To Douleutaras.gr προσθέτει καινούργιες λειτουργίες!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε οτι το douleutaras.gr μόλις προσέθεσε πολυάριθμες καινούργιες λειτουργίες στην πλατφόρμα του. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση και ο εμπλουτισμός τις πλατφόρμας μας με πολλές καινούργιες λειτουργίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας! Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την απεριόριστη στήριξη σας από τη μέρα που ξεκινήσαμε, μέχρι και σήμερα.

Η ιδέα μας

Η ζύμωση της συγκεκριμένης ιδέας διήρκεσε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, το οποίο ήταν ικανό να μας επιβεβαιώσει την αρχική μας σκέψη – τη σκέψη ότι λείπει από την Ελλάδα ένα μοντέλο ευέλικτης εργασίας που θα πηγάζει από τις δεξιότητες του ατόμου και όχι από ένα «κρύο» βιογραφικό.  Αυτό το μοντέλο λειτουργεί επιτυχώς σε πολλές αναπτυγμένες οικονομίες του κόσμου και προσφέρει σημαντικά στο εκάστοτε ΑΕΠ (θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα σε επόμενο blog). Αυτό το μοντέλο δεν απαιτεί δέσμευση σε έναν μόνο εργοδότη για συγκεκριμένο διάστημα, αλλά δίνει την ευκαιρία κάποιος να αναλάβει πολλά παράλληλα projects από διαφορετικούς εργοδότες.

Χάρη σε εσάς, στο Douleutaras.gr στους πρώτους 6,5 μήνες λειτουργίας του:

  • έχουν εγγραφεί 6.500 μέλη
  • έχουν αναρτηθεί 400 εργασίες σε
  • έχουν βρει εργασία τουλάχιστον 1.000 επαγγελματίες
Η προσπάθεια μας όμως δε σταματάει εδώ. Kαινούργιες λειτουργίες θα προστίθενται συνεχώς , για να κάνουν το Douleutaras.gr ακόμα πιο εύχρηστο, λειτουργικό και αποτελεσματικό.  Η πρώτη από αυτές είναι η δυναμική εύρεση με επιλογή φίλτρων. Χάρη στη νέα αυτή λειτουργία, μπορείς να βρεις εύκολα την ιδανική εργασία ή τον ιδανικό επαγγελματία που αναζητείς. Μείνε συντονισμένος! Τους επόμενους μήνες ακολουθούν και άλλες καινούργιες λειτουργίες στο Douleutaras.gr!      

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα