι οι γκαραζόπορτες που διαθέτουν μηχανισμό, ο οποίος τους επιτρέπει να ανοίγουν σαν πόρτα. Χρησιμοποιούνται για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά υλικά για την κατασκευή τους. Προτιμώνται ιδιαίτερα σε περιοχές με δυνατούς ανέμους, λόγω της ανθεκτικότητας τους.

2. Γκαραζόπορτες συρόμενες σχέδια

Οι συρόμενες γκαραζόπορτες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο και διάσταση. Και εδώ, η προτίμησή σου θα κρίνει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν  για την κατασκευή τους. Επίσης μπορούν να ανοίγουν μονοκόμματα ή σπαστά. Είναι ιδανικές για οικιακό parking και χώρους στάθμευσης επαγγελματικών κτιρίων.

3. Γκαραζόπορτες Οροφής Σχέδια

Οι γκαραζόπορτες οροφής είναι δομημένες έτσι, ώστε να μη χρειάζονται καθόλου χώρο για να κινηθούν. Όλος ο μηχανισμός τοποθετείται στην οροφή του κλειστού χώρου στάθμευσης και η γκαραζόπορτα ξετυλίγεται προς τα κάτω. Αποτελούν ιδανική λύση για οικιακούς χώρους με περιορισμένη χωρητικότητα.

γκαραζόπορτες σχέδια

4. Ρολό Γκαραζόπορτες Σχέδια

Οι γκαραζόπορτες ρολό εξυπηρετούν δύο σκοπούς: ασφάλεια αλλά και αισθητική. Μπορούν να κυκλοφορήσουν σε ποικιλία σχεδίων και μορφών. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες σε χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών αλλά και αποθήκες.  Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γκαραζόπορτες ανοιχτού και κλειστού τύπου μέχρι γκαραζόπορτες με θερμομόνωση,  για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.  

Ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για Γκαραζόπορτες; 

Στις περισσότερες γκαραζόπορτες το κυρίως υλικό εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κτίσματος και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Τα κυριότερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή γκαραζόπορτας είναι τα εξής:
  • Ξύλο
  • Μασίφ Ξύλο
  • Αλουμίνιο
  • Γαλβανισμένο ατσάλι
  • Πλαστικοποιημένη λαμαρίνα
Δες επίσης:

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να επιλέξεις την κατάλληλη γκαραζόπορτα για το χώρο σου. Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γκαραζόπορτες κάθε είδους και ψάχνεις τις καλύτερες τιμές και προσφορές, έχουμε τη λύση! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Πάρε άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα