Μένουμε Σπίτι: Πώς θα καθαρίσεις τα φωτιστικά του σπιτιού σου;

Είναι γεγονός πως αν τα φωτιστικά και οι λάμπες σας είναι βρώμικες μπορεί να αποδώσουν μέχρι και 20% λιγότερο φως από όταν είναι καθαρές. Έτσι, το τακτικό καθάρισμα φωτιστικών και το ξεσκόνισμα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ευκρίνεια του χώρου όπου έχει τοποθετηθεί το φωτιστικό.τ

Καθαρισμός  αμπαζούρ από χαρτί ή ύφασμα

Για να καθαρίσετε αμπαζούρ κατασκευασμένα από χαρτί ή ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα φτερό αντί για ένα πανί. Αν χρησιμοποιήσετε το πανί, θα αφήσει υπολείμματα τα οποία δεν θέλετε να παραμείνουν πάνω στα φωτιστικά. Για ακόμα βαθύτερο καθάρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι της σκούπας σας.

Καθάρισμα γυάλινων προσθηκών πολυελαίου

Για τις γυάλινες προσθήκες του πολυελαίου τοποθετήστε τες σε μια λεκάνη με νερό και σαπούνι. Θα χρειαστεί εκτός από το να τις ξεπλύνετε καλά στη συνέχεια να τις αφήσετε να στεγνώσουν σε μια επιφάνεια ώστε να μη προκαλέσει πρόβλημα στον πολυέλαιο σας.

Καθαρισμός λαμπτήρων

 Για να καθαρίσετε τις λάμπες,οι οποίες είναι αρκετά σκονισμένες δοκιμάστε ένα μαλακό πανί.

Καθαρισμός λαμπτήρων φθορίου

Καθαρίστε τις λάμπες φθορίου με ένα υγρό πανί. Καθαρίστε τις εσοχές όπου μπορεί να έχουν τα φώτα με ένα υγρό πανί.

Καθαρισμός γυάλινου πολυελαίου

Για να καθαρίσετε ένα πολυέλαιο από γυαλί, θα χρειαστείτε φτερό αλλά και ένα μπουκάλι ψεκασμού όπου θα έχει 50% νερό και 50% ξύδι καθώς και μια ομπρέλα η οποία θα κρεμαστεί κάτω από τον πολυέλαιο ανάποδα. Ξεσκονίστε με το φτερό τον πολυέλαιο και στη συνέχεια ψεκάστε τα κρύσταλλα με το διάλυμα μέχρι να αρχίσει να στάζει. Η ομπρέλα θα κρατήσει όλο το βρώμικο νερό.

Πηγή: Cool Home 

Η καθαριότητα του σπιτιού σου καταναλώνει πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου; Προγραμμάτισε τον οικιακό σου καθαρισμό την ώρα και ημέρα που σε βολεύει και άφησε επάνω μας όλα τα υπόλοιπα!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα