Πώς θα προετοιμάσεις το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις αγαπημένες γιορτινές περιόδους, όχι μόνο για τα μικρά αλλά και για τα μεγάλα παιδιά! Αν η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα είναι μία ασχολία που σε γεμίζει με χαρά και όμορφα συναισθήματα, πρέπει να μάθεις να την κάνεις και σωστά!

Μιας και βρισκόμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά, σκεφτήκαμε ότι θα ήθελες μία μικρή βοήθεια για να στολίσεις το σπίτι σου και να ετοιμάσεις τα πάντα για να υποδεχθείς την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Εκτός από τη γαλοπούλα και τη γέμιση, υπάρχουν και άλλα πράγματα που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ...1 εβδομάδα πριν!

Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο ψυγείο σου.

Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που κοίταξες τις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Τις γιορτινές ημέρες το ψυγείο μας είναι, συνήθως, πιο γεμάτο από ποτέ. Σίγουρα δεν θα ήθελες να ψάχνεις τελευταία στιγμή πού θα βάλεις τα φαγητά και τα γλυκά του γιορτινού τραπεζιού. Ευκαιρία είναι, μάλιστα, να το καθαρίσεις! Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και μπορείς να το κάνεις μόνος/ -η σου σε πέντε απλά βήματα! Βάλε γάντια και ξεκίνα.

Φτιάξε την playlist σου!

Άλλοι το λατρεύουν και άλλοι εκνευρίζονται στο άκουσμα του. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία πρέπει να παραδεχθείς ότι το “All I want for Christmas is you” είναι το τραγούδι που αγαπάς να μισείς. Μόλις το ακούς να παίζει στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση ξέρεις ότι η γιορτινή περίοδος πλησιάζει. Αποφεύγουμε τη φράση “ Χριστουγεννιάτικη playlist ” διότι είναι λογικό να έχεις βαρεθεί να ακούς το “Santa Baby” στο repeat. Φτιάξε μια μουσική λίστα που θα ευχαριστήσει εσένα και τους αγαπημένους σου και θα δημιουργήσει τέλειο εορταστικό κλίμα!

Καθάρισε το σπίτι σου σε βάθος.

Από την προετοιμασία για τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να λείπει η καθαριότητα. Το σπίτι σου πρέπει να λάμπει! Όσο όμορφο και αν είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η διακόσμηση του, το μάτι των καλεσμένων “θα πέσει” αναμφίβολα πάνω στα σκονισμένα σημεία ή την ακαταστασία στο σαλόνι. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις μία γενική καθαριότητα, που θα εντυπωσιάσει ακόμη και την πιο “κακιά πεθερά”. Μπορείς να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και κόπο, προγραμματίζοντας τον καθαρισμό του σπιτιού σου με μία αξιολογημένη οικιακή βοηθό του Douleutaras.gr. Με τον κωδικό “WEEKDAY” κερδίζεις έκπτωση 4€ σε όλα τα πακέτα!

Τοποθέτησε τα δώρα κάτω από το δέντρο.

Αν είσαι “ της τελευταίας στιγμής ” και δεν έχεις αγοράσει ακόμη δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μάλλον θα πρέπει να βιαστείς! Έχουν μείνει μόνο πέντε ημέρες για τα Χριστούγεννα. Υπολόγισε σε ποια άτομα θέλεις και σε ποια άτομα “πρέπει” να πάρει δώρο και θέσε έναν προϋπολογισμό για να μην καταξοδευτείς. Τύλιξε τα δώρα που πήρες στους αγαπημένους σου και τοποθέτησε τα κάτω από το δέντρο! Έτσι θα δημιουργήσεις μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Extra Tip: Αν έχεις μικρά παιδιά, τοποθέτησε τα δώρα τους σε κάποιο κρυφό σημείο γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η περιέργεια τους να σε αφήσει προ εκπλήξεως!

Το Douleutaras.gr και η ομάδα του σου εύχονται Καλά Χριστούγεννα!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα