SEO: Tο μυστικό εργαλείο για την προώθηση της ιστοσελίδας σου!

Είτε είσαι ένας επιχειρηματίας που έχει ήδη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε τώρα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις να δουλεύεις στο ίντερνετ, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σε απασχολήσει η προώθηση ιστοσελίδας. Όλο και περισσότερο ακούς να χρησιμοποιείται ο όρος SEO, οπότε λογικά αναρωτιέσαι τι είναι και καλά κάνεις.

Με τον όρο SEO ( Search Engine Optimization ) εννοείται η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Με πολύ πιο απλά λόγια, είναι η διαμόρφωση της ιστοσελίδας με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι “φιλική” στις μηχανές αναζήτησης και κατά συνέπεια να εμφανίζεται ψηλά στις λίστες των αποτελεσμάτων τους. Το SEO, λοιπόν, είναι ένα σύνολο ενεργειών που θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα σου να τη δει περισσότερος κόσμος. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, διάβασε παρακάτω γιατί είναι τόσο σημαντικό για την επιχείρηση σου.

4 λόγοι που το SEO είναι απαραίτητο για την προώθηση ιστοσελίδας!

1.  Θα σου φέρει πελάτες.

Οι ενέργειες SEO, αν γίνουν σωστά, θα αυξήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σου. Έρχεσαι σε επαφή, δηλαδή, με περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Αναλογικά, επομένως, αυξάνονται και οι πραγματικοί πελάτες σου, αφού κάποιοι από αυτούς που θα μπουν θα την χρησιμοποιήσουν κιόλας.

2. Βοηθάει στο χτίσιμο του brand σου.

Για πολλούς το SEO, εκτός από μέθοδος για προώθηση ιστοσελίδας είναι και μέθοδος branding. Σε βοηθάει να στοχεύσεις με τις λέξεις που πρέπει στο κοινό που θες και να καταφέρεις όντως να σε γνωρίσει. Όσο καλή και αν είναι η επιχείρηση και το προιόν σου, ποια θα είναι η εικόνα του καταναλωτή για σένα, αν ψάχνοντας δεν σε βρίσκει τουλάχιστον στις 2 πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων;

3. Οι ανταγωνιστές σου το κάνουν ήδη.

Η διαδικασίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδας είναι πλέον πολύ διαδεδομένες και πιθανότατα ο ανταγωνιστής σου το κάνει ήδη. Να ξέρεις ότι ο καταναλωτής σχεδόν πάντα ψάχνει μέχρι τη δεύτερη σελίδα. Αν δεν έχεις έχεις φροντίσει να είσαι στα πρώτα αποτελέσματα, μόλις έχασες έναν πελάτη που πήγε σε αυτόν που βρήκε πιο εύκολα και γρήγορα.

4. Το επιβάλλει η εποχή.

Οι αγορές και οι αναζητήσεις μέσω κινητών, tablet ή υπολογιστών έχουν αυξηθεί τρομερά. Η καθημερινότητα είναι τέτοια που ο περισσότερος κόσμος επιλέγει το διαδίκτυο για τις αγορές του. Οι καιροί απαιτούν μια τουλάχιστον αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο. Εσύ τι θα κάνεις; Θα διαμορφώσεις την επιτυχία σου ή θα αφήσεις το χρόνο να σε προσπεράσει;

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα