7 εντυπωσιακές προτάσεις για να καλύψεις τα καλοριφέρ σου!

Καλύμματα καλοριφέρ: Γιατί είναι καλή ιδέα;

Μένεις και εσύ σε σπίτι που έχει χτιστεί μετά το 1970; Τότε έχεις σίγουρα ανάγκη τα καλύμματα καλοριφέρ! Τα παλιά σώματα καλοριφέρ που βρίσκονται εκτεθειμένα σε κάθε δωμάτιο, δεν προσδίδουν τίποτα στο στυλ του σπιτιού σου!  Η αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ είναι μία αρκετά ακριβή διαδικασία με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να την παρακάμπτουν σε μία ανακαίνιση σπιτιού.  Συνεπώς, χρειάζεται να βρεις άλλους τρόπους για να μεταμορφώσεις αυτό το σημείο σε καλαίσθητο, ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι.
Διάβασε επίσης: Τι Σώματα Καλοριφέρ να Βάλω; 7 Είδη για να Επιλέξεις το Κατάλληλο!

7 Όμορφες λύσεις για Καλύμματα καλοριφέρ 

Παρακάτω  σου παρουσιάζουμε εντυπωσιακές και έξυπνες ιδέες για καλύμματα καλοριφέρ, ώστε να αλλάξεις τελείως το ύφος του καλοριφέρ σου!
  1.    Έξυπνο καμουφλάρισμα

    Το μόνο που αρκεί να κάνεις στην προκειμένη περίπτωση είναι να "κρύψεις" εμφανώς το καλοριφέρ σου με ένα έπιπλο τοίχου που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο:
  2. Κρύψ' το με παλέτες

    Οι κατασκευές με παλέτες έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμες σε κάθε περίπτωση. Γιατί όχι και σε αυτή; Βάψε την παλέτα σε ό,τι χρώμα θες και δημιούργησε εντυπωσιακά καλύμματα καλοριφέρ!
  3. Καλύμματα σωλήνων καλοριφέρ με διπλή χρήση

    Μιας και μπαίνεις στον κόπο να σκεφτείς ιδέες για να καλύψεις το καλοριφέρ σου, σου παρουσιάζουμε και μερικές ιδέες που έχουν και έναν επιπλέον σκοπό. Κρυφός φωτισμός, κρεμάστρες και συρτάρια θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις έναν έξτρα στιλάτο αποθηκευτικό χώρο για το σπίτι σου:
  4. Καλύμματα καλοριφέρ μοντέρνα

    Δώσε μία ξεχωριστή πνοή στο χώρο με ένα ιδιαίτερο κάλυμμα καλοριφέρ που θα αποτελεί και πρόταση. Μετέτρεψε το πιο άσχημο σημείο του δωματίου στο επίκεντρο του χώρου:
  5. Καλοριφέρ- ντουλάπα - βιβλιοθήκη

    Μετέτρεψε τα σώματα του καλοριφέρ που υπάρχουν σε κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτια σε ολόκληρη αποθηκευτική κατασκευή για σεντόνια και απορρυπαντικά. Επιπλέον μπορείς να μετατρέψεις το κάλυμμα του καλοριφέρ σε μία όμορφη βιβλιοθήκη.
  6. Καλοριφέρ: Γραφείο ή καθιστικό;

    Με την ίδια λογική μπορείς με μία μεγάλη ξύλινη τάβλα να επεκτείνεις λίγο το χώρο του καλοριφέρ και να κάνεις ένα ωραίο σημέιο για διάβασμα δίπλα από το παράθυρο.  Εναλλακτικά, μπορείς να κατασκευάσεις ένα όμορφο και ζεστό γραφείο σε εκείνο το σημείο.
  7. Bonus: Βάψ'το!

    Σε περίπτωση που έχεις μία ρετρό και vintage διακόσμηση στο σπίτι σου, μπορείς να κάνεις το καλοριφέρ κομμάτι αυτής. Βάψε το σώμα του καλοριφέρ σου σε έντονο χρώμα ώστε να ξεχωρίζει επίτηδες στο χώρο. Προσοχή να μην το παρακάνεις όμως!
    καλύμματα καλοριφέρ

    Image credits Pinterest

Διάβασε επίσης: 5 Δημιουργικοί Τρόποι να καλύψεις τους σωλήνες στο Σπίτι σου!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να βρεις τα πιο ταιριαστά καλύμματα καλοριφέρ για το χώρο σου! Δε λειτουργούν τα σώματα καλοριφέρ; Καταχώρησε την εργασία σου στην υπηρεσία μας και λάβε άμεσα προσφορές για την εργασία σου!καλύμματα καλοριφέρ

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα