Καθαρισμός χαλιών: Γιατί θα χρειαστείς ειδικό;

Καθαρισμός χαλιών: Γιατί θα χρειαστείς ειδικό;

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, μια εργασία που -καλώς ή κακώς- δεν μπορεί να αποφύγει κανένα νοικοκυριό, είναι ο καθαρισμός χαλιών και η φύλαξη τους.Ο καθαρισμός χαλιών, είμαστε σίγουροι, ότι σου φαίνεται, ήδη, μια αρκετά βαρετή και κουραστική διαδικασία, όμως, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν αρκετά σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους είναι προτιμότερο να την αναθέσεις, ούτως ή άλλως, σε έναν ειδικό.

Τα χαλιά του σπιτιού εκτίθενται συνεχώς στην φθορά που προκαλούν οι άνθρωποι, τα κατοικίδια ζώα αλλά και άλλοι παράγοντες που πολλές φορές δεν είναι καν ορατοί με γυμνό μάτι. Εύλογα, λοιπόν, γίνονται πυρήνας λεκέδων, βρωμιάς και φυσικά μικροβίων. Εσύ πόσο σίγουρος/-η είσαι οτι μπορείς να τα αφαιρέσεις αποτελεσματικά μόνος/-η σου;

Ο καθαρισμός χαλιών διαφέρει ανάλογα με το υλικό.

Μπορεί το χαλί σου να μοιάζει αρκετά με το χαλί της φίλης ή του φίλου σου, που σου είπε οτι καθάρισε το δικό του με ξύδι και ατμοκαθαριστή, στην πραγματικότητα, όμως, τα υφάσματα των χαλιών σας ενδέχεται να διαφέρουν σε αρκετά σημαντικό βαθμό. Οι επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές είναι εξοικειωμένοι με όλους τους τύπους χαλιών και τις ίνες τους και ως εκ τούτου γνωρίζουν ποια μέθοδο καθαρισμού πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να μην προκαλέσουν ουδεμία βλάβη. Ακόμη και αν δεν θέλεις να πληρώσεις κάποιον επαγγελματία για να καθαρίσει και να φυλάξει το χαλί ή τη μοκέτα σου, είναι απαραίτητο να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού ώστε να σου πει ποια είναι η κατάλληλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις ανάλογα με το υλικό του χαλιού σου, ώστε να το διατηρήσεις ζωντανό και καθαρό.

Δώσε τέλος στους μόνιμους λεκέδες.

Ακόμη και αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, ξέρεις ότι εκείνο το μικρό κόκκινο σημάδι στην άκρη του χαλιού σου δεν υπήρχε εξαρχής. Μπορεί να προέρχεται από ένα το ποτήρι κόκκινο κρασί που έπεσε καταλάθος, ένα βράδυ που διασκέδαζες σπίτι με την παρέα σου ή τα κεράσια που έτρωγαν κρυφά τα παιδιά σου και φυσικά λέρωσαν χωρίς να στο πουν αμέσως. Προσπάθησες να τον καθαρίσεις αλλά αυτός είναι ακόμα εκεί. Ακόμη και αν δεν θέλεις, λοιπόν, να το παραδεχτείς, ο καθαρισμός χαλιών είναι αρκετά πιο δύσκολος απ’ότι περίμενες και υπάρχουν λεκέδες που δεν μπορούν να αφαιρεθούν όσο και αν προσπαθείς. Οι επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτεί ο καθαρισμός χαλιών και βρίσκονται σε θέση να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις δυσκολότερες περιπτώσεις λεκέδων.

Εξόντωσε τους παγιδευμένους ρύπους

O επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών καθίσταται ακόμη πιο απαραίτητος την άνοιξη, καθώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα ατμοσφαιρικοί ρύποι, σκόνη, βρωμιά αλλά και διάφορα αλλεργιογόνα στοιχεία μπορεί να παγιδευτούν στις ίνες του χαλιού ή της μοκέτας σου. Έτσι οι μοκέτες και τα χαλιά σου μετατρέπονται σε μεγάλες φωλιές μικροβίων και τοξικών βακτηριδίων που μόνο ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία των έμπειρων ταπητοκαθαριστών μπορούν να εξοντώσουν. Η παρέμβαση ειδικών είναι απαραίτητη, όχι μόνο για την εμφάνιση του δαπέδου σου αλλά κυρίως για την υγεία, τη δική σου και της οικογένειας σου.

Χαλαρώσε και άσε τη δύσκολη δουλειά στους ειδικούς

Αναθέτοντας τον καθαρισμό των χαλιών σου σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο, δεν χρειάζεται ούτε να αποφεύγεις να περπατήσεις πάνω στα χαλιά σου μέχρι να στεγνώσουν, ούτε να υποφέρεις τη μυρωδιά του ξυδιού και άλλων καθαριστικών μέσων αλλά ούτε φυσικά να κουραστείς. Άφησε τους ειδικούς να αναλάβουν το καθάρισμα των χαλιών και την επανατοποθέτηση τους και απόλαυσε μια ξέγνοιαστη βόλτα με την οικογένεια σου!

Σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να φυλάξεις τα χαλιά σου; Eμπιστεύσου ένα από τα επιλεγμένα και αξιολογημένα συνεργεία της πλατφόρμας μας για να εξασφαλίσεις απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα