5 μοναδικές ιδέες & λύσεις για τη διακόσμηση τοίχου!

Πιστεύεις ότι ο τοίχος του δωματίου σου είναι αρκετά άδειος και μονότονος; Θα ήθελες να προσθέσεις μερικές ακόμη πινελιές για να του χαρίσεις ένταση και προσωπικότητα; Είσαι πολύ τυχερή/-ος διότι οι επιλογές για τη διακόσμηση τοίχου είναι αμέτρητες!

Ζητήσαμε από τους έμπειρους διακοσμητές και ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας να μας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους για να διακοσμήσουμε τον τοίχο μας και εκείνοι μας πρότειναν τις εξής δημιουργικές λύσεις…

5 μοναδικές ιδέες & λύσεις για τη διακόσμηση τοίχου!

1. Παίξε με τις τεχνοτροπίες βαψίματος.

Η πρώτη επιλογή αν θέλεις να χαρίσεις λίγη ένταση στον τοίχο σου είναι να αλλάξεις το χρώμα του. Θα ήθελες να κάνεις κάτι πιο ξεχωριστό από αυτό; Γιατί δεν δοκιμάζεις μία από υπέροχες τεχνοτροπίες βαψίματος που υπάρχουν στην αγορά; Μία από τις αγαπημένες μας ιδέες για το βάψιμο και τη διακόσμηση τοίχου είναι η τεχνοτροπία “λινού υφάσματος”. Όπως προδίδει και το όνομα της, αυτή η τεχνοτροπία είναι εμπνευσμένη από το λινό ύφασμα. Μια απαλή και μία έντονη απόχρωση- συνήθως του ίδιου χρώματος- συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ο τοίχος διαπερνάται από ανάγλυφες ρίγες.

2. Ανακάλυψε τα πιάτα και τις πιατέλες της γιαγιάς σου.

Η πιθανότητα να μην έχεις συναντήσει πιάτα και πιατέλες σε κάποιο σημείου του τοίχου στο σπίτι της γιαγιάς σου, είναι πραγματικά πολύ μικρή. Aύτη η πολύ κλασσική μέθοδος για τη διακόσμηση τοίχου των παλαιών χρόνων, ήρθε και πάλι στη μόδα και μάλιστα αγαπήθηκε πολύ! Χειροποιήτες κεραμικές πιατέλες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του τοίχου σου, όμορφα και δημιουργικά. Είτε είσαι λάτρης του έθνικ στυλ, είτε του μίνιμαλ ή ακόμη και του μοντέρνου είναι σίγουρο ότι θα βρεις μια επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σου! Ειδικά για τον χώρο της κουζίνας ή της τραπεζαρίας, οι πιατέλες έχουν γίνει must στη διακόσμηση τοίχου!

3. Αναζήτησε μοντέρνες & πρωτότυπες ταπετσαρίες!

Αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να βάψεις τον τοίχο του σπιτιού σου, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του έξυπνα και δημιουργικά, τοποθετώντας μια όμορφη ταπετσαρία. Στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών για το 2016 βρέθηκαν οι ταπεσαρίες, που αναπαριστούν κάποιο υλικό. Θέλεις ο τοίχος του σπιτιού σου να έχει όψη τούβλου ή ξύλου; Μπορείς να το κάνεις δημιουργικά, τοποθετώντας μια πρωτότυπη ταπετσαρία. Φυσικά, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για ταπετσαρίες στην αγορά, οπότε ακόμη και αν δεν σου αρέσει αυτή η ιδέα, είναι βέβαιο ότι θα βρεις μία που θα σου ταιριάζει απόλυτα!

4. Χαμογέλασε στο είδωλο σου.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για καλύψεις το κενό σε ένα τοίχο του σπιτιού σου, είναι να το καλύψεις μ’ έναν καθρέφτη. Μπορείς να ξεφύγεις από τις κλασσικές επιλογές και να επιλέξεις κάτι μοντέρνο και πρωτότυπο που θα ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του δωματίου σου. Εκτός του αυτοθαυμασμού, ο καθρέφτης μπορεί να εξυπηρετήσει και ορισμένους πρακτικούς σκοπούς. Η τοποθέτηση ενός καθρέφτη απέναντι από το παράθυρο του δωματίου μπορεί να φωτίσει και να μεγαλώσει οπτικά το χώρου σου.

5. Ανακάλυψε τις λύσεις που σου προσφέρει η γυψοσανίδα.

Η γυψοσανίδα, ως οικοδομικό υλικό, μπορεί να σου προσφέρει άπειρες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σου. Εκτός από διαχωριστικό χώρου, η γυψοσανίδα μπορεί να γίνει μια υπέροχη βιβλιοθήκη ή ένα περίπλοκο σύνθετο για το δωμάτιο σου. Επίσης, με τη γυψοσανίδα μπορείς να δημιουργήσεις μοντέρνα ανοιχτά ράφια για τη διακόσμηση τοίχου, όπως ακριβώς τα θέλεις εσύ! Ζήτησε από έναν έμπειρο επαγγελματία να σου προτείνει λύσεις για τον τοίχο του σπιτιού σου, που θα καλύπτουν περισσότερες από μία ανάγκες!

Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr! Περίγραψε μας την ανάγκη ή την επιθυμία σου και εμείς θα φροντίσουμε να γίνει πραγματικότητα εύκολα, γρήγορα & αξιόπιστα!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα