Τop φθινοπωρινές τάσεις ομορφιάς για το 2016!

Ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς μας εκπλήσσει κάθε σεζόν, με νέες ιδέες και τάσεις που καταρρίπτουν όλες τις νόρμες και τα στερεότυπα. Eίσαι έτοιμη να μάθεις τι θα βρίσκεται στην κορυφή των φθινοπωρινών τάσεων για το 2016;

Θέλεις να είσαι και να νιώθεις υπέροχη τη φετινή σεζόν; Ζητήσαμε από έμπειρες αισθητικούς και hairstylist να μας πουν ποιες θα είναι οι προτιμήσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση για αυτό το φθινόπωρο. Μοιράστηκαν, λοιπόν, μαζί μας τα μυστικά τους και εμείς με τη σειρά μας σου τα παρουσιάζουμε!

Ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις ομορφιάς για αυτή τη σεζόν;

Μαλλιά στο ύψος των ώμων

O καυτός καλοκαιρινός ήλιος και η θάλασσα έχουν αφήσει τα σημάδια τους στα μαλλιά σου; Αν το λάδι μαλλιών και οι μάσκες περιποίησης δεν αρκούν για να απαλύνουν τις τρίχες των μαλλιών σου, μάλλον ήρθε η ώρα να τα κόψεις. Ανάμεσα στις κορυφαίες φθινοπωρινές τάσεις ομορφιάς για αυτή τη σεζόν θα είναι τα κουρέματα στο ύψος των ώμων. Η κόμμωση αυτή είναι μια κομψή και στυλάτη επιλογή για όλες τις γυναίκες.

Τεχνική βαφής painting

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί ποικίλες εναλλακτικές τεχνικές για τη βαφή των μαλλιών μας. Το ombre βρέθηκε για αρκετό καιρό στην κορυφή των προτιμήσεων πολλών γυναικών, που θέλησαν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους. Αυτή τη σεζόν, τη θέση του ombre έχει πάρει μια πιο ιδιαίτερη τεχνική, το επονομαζόμενο painting. Χαρίζει στα μαλλιά το ριγέ εφέ της ανταύγειας, διατηρώντας παράλληλα φυσικότητα στο αποτέλεσμα, αφού ξεκινά περίπου από τη μέση του κεφαλιού.

Σκούρα χείλη

Πέρυσι είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις πασαρέλες των μεγαλύτερων ονομάτων της Ιταλικής μόδας το μπλε χρώμα χειλιών. Ανάμεσα στις φθινοπωρινές τάσεις ομορφιάς για το 2016, θα βρίσκονται και πάλι τα σκούρα χρώμα, αυτή τη φορά, όμως, σε πιο γήινες αποχρώσεις. Το καφέ και το μωβ θα είναι δύο χρώματα χειλιών που πιθανότατα θα βλέπουμε αρκετά συχνά τους χειμερινούς μήνες. Αν το βάψιμο δεν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σου και θέλεις να κάνεις εμφάνιση, θα σου συνιστούσαμε να εμπιστευθείς την εμπειρία του επαγγελματικού μακιγιάζ.

Glitter, οι λαμπερές ημέρες επέστρεψαν

Ενώ λοιπόν οι μεγάλοι οίκοι μας προτείνουν να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε τη φυσική μας ομορφιά, τα δεδομένα άλλαξαν. Η γαλλική εβδομάδα μόδας φανέρωσε πολλά μυστικά για τις φθινοπωρινές τάσεις ομορφιάς, που έρχονται λιγάκι αντίθετα σε αυτό. Εκτός των σκούρων χρωμάτων στα χείλη, θα φορεθεί πολύ και το έντονο eyeliner. Όσον αφορά το χρώμα στο υπόλοιπο πρόσωπο, κυρίαρχες θα είναι οι απαλές αποχρώσεις του ροδακινί. Το καλύτερο μένει για το τέλος! Αν λατρεύεις τη λάμψη του glitter, αυτή θα είναι η αγαπημένη σου σεζόν! Θα γυρνάς το κεφάλι σου και θα βλέπεις glitter παντού!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα