Οι τάσεις στη διακόσμηση κήπου για το καλοκαίρι 2017!

Το καλοκαίρι είναι κυριολεκτικά προ των πυλών και όσοι έχουν την τύχη να έχουν κήπο στο σπίτι τους βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. O κήπος αποτελεί το ησυχαστήριο κάθε ανθρώπου τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και μέρος συγκεντρώσεων με φίλους και συγγενείς.

Για να διακοσμήσεις τον κήπο σου με τις νέες τάσεις της φετινής χρονιάς και να αποτελεί το πιο in στέκι για όλη την παρέα το ediva.gr  συγκέντρωσε τις νέες τάσεις στη διακόσμηση κήπου για το καλοκαίρι 2017.

Με καλή διάθεση και ωραία διακόσμηση ο κήπος μπορεί να μεταμορφωθεί στο καλύτερο σημείο του σπιτιού. Έτσι θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή που θα περνάς εκεί!

Πώς να διακοσμήσεις τον κήπο σου φέτος το καλοκαίρι!

Πλήρης αναδιάρθρωση

τάσεις στη διακόσμηση κήπου

Σίγουρα ο κήπος του σπιτιού σου είναι σε ένα περιορισμένο μέγεθος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει για πάντα ίδιος. Μπορείς με πολύ απλές ιδέες να κάνεις μια πλήρη αναδιάρθρωση και να δώσεις μια νέα όψη.

Αρκεί ένας καινούριος φράχτης, μια κατασκευή από ξύλα, ένα μονοπάτι ή νέα φυτά. Θα δώσουν μια καινούρια οπτική και θα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε έναν άλλο χώρο.

Βάλε χρώμα και λαχανικά

τάσεις στη διακόσμηση κήπου

Μια από τις τάσεις στη διακόσμηση κήπου για φέτος το καλοκαίρι είναι να τον γεμίσεις με πολύχρωμα φυτά, όπως η λεβάντα με το έντονο χρώμα. Επίσης τα φυτά που προτιμώνται για φέτος το καλοκαίρι είναι αυτά που χρησιμοποιούνται στη διατροφή. Τέτοια είναι τα μυρωδικά, αλλά και διάφορα λαχανικά όπως τα μαρούλια.

Επίσης τα φυτά μπορούν να αντικαταστήσουν τα χημικά και να σε βοηθήσουν να απωθήσεις τα κουνούπια που γίνονται πολύ ενοχλητικά.

Διακόσμηση με έπιπλα

τάσεις στη διακόσμηση κήπου

Οι τάσεις στη διακόσμηση κήπου φέτος το καλοκαίρι παίρνουν άλλες διαστάσεις. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που προτιμούν πλέον να περνούν τα βράδια του καλοκαιριού στον κήπο τους παρά σε ένα μαγαζί.

Γι’ αυτό κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της λογικής τα έπιπλα που δεν χρησιμοποιούνται στο σπίτι παίρνουν μια θέση στον κήπο. Η νέα τάση επιβάλει τεράστια καθίσματα, ακόμα και κρεβάτια για την εξωτερική διακόσμηση. Όσο πιο άνετα τόσο καλύτερα! Μεγάλα μαξιλάρια και φυσικά αρκετά για πολλούς καλεσμένους.

Vintage αντικείμενα

τάσεις στη διακόσμηση κήπου

Εκτός από τα έπιπλα όμως μπορείς να διακοσμήσεις τον κήπο και με άλλα αντικείμενα που ως τώρα μπορεί να έμοιαζαν άχρηστα. Κάποιες παλιές πόρτες που ήταν στοιβαγμένες στην αποθήκη για παράδειγμα. Αφού τις βάψεις στο χρώμα που θέλεις μπορούν να κατέχουν κεντρικό σημείο στον κήπο.

Επίσης ένα vintage ποδήλατο και φυσικά πολλά χρωματιστά λουλούδια μπορούν να αλλάξουν τη συνολική εικόνα. Ό,τι και να σκεφτείς με λίγη φαντασία μπορεί να μεταμορφωθεί σε πραγματικά ευφάνταστο decor.

Πολλά φώτα

τάσεις στη διακόσμηση κήπου

Τα λιγοστά κεριά, τα σβηστά φώτα και ο ρομαντικός χαμηλός ή κάποιες φορές και ανύπαρκτος φωτισμός αποτελεί οριστικά παρελθόν. Η νέα τάση στη διακόσμηση κήπου έχει το φως σε θέση ισχύος και προτρέπει για όσο το δυνατόν περισσότερο φωτισμό γίνεται.

Σίγουρα δεν θα βάλουμε προβολέα στον κήπο και την αυλή μας, αλλά πολλά μικρά φώτα led που εξοικονομούν και ενέργεια. Ακόμη, μικρά και μεγάλα φαναράκια, αλλά και τα κλασσικά κεριά ή δάδες μπορούν να γίνουν βασικό μέρος της διακόσμησης του κήπου και της γωνιάς που θα περνάτε ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης.

Συντάκτης: Βιβή Γαλάνη

μυρωδικά φυτά

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα