7 ιδέες για ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο για κορίτσια!

Αν ψάχνεις να βρεις το ιδανικό παιδικό δωμάτιο για κορίτσια, τότε η πριγκίπισσα σου μεγαλώνει! Το κοριτσάκι σου είναι έτοιμο να αποχωριστεί το βρεφικό του δωμάτιο και να μεταφερθεί στο δικό του κάστρο με το μεγάλο κρεβάτι και τα όμορφα αντικείμενα! Ίσως βέβαια να έχει ήδη το δικό της χώρο, αλλά εκείνος να χρειάζεται μια πινελιά παραπάνω για να αποκτήσει την μοναδικότητα που του αρμόζει.

Θες να δημιουργήσεις έξυπνα ένα όμορφο παλάτι για το κοριτσάκι σου; Ένα χώρο όπου θα μπορεί να φωλιάζει και να βυθίζεται κάτω από το ροζ, ή το όχι ροζ, πέπλο του; Το παραμυθένιο δωμάτιο είναι για εκείνο ο χώρος όπου μπορεί ξέγνοιαστο να παίζει, να χαλαρώνει, να κοιμάται και να γελάει! Μήπως ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να διαμορφώσεις για εκείνο τον χώρο που ονειρεύεται;

Εμείς, συμβουλευθήκαμε για εσένα τους έμπειρους διακοσμητές της πλατφόρμας μας, αλλά και την φαντασία μας! Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα 7 πολύτιμα συστατικά που καλό είναι να διαθέτει ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο για κορίτσια.

7 ιδέες για ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια!

#1 Το δικό της πριγκιπικό κρεβάτι

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Ένα όμορφο κρεβάτι αποτελεί και το βασικότερο συστατικό ενός ξεχωριστού κοριτσίστικου δωματίου. Υπάρχει όχι μόνο για να της χαρίζει τους μαγικούς ύπνους που έχει ανάγκη αλλά και έναν συνοδοιπόρο στο παιχνίδι, στο διάβασμα ή στην απλή χαλάρωση. Πρέπει, λοιπόν, να δημιουργήσεις για εκείνη ένα κρεβάτι ικανό να στεγάσει κάθε όνειρο και ασχολία της! Συνόδευσε το με μια κουνουπιέρα ή ακόμα και με φωτάκια για να πετύχεις ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα. Βάλε στην ποδιά του όσα μαξιλάρια χωράει για να του προσφέρεις την cozy και γλυκιά αύρα που του αναλογεί!

#2 Το ιδιαίτερο κοριτσίστικο γραφείο της

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Πρόκειται για ένα στοιχείο που δε μπορεί να λείπει από ένα παιδικό δωμάτιο για κορίτσια. Είτε το κοριτσάκι σου έχει μάθει να γράφει και να διαβάζει, είτε όχι, το γραφείο είναι ο τόπος δημιουργίας της. Επάνω του θα μπορεί να ζωγραφίζει, να δοκιμάζει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και αργότερα, να ρίχνει το διάβασμα της ζωής της! Οφείλεις, έτσι ως γονιός να κάνεις το γραφείο της έναν χώρο όπου θα μπορεί να εμπνέεται, δίχως να θέλει να αποχωρίζεται. Στόλισε το με μικρά, γλυκά και ιδιαίτερα στολίδια με βάση το ροζ, το λιλά και το λευκό. Έτσι, δε θα τα βαρεθεί μεγαλώνοντας αλλά θα μπορεί εύκολα να τροποποιεί και μόνη της το ντεκόρ του γραφείου της, όποτε θελήσει!

#3 Η μαγική γωνιά της

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Η μαγική γωνιά δε γίνεται να λείπει από ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο για κορίτσια! Δημιούργησε, λοιπόν, μια γωνιά για να φωλιάζει, να διαβάζει το βιβλίο της, να ακούει μουσική και να ηρεμεί! Ορισμένα μεγάλα μαξιλάρια, μια κουνουπιέρα και μερικά φωτάκια αρκούν για να χαρίσουν τη γλύκα και τη ζεστασιά που η κορούλα σου χρειάζεται. Έτσι, θα μπορεί να χώνεται στο εσωτερικό του μίνι σπιτικού της και αυτόματα να βρίσκει την ησυχία και την απομόνωση που ψάχνει, όποτε την χρειαστεί.

#4 Ο παραμυθένιος φωτισμός της

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Αν θες να κάνεις το καταφύγιο της πριγκίπισσας σου ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο, πρέπει να αφήσεις πίσω σου την παραδοσιακή επιλογή φωτισμού. Υιοθέτησε περισσότερους από έναν τρόπο για να φωτίσεις, αλλά και να διακοσμήσεις ταυτόχρονα το δωμάτιό της. Πολλά μικρά λαμπάκια θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό ονείρων και μια υπέροχη ατμόσφαιρα! Μπορείς να τα τοποθετήσεις πάνω από το κρεβάτι της, γύρω από το γραφείο της ή σε όποιο άλλο σημείο επιθυμείς. Έτσι, δε θα τη ζαλίζει το πολύ φως και θα μπορεί να βρίσκει την χαλάρωση που αναζητά.

#5  Ο υπέροχος καθρέφτης της

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Η πριγκίπισσά σου μεγαλώνοντας ανακαλύπτει τον εαυτό της, κοιτάζει το είδωλό της στον καθρέφτη, δοκιμάζει το λιπ γκλος της, τα πρώτα καλλυντικά της, τα ρούχα της, τα ρούχα σου! Ένας καθρέφτης, λοιπόν, δε γίνεται να λείπει από τον δικό της χώρο. Μπροστά του θα προβάρει τις χορευτικές της φιγούρες ενώ εκείνος, θα σταθεί στο πλάι της κατά την επόμενη περίοδο της ζωής της και τα εφηβικά της χρόνια. Με λίγα λαμπάκια τριγύρω του έχει τη δύναμη να αποτελέσει το πολυτιμότερο στολίδι του νέου της δωματίου!

#6 Τα μοναδικά έργα τέχνης της

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Μη διστάζεις να εντάξεις και το δικό της στίγμα στον χώρο του δωματίου της. Μια καλή ιδέα είναι να στολίσεις το παλάτι της κορούλας σου με καδράκια ή κομμάτια από έργα δικά της! Μπορεί να μην είναι έμπειρη καλλιτέχνης όμως, θα νιώσει πολύ περήφανη αν αναγνωρίσεις τις δημιουργίες της, τις ζωγραφιές της, τα πρώτα σημάδια του ταλέντου της. Έτσι, ο χώρος της θα αποκτήσει πέρα από χρώμα και την προσωπική της νότα διακόσμησης. Οι φίλοι και οι επισκέπτες της θα θαυμάζουν τα δημιουργήματά της κι εκείνη, θα νιώθει σπουδαία για τα επιτεύγματά της!

#7 Το γλυκό χρώμα τριγύρω της

παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Girl's Room Ideas | Pinterest.com

Οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιηθούν για τον χρωματικό σχεδιασμό του μοναδικού της κάστρου διαδραματίζουν ρόλο καταλυτικό! Αυτό, διότι οι σοφές επιλογές είναι αυτές που θα χαρίσουν τη διαχρονικότητα στην όψη του δωματίου και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες τόσο παιχνιδιού όσο και χαλάρωσης. Έτσι, τα vintage ή τα μοντέρνα λευκά έπιπλα, οι ροζ λεπτομέρειες στα στοιχεία του και οι παστέλ αποχρώσεις δύνανται να οδηγήσουν στο ιδανικότερο αποτέλεσμα. Έχε ως βάση σου, λοιπόν, τους τρεις αυτούς κανόνες αν θες να χαρίσεις στο κοριτσάκι σου ένα δωμάτιο άκρως κοριτσίστικο που όμως δε θα βαρεθεί μεγαλώνοντας!

Μήπως είσαι αγορομαμά; Ανακάλυψε όσα ετοιμάσαμε για τη δική σου περίπτωση και εμπνεύσου από τις ονειρεμένες προτάσεις μας στα παιδικά δωμάτια για αγόρια!

Θέλεις να προσφέρεις στο κοριτσάκι σου το ιδανικό για εκείνο καταφύγιο; Βρισκόμαστε ένα κλικ μακριά για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις το πιο ιδιαίτερο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια! Καταχώρησε την εργασία σου στο Douleutaras.gr και πάρε προσφορές για τη διακόσμηση και ανακαίνιση κάθε δωματίου!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα