4 πρωτότυπες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν!

Μία από τις ομορφότερες στιγμές των Χριστουγέννων είναι η ανταλλαγή των δώρων! Κάθε δώρο που ανοίγει αντιστοιχεί και σε ένα λαμπερό χαμόγελο. Παίρνεις χαρά και δίνεις ακόμη περισσότερη! Αν ακόμη ψάχνεις ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σου, έχουμε μερικές πολύ πρωτότυπες ιδέες!

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα υλικά αγαθά ίσως να μην είναι αυτό που πραγματικά χρειάζονται η οικογένεια και οι φίλοι σου; Ειδικά στην εποχή που ζούμε, τα προβλήματα είναι τόσο πολλά, που αναζητούμε τη συναισθηματική “ελάφρυνση” και τη χαρά στα πιο μικρά και καθημερινά πράγματα. Σκέψου τι θα άρεσε πιο πολύ στη μαμά σου; Μία καφετιέρα, ένα πουλόβερ ή ένα προγραμματισμένο ραντεβού με μία οικιακή βοηθό για να κάνει το σπίτι της να λάμπει;

Φτιάξαμε μία μικρή λίστα με χρήσιμες και “απολαυστικές” υπηρεσίες που ξεφεύγουν από τις κλασσικές ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς έξυπνα, πρωτότυπα και να χαρίσεις στους αγαπημένους σου αναμνήσεις αντί για απλά αγαθά!

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα: Πώς θα χαρίσεις αναμνήσεις στους αγαπημένους σου;

Οικιακός Καθαρισμός / Το δώρο της ξεκούρασης

Αυτό δεν είναι ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στον οποιονδήποτε. Πιθανότατα δεν μπορείς να πεις σε μία απλή φίλη: “Σου έκλεισα ραντεβού με οικιακή βοηθό”. Ίσως να μην ακουστεί τόσο όμορφο ή να παρεξηγηθεί. Για κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο, όμως, ειδικά, αν γνωρίζεις πόσο πολύ κουράζεται, ο οικιακός καθαρισμός σίγουρα θα έρθει σαν μάννα εξ ουρανού. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι θα ήταν υπέροχο το σπίτι σου να μπορεί να καθαρίζεται μόνο του; Nα λάμπει χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι; Aν η απάντηση είναι “Πολλές.”, τότε έχεις βρει μία πολύ καλή ιδέα για δώρο Χριστουγέννων!

Walk - In Closet / Το δώρο της πολυτέλειας

Το walk - in closet, ή αλλιώς βεστιάριο, είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα κάθε γυναίκας. Ψάχνεις τι θα φορέσεις; Μπαίνεις κυριολεκτικά μέσα στη ντουλάπα σου, περπατάς & θαυμάζεις τα αποκτήματα σου, που βρίσκονται παρατεταγμένα δεξιά και αριστερά! Κάνοντας αυτό το δώρο στη γυναίκα σου είναι βέβαιο ότι θα σταματήσει να γκρινιάζει για τουλάχιστον ένα χρόνο! Ακόμη και αν δεν μπορείς να κάνεις ανακαίνιση δωματίου αυτή τη χρονική περίοδο, μπορείς να ζητήσεις την κατασκευή μίας υπέροχης ντουλάπας.  Μία γυναίκα θα λατρέψει κάθε εκδοχή αυτής της ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα της!

Περιποίηση νυχιών / Το δώρο της περιποίησης

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει όμορφα, προσεγμένα νύχια και λαμπερά μαλλιά, ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών; Φέτος τα Χριστούγεννα, αντί να αγοράσεις στην κόρη σου ένα σετ καλλυντικών μπορείς να τις χαρίσεις ένα πακέτο ομορφιάς! Σίγουρα θα το εκτιμήσει όταν θα είναι καλεσμένη ή όταν θα βγει την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Η αξιολογημένη nail artist θα σε επισκεφθεί στο σπίτι σου την ημέρα και ώρα που σε βολεύει για να περιποιηθεί τα νύχια του αγαπημένου σου προσώπου σε πολύ Χριστουγεννιάτικο mood!

Personal Training / Το δώρο της ευεξίας

Αν κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή ένας πολύ κοντινός σου άνθρωπος πήρε επιτέλους την απόφαση να μπει σε φόρμα, υπάρχει ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει. Προγραμμάτισε ένα ή περισσότερα μαθήματα personal training και βοήθησε τον να κάνει τα πρώτα του βήματα για να επιτύχει τους στόχους του. Στην αρχή μπορεί να δείξει κάποια “αντίσταση” στο δώρο σου. Σε βάθος χρόνου, όμως, σίγουρα θα αγαπήσει την κίνηση σου, ακόμη και αν δεν ακολουθήσει το φωτεινό δρόμο της άθλησης.

Αν δεν πρόλαβες ακόμη να πάρεις δώρο για τους αγαπημένους σου, υπάρχει ακόμη χρόνος να τους κάνεις έκπληξη, χαρίζοντας τους κάτι που έχουν πραγματικά ανάγκη...Σκέψου τι θα ήθελες να είναι αυτό και άφησε όλα τα υπόλοιπα επάνω μας!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα