5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν διαλέξεις προσκλήσεις βάφτισης ή γάμου!

Ο γάμος και η βάφτιση αποτελούν, αναμφίβολα, για τον καθένα κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Η προετοιμασία, όμως, και η οργάνωση που χρειάζονται είναι μεγάλη. Ειδικά οι προσκλήσεις, επειδή δίνουν την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους, πρέπει να είναι όμορφες και πολύ προσεκτικά επιλεγμένες.

Μιλώντας με έμπειρους επαγγελματίες, συγκεντρώσαμε όλα τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις, πριν παραγγείλεις τις προσκλήσεις βάφτισης ή γάμου. Μην παραλείψεις να κάνεις την προετοιμασία σου, πριν πας να παραγγείλεις τα προσκλητήρια σου, καθώς τότε είναι πολύ πιθανό να γίνουν λάθη. Επίσης, ο επαγγελματίας που θα διαλέξεις, θα μπορέσει να σε βοηθήσει πολύ καλύτερα, αν ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι.

Μην παραγγείλεις προσκλήσεις βάφτισης και γάμου χωρίς να ξέρεις τα 5 αυτά πράγματα!

1. Στυλ

Αν έχει φτάσει η στιγμή να παραγγείλεις προσκλητήρια και ακόμα δεν ξέρεις τι στυλ θα έχει η εκδήλωση που οργανώνεις, μάλλον έχεις ένα μικρό πρόβλημα. Πρέπει κλείνοντας τα μάτια να μπορείς να φανταστείς μια γενική εικόνα του πώς θες να είναι όλα. Θες για παράδειγμα έναν πολύ μοντέρνο γάμο ή μια vintage βάφτιση; Είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσεις καθώς με βάση αυτό θα σχεδιάσεις τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

2. Θέμα

Αφού έχεις καταλήξει στο πνεύμα που θα επικρατεί στην εκδήλωση σου, πάμε παρακάτω. Έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ; Μήπως η βάφτιση που οργανώνεις για το μωράκι σου έχει θέμα τη θάλασσα ή ένα συγκεκριμένο παιδικό χαρακτήρα; Αν θες οι προσκλήσεις σου να ταιριάζουν με την υπόλοιπη εκδήλωση, πρέπει να ενημερώσεις τον designer.

3. Χρώμα

Στη συνέχεια αυτού, πρέπει να έχεις αποφασίσει αν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα. Αν όλη η διακόσμηση του γάμου σου κινείται σε απαλές αποχρώσεις του μωβ, προσκλήσεις με κόκκινες λεπτομέρειες θα φάνταζαν παράταιρες. Θα μπορούσες ακόμα, για να έχει ο υπεύθυνος μια πιο σαφή εικόνα, να του δώσεις ένα δείγμα από τα λουλούδια ή τα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν.

4. Καλεσμένοι

Αν δεν ξέρεις τον αριθμό των καλεσμένων σου, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις προσκλήσεις βάφτισης ή γάμου. Σίγουρα ο τελικός αριθμός μπορεί να διαφέρει, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω, γι΄αυτό θα έχεις υπολογίσει εξ αρχής λίγες προσκλήσεις παραπάνω. Επίσης ο αριθμός που θα παραγγείλεις θα επηρεάσει άμεσα και τα έξοδα σου, άρα σου χρειάζεται για να ξέρεις ποιες είναι οι επιλογές σου.

5. Προϋπολογισμός

Δεν θα γινόταν να μην αναφερθούμε στον προϋπολογισμό . Όταν θα απευθυνθείς στον επαγγελματία για τις προσκλήσεις πρέπει να του διευκρινήσεις το κόστος στο όποιο θες να κινηθείς. Μη σπαταλήσεις το χρόνο σου συζητώντας για πανέμορφες προσκλήσεις μεν, αλλά πανάκριβες δε.  Ανάλογα με το πόσο που διατίθεσαι να ξοδέψεις, θα σου προτείνει τις επιλογές εκείνες, που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου.

Φυσικά, η διοργάνωση βάπτισης δεν τελειώνει με τα προσκλητήρια! Για το λόγο αυτό, θα είμαστε δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς, για να φροντίσουμε η μεγάλη μέρα του μωρού σου να είναι μέρα ξεκούρασης και χαράς και για σένα! Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους επαγγελματίες φωτογράφους βάπτισης, DJ με εξειδίκευση στην ψυχαγωγία για βαπτίσεις, αλλά και εξαιρετικά catering βάπτισης, για να ευχαριστήσεις όλους τους καλεσμένους σου. Απλά καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους συνεργάτες!

douleutaras banner

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα