Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο και έναν ωραίο παγωμένο καφέ στο μπαλκόνι. Στην πραγματικότητα μία τέντα έχει πολλές ακόμη λειτουργίες, εκτός από το να διατηρεί τη βεράντα μας δροσερή.

Ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι βρισκόμαστε σε μία διαρκή κατάσταση “άνοιξε - κλείσε” την τέντα, το χειμώνα την παραμελούμε λιγάκι παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Η ερώτηση που ανακύπτει είναι βεβαίως εύλογη. “Μα καλά θα ασχοληθούμε με τις τέντες μέσα στο καταχείμωνο;”. Και, όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιδιορθώσεις, να καθαρίσεις ή και να τοποθετήσεις μια τέντα το χειμώνα αντί για το καλοκαίρι.

4 λόγοι για να ασχοληθείς με τις τέντες το χειμώνα!

1. Η εργασία σου θα ολοκληρωθεί ταχύτερα.

Το κυριότερο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι επιθυμούν να τοποθετήσουν τέντες στα μέσα της άνοιξης ή την αρχή του καλοκαιριού είναι η καθυστέρηση. Η πλειονότητα των ανθρώπων που επιθυμεί να επιδιορθώσει ή να τοποθετήσει τέντες, το αφήνει για την τελευταία στιγμή. Το αποτέλεσμα; Oι τεντάδες τρέχουν και δεν φτάνουν για 4 μήνες ενώ τον υπόλοιπο χρόνο ο αριθμός των εργασιών, που εξυπηρετούν, είναι πολύ μειωμένος. Το πλεονέκτημα του να ασχοληθείς, λοιπόν, το χειμώνα με τις τέντες σου, είναι ότι όλη η προσοχή και ο χρόνος του επαγγελματία θα βρίσκεται πάνω σου. Αποκτάς άμεσα αυτό, που θέλεις, όπως το θέλεις, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα, είναι ότι οι επαγγελματίες μας εξυπηρετούν εργασίες στις τέντες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

2. Οι τιμές της αγοράς είναι χαμηλότερες.

Εκτός του ότι η εργασία σου θα εξυπηρετηθεί ταχύτερα, ένας ακόμη πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το κόστος της. Λόγω της υψηλής εποχικότητας των τεντών το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών είναι πολύ πιθανό να επωφεληθείς από εκπτώσεις στα υλικά αλλά και χαμηλότερες τιμές για την εξυπηρέτηση της εργασίας σου. Μπορείς να διαλέξεις το σχέδιο, το υλικό και το σύστημα που θέλεις και να το πληρώσεις αρκετά φθηνότερα απ’ ότι θα το πλήρωνες στα μέσα του Μαΐου.

3. Το σπίτι σου θα παραμείνει ζεστό.

Ο κυριότερος λόγος που κατεβάζουμε τις τέντες κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών είναι για να διατηρήσουμε το σπίτι μας δροσερό και να εμποδίσουμε τον ήλιο από το να μετατρέψει το εσωτερικό του σε σάουνα. Αυτό το όφελος λειτουργεί και ανάποδα. Όπως το καλοκαίρι η τέντα δρα ενάντια στον καύσωνα, έτσι το χειμώνα εμποδίζει την παγωνιά. Θέλεις να διατηρήσεις το σπίτι σου ζεστό και να μειώσεις την απώλεια θερμότητας; Πολύ απλά φρόντισε τις τέντες σου και άφησε τις να καλύψουν τα παράθυρα.

4. Θα είσαι προετοιμασμένος/-η για το καλοκαίρι όλο το χρόνο.

Ζούμε στην Ελλάδα. Όλοι οι μήνες του χρόνου κρύβουν μέσα τους μερικές καυτές καλοκαιρινές ηλιαχτίδες, που ίσως σε αναγκάσουν να αναζητήσεις λίγο ίσκιο. Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου ίσως χιονίζει. Η δεύτερη, όμως, είναι πολύ πιθανό να σε βρει στο μπαλκόνι σου να πίνεις καφέ. Γιατί να μην είναι και οι τέντες σου έτοιμες να υποδεχθούν τις ακτίνες του ήλιου; Από την άλλη, αν βρέχει, οι τέντες θα προστατεύσουν τα παράθυρα σου από το μένος του νερού. Επομένως, το όφελος είναι διπλό και στις δύο περιπτώσεις.

Επίλεξε το σχέδιο και το σύστημα που ικανοποιεί τις ανάγκες σου & άφησε όλα τα υπόλοιπα επάνω μας! Ό,τι και αν ψάχνεις για τις τέντες του σπιτιού σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα