Καταπληκτικές κατασκευές με παλιά παράθυρα!

κατασκευές με παλιά παράθυρα

Τα παλιά παράθυρα αποτελούν ένα στολίδι στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Δεν προσφέρουν όμως προστασία από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία στο χώρο. Η αντικατάσταση κουφωμάτων με παράθυρα αλουμινίου ή άλλο υλικό με καλή μόνωση είναι η μόνη λύση για να εξοικονομήσεις χρήματα από τη μόνωση και τη θέρμανση του σπιτιού σου. Αυτό δεν σημαίνει, ότι τα παλιά παράθυρα και πόρτες, χρειάζεται να πεταχτούν. Σου παρουσιάζουμε top κατασκευές με παλιά παράθυρα, ώστε να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο, σε κάθε χώρο του σπιτιού. 

Κατασκευές με παλιά παράθυρα για κάθε χώρο! 

Δες πόσες εφαρμογές μπορεί να έχουν οι κατασκευές με παλιά παράθυρα, σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του σπιτιού! 

1. Κατασκευές με παλιά παράθυρα για διακόσμηση 

Ίσως από τις πιο εύκολες κατασκευές είναι να κατασκευάσεις κορνίζες, καθώς απαιτεί λίγη δουλειά για ένα όμορφο αποτέλεσμα.  Αφαίρεσε τα τζάμια από τα ξύλινα κουφώματα και πέρνα σύρματα ή σχοινάκια κατά μήκος του κουφώματος. Έπειτα με μικρά μανταλάκια πιάσε τις φωτογραφίες που θέλεις πάνω στα σύρματα και κρέμασε την κατασκευή σου όπου θες!
παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ plus.google.com

Μπορείς να κρατήσεις το κούφωμα ως έχει για μία Vintage όψη ή να βάψεις το ξύλο σε ό,τι χρώμα θέλεις για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.   
παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ Andréa Lopes

Επίσης, μία άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσεις ένα ταμπλό στο πίσω μέρος του κουφώματος και να γεμίσεις το κάθε τετράγωνο με διαφορετικό χρώμα, ύφασμα, ή ακόμα και μοτίβα από πλακάκια. Μπορείς επίσης να κολλήσεις φωτογραφίες ή παραστάσεις στο πίσω μέρος του παραθύρου. Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξεις μοναδικούς πίνακες θα εντυπωσιάσεις φίλους και γνωστούς με τις κατασκευές σου. Πάρε έμπνευση:

2. Κατασκευές με παλιά παράθυρα για το σαλόνι 

Υπάρχουν πολλές ιδέες για κατασκευές από παλιά παράθυρα και παντζούρια για το σαλόνι. Εφόσον το έχεις με το σφυρί και το τρυπάνι, μπορείς να φτιάξεις από κομοδίνο και κρεμάστρα, μέχρι τραπεζάκι και σύνθετο σαλονιού, χρησιμοποιώντας τα παλιά σου τετράγωνα παράθυρα σε πρώτο πλάνο. Πάρε ιδέες παρακάτω:
παλιά παράθυρα
Pinterest.com/  heatherslens.blogspot.com

παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ trucsetbricolages.com

3. Κατασκευές με παλιά παράθυρα για την κρεβατοκάμαρα

Από κεφαλάρι κρεβατιού, μέχρι διαχωριστικά από παλιά παντζούρια, οι ιδέες είναι αμέτρητες και για την κρεβατοκάμαρα! Μπορείς επίσης να φτιάξεις μοναδικά φωτιστικά χρησιμοποιώντας led φωτάκια ή πίνακες βάφοντας κατευθείαν πάνω στο γυαλί με ειδικά χρώματα. 
παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ homedecoratingmyideas.blogspot.com

παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ prohomedecor.info

4. Κατασκευές με παλιά παράθυρα για τον κήπο 

Εφόσον είσαι από τους τυχερούς που έχουν κήπο ή αυλή, τα παλιά παράθυρα θα έρθουν να ταιριάξουν γάντι! Από γλάστρες μέχρι μικρά θερμοκήπια μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικά εμπνευσμένες κατασκευές από παλιά παράθυρα. Αν έχεις προχωρήσει σε αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων και σου έχουν μείνει πολλά παράθυρα, τότε μπορείς ακόμα να φτιάξεις και διαχωριστικό για την αυλή σου! Ξεσήκωσε ιδέες:
παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ hajarfresh.com

παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ decoredo.com

5. Κατασκευές με παλιά παράθυρα για το μπάνιο & την κουζίνα

Κατασκεύασε εύκολα ένα ντουλάπι για το μπάνιο και την κουζίνα, χρησιμοποιώντας παλιά παράθυρα, γάντζους, ράφια και φαντασία! 

παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ freshouz.com

παλιά παράθυρα
Pinterest.com/ getbeautified.com
 

Ελπίζουμε να σου δώσαμε αρκετές ιδέες για κατασκευές με παλιά παράθυρα! Εφόσον δεν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία και την εμπειρία για αυτές τις κατασκευές, οι επαγγελματίες ξυλουργοί της υπηρεσίας μας, είναι στη διάθεσή σου με εμπειρία και όρεξη για μοναδικές κατασκευές! Καταχώρησε την εργασία σου για ξυλουργικές κατασκευές εντελώς δωρεάν και λάβε προσφορές!  

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα