Κατασκευή Κήπων: Μετάτρεψε τον εξωτερικό σου χώρο σε πράσινη απόλαυση!

H Άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών!

Η φύση και τα υπέροχα χρώματά της αρχίζουν να ζεσταίνουν τις καρδιές μας και να μας αναζωογονούν! Μας δημιουργείται η επιθυμία να χαρούμε μια βόλτα στη φύση, να ανατροφοδοτηθούμε από τον ήλιο, να απολαύσουμε τις μυρωδιές της εποχής, αλλά και να φέρουμε τη φύση και την Άνοιξη στο κήπο μας!

Ο Μάρτιος είναι ο κατάλληλος μήνας για κατασκευή κήπων, καθώς είναι το ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ του Χειμώνα και της Άνοιξης. Κάποιες εργασίες, όπως είναι το κλάδεμα ή οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που δεν ήταν επιτρεπτές μέσα στο χειμώνα, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να πραγματοποιηθούν.

Καλωσόρισε λοιπόν την Άνοιξη φροντίζοντας τον κήπο σου με τις εξής διεργασίες:

♦Έλεγξε τον κήπο σου για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. ♦Κλάδευσε και κάνε ένα γενικό καθάρισμα του κήπου από κλαδιά, φύλλα κ.α. ♦Έλεγξε τα φυτά, αν έχουν κάποιες ασθένειες ή έχουν προσβληθεί από έντομα για να προβείς έγκαιρα στην απαραίτητη θεραπεία τους. ♦Συνέχισε το σχολαστικό καθαρισμό, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός καθώς απομακρύνει τον κίνδυνο δημιουργίας εστιών ασθενειών αλλά και περισσοτέρων εντόμων. ♦Προφύλαξε κάποια ευαίσθητα στον αέρα φυτά και κάποια που χρειάζονται βοήθεια στήριξης. ♦Διατήρησε ακόμη τα φυτά που βρίσκονται εντός του σπιτιού, γιατί οι καιρικές συνθήκες μέσα στον Μάρτιο είναι ευμετάβλητες. ♦Σκάλισε τον κήπο σου και όταν το χώμα είναι νωπό, πρόσθεσε λίγη κοπριά για να είσαι έτοιμος για φυτεύσεις ή μεταφυτεύσεις. ♦Σκάλισε τα παρτέρια και ξεχορτάριασε τον κήπο σου. ♦Επέλεξε τα φυτά που θέλεις να φυτεύσεις ή να μεταφυτεύσεις. ♦Έλεγξε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος. ♦Επιμελήσου το κούρεμα του γρασιδιού.

Αφού κάνεις τις απαραίτητες διεργασίες, έρχεται η στιγμή να μεταμορφώσεις τον κήπο σου σε έναν ανοιξιάτικο παράδεισο!

7 + ιδέες για κατασκευή κήπων για να δώσεις χρώμα στον κήπο σου!

♦Φύτεψε λεμονιές - νάνους ή μηλιές σε μεγάλες γλάστρες και απόλαυσε το χρώμα και το υπέροχο άρωμά τους! ♦Φύτεψε τριανταφυλλιές σε διαφορετικές ποικιλίες και χρώματα! ♦Σου αρέσουν οι φράουλες; Καλλιέργησέ τις σε ζαρντινιέρες και κρέμασέ τις στον φράκτη ή στα κάγκελα. ♦Γέμισε γλαστράκια με βότανα και αρωματικά που θα αρωματίσουν όχι μόνο το φαγητό αλλά και το χώρο σου! ♦Αν σου αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις, φύτεψε πιπεριές τσίλι! ♦Φύτεψε τις δικές σου ντοματιές και τα σαλατικά της επιλογής σου! ♦Αν σου αρέσουν τα αναρριχητικά φυτά, φύτεψε βατόμουρα και προτίμησε εκείνα χωρίς αγκάθια! ♦Διακόσμησε τον κήπο με παχύφυτα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα!

Προετοίμασε με τη βοήθεια ενός κηπουρού που ειδικεύεται στην κατασκευή κήπων τον κήπο σου να υποδεχθεί την Άνοιξη, δίνοντάς του την απαραίτητη φροντίδα και άφησε το χρώμα και τις μυρωδιές της εποχής να ομορφύνουν τη διάθεση και τον εξωτερικό χώρο σου!  

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα