Βοήθεια! Γιατί μαύρισε η οθόνη του iPhone μου;

Μαύρισε η οθόνη του iPhone και νιώθεις σαν να έχει καταρρεύσει ο κόσμος σου; Αρχικά, ελπίζουμε να έχεις αποθηκεύσει κάπου όλα τα αρχεία σου. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις, όμως, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να φωτίσει πάλι και το κινητό σου αλλά και η μέρα σου!

Τι συνέβη και σε πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο η συσκευή σου; Ρωτήσαμε έμπειρους ηλεκτρονικούς πού μπορεί να οφείλεται το ξαφνικό μαύρισμα της οθόνης και πώς μπορείς να λύσεις το πρόβλημα σε κάθε περίπτωση. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, μια λίστα με τους κυριότερους λόγους που μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος/-η με μια μαύρη οθόνη και σου τους παρουσιάζουμε!

Γιατί μαύρισε η οθόνη του iPhone σου;

Έχει σπάσει ή ραγίσει σε κάποιο σημείο.

Μήπως το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη δεν είναι τόσο ξαφνικό όσο νομίζεις; Ας το παραδεχτούμε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν πολύ εύκολα να πέσουν με δύναμη από τα χέρια μας. Ακόμη και αν δεν σου έχει συμβεί, πρέπει να ξέρεις ότι το φαινόμενο δεν είναι διόλου σπάνιο. Μια αφηρημένη ή απρόσεκτη κίνηση και το κινητό έχει εξφεντονιστεί σε σημεία, που ούτε φανταζόσουν ότι υπήρχαν. Αν είχε ραγίσει ή σπάσει σε κάποιο σημείο στο παρελθόν και δεν το έχεις φτιάξει, πιθανότατα αυτή είναι η αιτία που μαύρισε η οθόνη του iPhone σου. Είναι βέβαιο ότι ένας έμπειρος ηλεκτρονικός θα στο φτιάξει μέσα σε λιγότερη από μισή ώρα.

Δεν το φορτίζεις σωστά.

Αν φορτίζεις το τηλέφωνο σου κάθε 5 ώρες μέχρι να φτάσει το 40% δεν είναι περίεργο που μαύρισε η οθόνη του. Όλοι οι ηλεκτρονικοί και μη συστήνουν να φορτίζουμε τα κινητά μας μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί τελείως και να περιμένουμε μέχρι να φτάσουν και πάλι στη πλήρη φόρτιση. Για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό το πρόβλημα άφησε το να φορτίσει για αρκετή ώρα και στη συνέχεια κάνε μια επανεκκίνηση.

Το άφησες για υπερβολική ώρα στον ήλιο.

Το τηλέφωνο σου ευτυχώς σε ειδοποιεί όταν έχει ανέβει υπερβολικά η θερμοκρασία του. Αν παρ’ όλα αυτά εσύ δεν το φρόντισες και το άφησες να καίγεται στον ήλιο, ίσως να σου κάνει αντίποινα. Άν έχει συμβεί κάτι τέτοιο πιθανότατα είναι και ο λόγος που μαύρισε η οθόνη του iPhone σου. Άφησε το σε κάποιο δροσερό σημείο ώστε να κατέβει η θερμοκρασία του. Μετά από λίγη ώρα μπορείς να προσπαθήσεις να το ανοίξεις και πάλι. Αν δεν ανοίγει θα σου προτείναμε να κάνεις επανεκκίνηση.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα