Σχέδια για νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις που θα εντυπωσιάσουν!

Κόκκινο, το χρώμα του αισθησιασμού και του πάθους. Από τα πιο κλασσικά χρώματα, που αντέχει σε όλες τις μόδες, όσα χρόνια και να περάσουν. Κόκκινο της φωτιάς ή βαθύ μπορντό. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιακό. Αν θέλεις, όμως, να ξεφύγεις από τα κλασσικά νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις, υπάρχει τρόπος. Έχοντας σαν βάση το κόκκινο χρώμα που τόσο αγαπάμε, μπορείς να παίξεις με αποχρώσεις, σχέδια και τεχνικές! Είσαι έτοιμη να τις ανακαλύψεις;

Τα αγαπημένα μας σχέδια για νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις!

Κλασσικό και αγαπημένο.

fotolia_127343693

Μερικές φορές το απλό είναι και το πιο ωραίο. Ένα όμορφο βερνίκι στο βαθύ κόκκινο του κρασιού, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Η ιδιαίτερη απόχρωση θα κλέψει την παράσταση χωρίς περιττές λεπτμέρειες.

Ομπρε και στα νύχια.

νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις

Μια τεχνική που έγινε γνωστή και αγαπήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια. Αν και τη γνωρίσαμε στα μαλλιά, τώρα χρησιμοποιείται και στα νύχια. Ιδιαίτερα εντυπωσικό και πρωτότυπο, μπορεί να σε συνοδέψει όμορφα σε πιο επίσημες καταστάσεις.

Εναλλακτικό γαλλικό.

fotolia_72330291

Το πάντα στυλάτο γαλλικό μανικιούρ σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό κόκκινο. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Δοκίμασε να συνδυάσεις την απόχρωση που σου αρέσει με τις καινούργιες και διαφορετικές τεχνικές γαλλικού. Θα σε βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπη.

Γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα.

fotolia_103660726-1

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που μπορείς να το ταιριάξεις με πολλά άλλα. Βρες το μανό που σου αρέσει και στη συνέχεια με γεωμετρικά σχέδια κάντο να ξεχωρίσει. Συνηθισμένες επιλογές αποτελούν ο συνδυασμός του κόκκινου με χρυσές ή μαύρες γραμμές, αλλά και με το πουά μοτίβο.

Σχέδια για όλες τις εποχές

νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις

Τα νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις έχουν το πλεονέτημα ότι ταιριάζουν με όλες τις εποχές. Είτε με μικρά κουκούτσια σαν ζουμερό καρπούζι το καλοκαίρι, είτε με χριστουγεννιάτικες μπάλες ή λευκούς χιονάνθρωπους για τις γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη. Μπορούμε να τα επιλέξουμε όποτε θέλουμε και να τα ταιριάξουμε εύκολα στην εποχή.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα