Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το τέλειο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι!

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μια εποχή με έντονο οικογενειακό πνεύμα. Οι καλύτερες αναμνήσεις μας είναι από τις εποχές που φίλοι και συγγενείς μαζευόμασταν όλοι μαζί στο σπίτι και γιορτάζαμε τον καινούργιο χρόνο. Ειδικά φέτος που η πρωτοχρονιά πέφτει Σαββατοκύριακο και οι μέρες ξεκούρασης είναι περιορισμένες, το ρεβεγιόν στο σπίτι αποτελεί την καλύτερη λύση.

Ας το παραδεχτούμε, καλά τα κλαμπ και τα μπουζούκια αλλά σαν το σπιτικό ρεβεγιόν δεν έχει. Και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να στριμωχτείς με πολλά ακόμα άτομα, αλλά περνάς τις γιορτές με τους ανθρώπους που πραγματικά θες, είναι ανεκτίμητο. Συγκεντρώσαμε για σένα μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το πάρτι σου και να υποδεχτείς τους φίλους σου, με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι;

Ετοίμασε το σπίτι σου.

Από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να σκεφτείς δεν είναι άλλο από το σπίτι σου. Λίγες μέρες πριν, κάνε ένα καλό καθάρισμα. Έτσι ώστε όταν το πάρτι πλησιάζει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται, θα έχεις να κάνεις μόνο ένα απλό φρεσκάρισμα. Το δέντρο σου είναι σίγουρα εδώ και μέρες στολισμένο, άρα τώρα πρέπει να σκεφτείς αν θες κάποιες έξτρα διακοσμητικές πινελιές. Μπορείς να προμηθευτείς κάποιες γιορτινές γιρλάντες, μπαλόνια ή γιορτινά καπελάκια. Ωραία ιδέα που θα βοηθήσει και σε έναν πιο όμορφο φωτισμό, είναι τα γιορτινά φαναράκια, που μπορείς να βρεις παντού στο εμπόριο.

Τι θα φάτε;

Στο ύφος που θα κινηθεί το ρεβεγιόν σου, θα κινηθεί και το μενού σου. Αν θα έχεις έναν πλούσιο μπουφέ, ένα τραπέζι με στάνταρ πιάτα ή μερικά finger food, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις. Απλά να ξέρεις ότι το φαγητό θα σου πάρει αρκετό χρόνο και για αυτό πρέπει να ξεκινήσεις πολύ νωρίς. Φτιάξε από την προηγούμενη μέρα ό,τι γίνεται, όπως για παράδειγμα το γλυκό και άσε για τη τελευταία στιγμή φαγητά όπως σαλάτες που πρέπει να είναι φρέσκα. Μια καλή σκέψη για να μην έρθουν οι καλεσμένοι σου και σε βρουν στη κουζίνα, είναι να απευθυνθείς σε κάποιο catering που θα φροντίσει για το μενού σου ανάλογα με το ύφος, αλλά και το κόστος που θες.

Με τι θα τσουγρίσετε;

Μπορείς να διαμορφώσεις μια γωνία του σπιτιού με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί το bar. Προμηθεύσου “ουδέτερα¨ ποτά που θα καλύψουν τα περισσότερα γούστα και απέφυγε τις πιο εξεζητημένες επιλογές. Για ένα πιο λαμπερό ρεβεγιόν στο σπίτι, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον bartender, που θα σας φτιάχνει όλο το βράδυ εντυπωσιακά κοκτέιλ. Όπως κι να έχει, μην ξεχάσεις να έχεις πολύ πάγο και να τον ανανεώνεις συχνά!

Φάγατε, ήπιατε τώρα τι;

Εκτός από το φαγητό και το ποτό, ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να φροντίσεις για ένα ρεβεγιόν στο σπίτι είναι η διασκέδαση. Μετά από το φαγητό, μπορείς να έχεις φτιάξει ένα τραπέζι αποκλειστικά για αυτούς που θέλουν να παίξουν την καθιερωμένη 31. Σε ένα άλλο μπορείς να έχεις υλικά για να γράψετε τις προβλέψεις ή τις ευχές σας για τον καινούργιο χρόνο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε του χρόνου τέτοια εποχή τι από αυτά πραγματοποιήθηκε.

Dj, παίξε μουσική.

Για το τέλος αφήσαμε το σημαντικότερο, τη μουσική. Ίσως έχει συμβεί και σε σένα να εμπιστευτείς έναν φίλο με αυτό το σημαντικό κομμάτι και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Ναι μας αρέσει ο Κιάμος και πραγματικά μπορεί να ανάψει το κέφι, αλλά όχι μετά τη Rihanna. Ο συνδυασμός των τραγουδιών είναι, όσο κι αν δεν του φαίνεται, ένα δύσκολο επιχείρημα. Επειδή όμως έχει και καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του πάρτι, βεβαιώσου πριν καταλήξεις σε κάποια απόφαση. Ίσως και ένας επαγγελματίας Dj ήταν μια πιο ασφαλής επιλογή.

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι πρέπει να σου φέρει μόνο χαρά. Για να μην καταλήξεις, λοιπόν, να φορτωθείς με άγχος και να τρέχεις να τα προλάβεις όλα, μπες στο Douleutaras.gr. Στη σελίδα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.  Με λίγα μόνο κλικ, η διασκέδαση ξεκινάει μόνη της!  

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα