Quiz: Πόσο καθαρό είναι το σπίτι σου;

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λένε και το καθαρό σπίτι σου μπορεί να το επιβεβαιώσει! Οι δουλειές του σπιτιού από την μία, μπορούν να γίνουν μία ευχάριστη συνήθεια και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.  Από την άλλη, μπορούν να γίνουν ο εφιάλτης σου και να καταλήξεις να τις αναβάλεις συνεχώς. Σε κάθε περίπτωση η σωστή διατήρηση ενός καθαρού σπιτιού απαιτεί εντατική προσπάθεια και σωστό πρόγραμμα.

Δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις με το καθάρισμα και να το παρακάνεις με τα χημικά καθαριστικά. Διάφορα φυσικά υλικά που έχεις μέσα στο σπίτι μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σου όπως το ξύδι και η σόδα. Επίσης, αν έχεις παρατηρήσει ότι όσο και να καθαρίζεις δεν βλέπεις καμία αλλαγή τότε κάτι κάνεις λάθος. Άλλαξε τον τρόπο που καθαρίζεις και ακολούθησε κάποια βασικά βήματα για τις μεγάλες επιφάνειες όπως το πάτωμα και οι τοίχοι. Έτσι θα κάνεις το καθάρισμα παιχνιδάκι και δεν θα σπαταλάς χρόνο σε τεχνικές που δεν αποδίδουν.

Αν θες να ανακαλύψεις πόσο καθαρό είναι το σπίτι σου ή αν επιδέχεται βελτίωση τότε κάνε το επόμενο quiz που ετοιμάσαμε. Μην επαναπαυτείς αν το αποτέλεσμα είναι θετικό καθώς δεν παίρνει πολύ χρόνο ώστε η σκόνη και η ακαταστασία να κάνουν την εμφάνισή τους. Αν πάλι το αποτέλεσμα δείξει ότι το σπίτι σου δεν λάμπει και από καθαριότητα τότε πιάσε την σκούπα! Η διαρκής προσπάθεια για να υπάρχει ισορροπία στην καθαριότητα και στην τάξη θα σε δικαιώσουν.

Αν έχεις αρχίσει να σκοντάφτεις πάνω σε πεταμένα ρούχα και κουτιά από πίτσες τότε η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα χέρια σου. Το σπίτι σου θέλει επειγόντως βοήθεια για να δείξει και πάλι καθαρό. Σου φαίνεται όμως τόσο δύσκολο που έχεις παραιτηθεί ήδη από την ιδέα; Η έμπειρη ομάδα καθαριστριών του Douleutaras.gr Cleaning που θα βρεθεί στο σπίτι σου θα αναλάβει την δύσκολη αποστολή για σένα και θα σε σώσει!

Κάνε το Quiz που ετοιμάσαμε για εσένα και μάθε πόσο καθαρό είναι το σπίτι σου!

[playbuzz-item item="68a7c226-5b30-4c7c-95f6-6744c2e44747" format="personality-quiz"]

Κουράζεσαι απλά και μόνο όταν ακούς τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις ένα καθαρό σπίτι; Θες την επόμενη φορά που θα κάνεις το quiz το αποτέλεσμα να είναι μόνο θετικό; Προγραμμάτισε τον καθαρισμό του σπιτιού σου με μία έμπειρη οικιακή βοηθό του Douleutaras.gr Cleaning και κάνε όλα τα δωμάτια σου να λάμπουν!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα