Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2016!

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση; Αν ο στόχος είναι οι τρίχες της κεφαλής σου και θέλεις να κάνεις ορισμένες μικρές ή μεγάλες αλλαγές αλλά δεν έχεις καταλήξει σε μία, μπορείς να πάρεις έμπνευση από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για τη φετινή σεζόν.

Κάθε φορά, που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, ο μαγικός κόσμος της μόδας συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Οι διάσημες κυρίες αλλά και οι πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως λανσάρουν κάθε σεζόν νέα look, που γρήγορα καταφθάνουν στους καταλόγους των κομμωτηρίων και κερδίζουν τις καρδιές των γυναικών. Τολμηρό ή κλασσικό; Απλό ή εκκεντρικό; Όποιο και αν είναι το στυλ σου, υπάρχει σίγουρα μία τάση που θα σου κλέψει την καρδιά!

Φθινόπωρο 2016: Top 4 τάσεις στα μαλλιά!

Rainbow πινελιές

Η τάση εγκαινιάστηκε την περσινή χρονιά στο παγκοσμίου φήμης μουσικό φεστιβάλ “Coachella”. Έκτοτε έχει “φορεθεί” πολύ σε αμέτρητες παραλλαγές. Έχουμε δει μέχρι στιγμής μπλε και ροζ ανταύγειες, βαφή σε χρώματα του ουρανίου τόξου αλλά και την τεχνική ombre σε αυτό το στυλ. Μία από τις νεότερες εκδοχές αυτής της μόδας είναι οι αφέλειες σε όλα τα χρώματα της ίριδας. Υπερβολικά εκκεντρικό ή style statement?

Ronze

Τι σημαίνει ronze; Δεν είναι ούτε κόκκινο (red) ούτε μπρονζέ (bronze). Το ronze είναι εκείνη η απόχρωση που βρίσκεται μεταξύ του χάλκινου και του μπρούντζινου. Η βαφή των μαλλιών σε αυτό το χρώμα έγινε ανάρπαστη στο Φεστιβάλ των Καννών και απ’ ότι φαίνεται έχει έρθει για να μείνει. Ανάλογα με την επιδερμίδα σου μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των ποικίλων αποχρώσεων του ronze εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά σου.

Painting

Οι εναλλακτικές τεχνικές για την βαφή των μαλλιών σου είναι πραγματικά αμέτρητες. Το ombre βρέθηκε για πολύ καιρό ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών, που θέλησαν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους. Αυτή τη σεζόν, τη θέση του ombre έχει πάρει μια πιο ιδιαίτερη τεχνική, το επονομαζόμενο painting. Χαρίζει στα μαλλιά το ριγέ εφέ της ανταύγειας, διατηρώντας παράλληλα φυσικότητα στο αποτέλεσμα, αφού ξεκινά περίπου από τη μέση του κεφαλιού. Όλα δείχνουν ότι το painting θα βρίσκεται ανάμεσα στις πιο αγαπημένες τάσεις στα μαλλιά για τη φετινή σεζόν!

Μαλλιά στο ύψος των ώμων

Αν έχεις μακριά χαίτη, είσαι αποφασισμένη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή και παράλληλα θέλεις να ακολουθήσεις τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, η τύχη βρίσκεται με το μέρος σου! Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κομμώσεις για τη φετινή σεζόν είναι το κούρεμα των μαλλιών στο ύψος των ώμων. Το μήκος αυτό ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και  συνιστά μία πολύ κομψή και στυλάτη επιλογή. Τι θα έλεγες για αυτή την αλλαγή;

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα