Φτιάξε πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου & εντυπωσίασε τους πάντες!

Αν ο γάμος που διοργανώνεις θέλεις να είναι μοναδικός τότε δε μένει παρά να συνοδεύεται και από πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου! Γιατί η πρόσκληση γάμου αποτελεί την πρώτη γεύση του γάμου σου και ως γνωστόν, η πρώτη εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο στα πάντα.

Ονειρεύεσαι πολύ καιρό αυτή τη μέρα και θες να της χαρίσεις όλα όσα της αξίζουν; Έχεις σχεδιάσει τα πάντα στη διοργάνωση γάμου, αλλά τα προσκλητήρια γάμου δεν είναι ένα από αυτά; Είτε απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, είτε ψάξεις για έμπνευση στο διαδίκτυο είναι γεγονός ότι θα βρεις πληθώρα επιλογών. Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά ψάχνεις; Εάν δεν έχεις προλάβει να σκεφτείς και πολύ κι αν θες η πρόσκληση γάμου σου να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, σου έχουμε τη λύση!

Ονειρεύεσαι πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου για να μεταφέρεις το πιο γλυκό και πολύτιμο μήνυμα της έως τώρα ζωής σου; Οι έμπειροι designers μας στη δημιουργία των πιο ξεχωριστών προσκλήσεων γάμων μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά τους! Ήρθε η στιγμή να εμπνευστείς από τις ιδέες μας και να βρεις την κατάλληλη επιλογή για την περίπτωση σου. Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, 6 μοναδικούς τρόπους για να μεταδόσεις τις πληροφορίες για τη μοναδική εκείνη μέρα!

6 ιδέες για πραγματικά πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου!

1. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.

πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου

Wedding invitation ideas | Pinterest.com

Γιατί να καταφύγεις στις παραδοσιακές έντυπες προσκλήσεις; Μπορείς να φτιάξεις ένα βίντεο με τον άνθρωπό σου, όπου μαζί θα καλείτε τους συγγενείς και τους φίλους σας στο γάμο σας! Είναι πολύ πιο άμεσο αλλά και οικονομικό, καθώς μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μόνοι σας. Δε χρειάζεται να έχετε φωτογένεια, ούτε και αντίστοιχη εμπειρία! Αρκεί μόνο να πάρετε την κάμερα ή το κινητό σας.

Πείτε, λοιπόν, με λίγα λόγια στο φακό για ποιο λόγο θα θέλατε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας, εκείνη την ημέρα και τι είναι αυτό που την κάνει τόσο σημαντική. Το βιντεάκι που θα δημιουργήσετε, θα λειτουργήσει παράλληλα και ως ένα πολύ όμορφο ενθύμιο τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Κρατήστε και τις αμοντάριστες στιγμές του! Θα το βλέπετε μετά από χρόνια, αγκαλιά, στον καναπέ σας και θα ταξιδεύετε πίσω στις αναμνήσεις και στη στιγμή της δημιουργίας του.

2. Μείνε για πάντα παιδί!

πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου

Wedding invitation ideas | Pinterest.com

Απόφυγε την έτοιμη λύση που μπορείς να βρεις τριγύρω σου. Αν θέλεις να δημιουργήσεις πραγματικά πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στον εσωτερικό σου κόσμο. Τι και αν παντρεύεσαι; Δε χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Στη ψυχή μπορείς να παραμείνεις για πάντα παιδί!

Τύπωσε τις πληροφορίες για το γάμο σας πάνω σε ένα μπαλόνι, σε χρώμα ή στυλ που ταιριάζει στο γενικότερο μοτίβο του γάμου σας. Έπειτα, στείλ’ το σε κάθε καλεσμένο σου, μαζί φυσικά με ένα χαρτάκι που θα τον προτρέπει να το φουσκώσει. Αναμφισβήτητα θα είναι η πιο χαρούμενη πρόσκληση γάμου που οι καλεσμένοι σου θα έχουν δεχτεί ποτέ.

3. Ο καθένας μας είναι μοναδικός.

πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου

Wedding invitation ideas | Pinterest.com

Αν θέλεις τα προσκλητήρια σου να είναι πραγματικά ξεχωριστά, υπάρχει τρόπος! Διάλεξε μαζί με τον/την σύντροφό σου το χαρτόνι πάνω στο οποίο θα δημιουργήσετε και, αφήστε ελεύθερες τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Μην τρομάζεις! Δε χρειάζεται να γίνετε ζωγράφοι, ούτε απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες.

Η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη! Αφού τυπώσετε τις προσκλήσεις σας στο σχήμα και το χρώμα που ήδη έχετε διαλέξει, στολίστε τες με τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα, σε σχήμα καρδιάς. Με τον απλό αυτό τρόπο, θα καταφέρεις να κάνεις δικά σου τα άκρως μοναδικά και πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου. Παράλληλα, θα μεταφέρεις στους καλεσμένους σας έναν πολύ προσωπικό σας στοιχείο, μεταδίδοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο το στίγμα της αγάπης σας.

4. Έκανες την τύχη σου!

πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου

Wedding invitation ideas | Pinterest.com

Ευχαριστείς την τύχη σου για τη μέρα που γνωριστήκατε; Τον αγαπάς στον απόλυτο βαθμό και νιώθεις ευγνωμοσύνη που ήρθε ο άνθρωπος αυτός στη ζωή σου; Αισθάνεσαι τέτοια χαρά που παντρεύεστε σαν να κέρδισες μόλις το λαχείο; Μπορείς να μεταφέρεις αυτό το συναίσθημα και στις προσκλήσεις σας. Απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό για να σας δημιουργήσει τα πιο πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου!

Εκείνος μπορεί, λοιπόν, να τυπώσει τις προσκλήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε οι πληροφορίες για την ώρα και το μέρος να είναι κρυμμένες. Με ένα μικρό συνοδευτικό χαρτάκι, αποκάλυψε στους καλεσμένους σου τον τρόπο για να διαβάσουν το κρυπτογραφημένο αυτό μήνυμα. Ίσως να έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται, όμως τους λείπουν οι λεπτομέρειες! Παράπεμψε τους στο να ξύσουν την επιφάνεια, ώστε να αποκαλυφθεί ο τυχερός συνδυασμός για την μοναδική εκείνη ημέρα που θα σφραγίσετε την αγάπη σας!

5. Για να αντέξει στο χρόνο.

πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου

Wedding invitation ideas | Pinterest.com

Υπάρχει η πεποίθηση ότι τα μηνύματα που βρίσκονται μέσα σε μπουκάλια αντέχουν στο χρόνο και δύνανται να ταξιδεύουν για χρόνια στη θάλασσα. Διατηρούνται αναλλοίωτα, όσος καιρός κι αν περάσει και μετακινούνται, μέχρις ότου να βρουν τον αποδέκτη τους. Υιοθέτησε τον τρόπο αυτό για να κρύψεις, αλλά και για να μεταφέρεις με ασφάλεια το μυστικό για την ημέρα του γάμου σας στους καλεσμένους σας!

Αν θες το προσκλητήριο του γάμου σας να έχει και συμβολικό χαρακτήρα, τότε η επιλογή αυτή είναι φτιαγμένη για εσένα. Προβάλλεται, έμμεσα και μέσω που μπουκαλιού το ταξίδι που έχετε κάνει μέχρι να φτάσετε σε αυτή την μοναδική σας ημέρα. Ίσως μια τέτοια πρόσκληση να μοιάζει πιο συνηθισμένη, όμως δεν παύει να είναι ιδιαίτερα όμορφη και άκρως ρομαντική!

6. Λίγο πριν τον Άι Βασίλη.

πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου

Wedding invitation ideas | Pinterest.com

Ποιος είπε πως οι γάμοι είναι μόνο για τους ζεστούς μήνες; Το κρύο έχει και αυτό τη χάρη του, αλλά και τη δύναμη να δημιουργήσει ένα εξίσου μοναδικό σκηνικό γάμου! Ψάχνεις για πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου σε χειμωνιάτικους τόνους; Αν συγκεκριμένα παντρεύεστε την εποχή των Χριστουγέννων μπορείτε να προσλάβετε τον Άι Βασίλη για να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!

Θα χαρίσετε έτσι, ένα μικρό δωράκι στους καλεσμένους σας! Μπορείς, επομένως να γράψεις τις πληροφορίες για το γάμο σας σε μικρά χαρτάκια και προσεκτικά να τα τοποθετήσεις μέσα σε διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Έτσι, θα ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για τα σχέδιά σας, ενώ θα τους προσφέρεις το πιο γλυκό αναμνηστικό κι ένα ακόμη στολίδι για το δέντρο τους!

Φυσικά, η διαδικασία δεν τελειώνει όταν βρεις το τέλειο προσκλητήριο! Γι' αυτό μην ανησυχείς, είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους φωτογράφους γάμου, κορυφαία catering γάμου, για μια δεξίωση που δεν θα ξεχαστεί, αλλά και DJ γάμου που θα σου φτιάξει την playlist των ονείρων σου! Απλά καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους συνεργάτες για ό,τι χρειαστείς. Η ώρα η καλή!

douleutaras banner

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα