Tα 7 αγαπημένα μας διάσημα χτενίσματα για γάμο!

Πλησιάζει η στιγμή που θα ντυθείς νυφούλα; Σε μία τόσο ευτυχισμένη ημέρα θέλεις να νιώθεις και να δείχνεις πιο εκθαμβωτική από ποτέ! Τι επέλεξαν οι αγαπημένες σου celebrities για την μεγάλη ημέρα; Εντοπίσαμε τα πιο εντυπωσιακά διάσημα χτενίσματα για γάμο και σου τα παρουσιάζουμε!

Μετά το νυφικό, το σημαντικότερο ρόλο στην εμφάνιση σου διαδραματίζουν φυσικά τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Τα μαλλιά είναι, άλλωστε , το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών. Θα πρέπει να γνωρίζεις τι ταιριάζει στο πρόσωπο σου και πώς θα αναδειχθούν τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σου! Το σημαντικότερο, όμως, είναι να διαλέξεις ένα χτένισμα που σε αντιπροσωπεύει και θα σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Αυτή τη φορά δεν ζητήσαμε απλώς τη γνώμη των hairstylist της πλατφόρμας μας. Αναζητήσαμε φωτογραφίες και έξυπνες λύσεις που αναζήτησαν οι πιο λαμπερές star σε δικές τους μεγάλες στιγμές. Εκείνες σίγουρα θα γνωρίζουν κάτι παραπάνω!

Χτενίσματα για γάμο εμπνευσμένα από τις πιο stylish celebrities!

Κim Kardashian - Kris Humphries

O γάμος της Kim Κardashian με τον Chris Humphries βρίσκεται ανάμεσα στους συντομότερους της σύγχρονης ιστορίας των celebrities. Μπορεί να διήρκεσε μόλις 72 ημέρες αλλά οι φωτογραφίες συνεχίζουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Και ποια γυναίκα ξέρει να χειρίζεται καλύτερα την παρουσία της από την Kim; Κανείς δεν θα ξεχάσει το νυφικό, τα απαστράπτοντα κοσμήματα και φυσικά τα μαλλιά της.

Επιλέγοντας έναν αυστηρό χαμηλό κότσο τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την υπέρλαμπρη τιάρα με την οποία επέλεξε να τον κοσμήσει. Ακόμη, όμως και χωρίς αυτό το κόσμημα ο κότσος είναι εξαιρετική επιλογή, αν θέλεις να αναδείξεις τους ώμους και το πρόσωπο σου με ένα στράπλες φόρεμα!

χτενίσματα για γάμο

Kim Kardashian - Kris Humphries Wedding | tmz.com

 
χτενίσματα για γάμο

Kim Kardashian - Κris Humphries Wedding | tmz.com

 

Kim Kardashian - Kanye West

Η Kim μας έδωσε ακόμη περισσότερη έμπνευση για εκπληκτικά νυφικά χτενίσματα στο δεύτερο γάμο της, τρία χρόνια μετά το άδοξο τέλος του πρώτου. Ο γάμος της χρονιάς δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα social media παγκοσμίως που έσπευσαν να απαθανατίσουν όλες τις μοναδικές στιγμές της εκδήλωσης.

Επιλέγοντας ένα εντελώς διαφορετικό look, αρκετό πιο απλό από το πρώτο, καταφέρνει να μείνει το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή. Αυτό το χτένισμα “παντρεύει” το στυλιζαρισμένο με το επιμελώς ατημέλητο look. Το αποτέλεσμα; Φανταστικό! Απλά χτενίσματα για γάμο, σαν αυτό που επέλεξε η Kim, συνιστούν μία ιδανική επιλογή αν θέλεις να αισθάνεσαι άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Kim Kardashian - Kanye West Wedding | E! Online

Kate Middleton - Πρίγκιπας William

Την 29η Απριλίου του 2011 τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο γάμος του πρίγκιπα William με την αγαπημένη του Kate Midletton. Η τελετή τράβηξε, φυσικά , την προσοχή των media και μεταδόθηκε ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο. Και φυσικά η νύφη κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στην ασυναγώνιστη κομψότητα της!

Αποκλείεται να μην θυμάσαι το εκπληκτικό δαντελωτό νυφικό και το υπέροχο πέπλο της Kate. Το χτένισμα που επέλεξε ήταν απαλές μπούκλες με τα μισά μαλλιά πιασμένα επάνω. Αν το φόρεμα σου διαθέτει μοναδικές λεπτομέρειες που θέλεις να αναδείξεις, αυτό το χτένισμα συνιστά μία ιδανική επιλογή!

Kate Middleton - Prince William | nydailynews.com

Sofia Vergara - Joe Mangannielo

Η υπέρλαμπρη και πληθωρική λατίνα σταρ δεν θα μπορούσε να διαλέξει κάτι απλό για τον γάμο της με τον σύντροφο της, John Mangannielo. Έχοντας επιλέξει ένα νυφικό - υπερπαραγωγή, γεμάτο αστραφτερές πούλιες, θα περίμενε κανείς ότι θα αρκούνταν σε ένα πολύ απλό χτένισμα.

Παρ’ όλα αυτά η Sofia, μένοντας πιστή στο ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ, μας εξέπληξε με μία εντυπωσιακή κόμμωση. Τα μαλλιά της ήταν μπούκλες και πιασμένα από τη μία πλευρά με ένα αστραφτερό κόσμημα. Οι τετρακόσσιοι καλεσμένοι -αλλά και εμείς μέσω φωτογραφιών- απόλαυσαν μία αληθινά εκθαμβωτική νύφη. Αν έχεις επιλέξει ένα πολύ “γεμάτο” νυφικό, θα σου συνιστούσαμε να αποφύγεις μία τόσο εκκεντρική επιλογή διότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι λίγο πιο “υπερβολικό” απ’ ότι θα ήθελες.

Sofia Vergara - Joe Manganiello Wedding | dailymail.co.uk

Kate Moss - Jamie Hince

Ένα supermodel του βεληνεκούς της Kate Moss δεν θα μπορούσε να μη μας εντυπωσιάσει με ένα ιδιαίτερο wedding look. Το νυφικό της, εμπνευσμένο από τα ‘20s, συνδύασε εξαιρετικά με ένα υπέροχο ανάλαφρο χτένισμα.

Οι εντυπωσιακές ξανθές της ανταύγειες αναδείχθηκαν ιδανικά με απαλές -επιμελώς ατημέλητες- μπούκλες. Αν ο γάμος σου γίνει σε νησί τα απλά νυφικά χτενίσματα, σαν αυτό που επέλεξε η Kate Moss, είναι η καλύτερη λύση. Δεν θα χρειαστεί να σε απασχολήσει ούτε λεπτό αν ο αέρας χάλασε τον κότσο ή αν σε ενοχλεί κάποιο τσιμπιδάκι.

Kate Moss - Jamie Hince | Vogue.com

Amal Alamuddin - George Clooney

H κυρία Clooney συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του διεθνούς jet set. Ακόμη και αν δεν μας είχε αρέσει τόσο πολύ το wedding look της - που ομολογουμένως ήταν εκπληκτικό - δεν θα μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε στη λίστα με τα διασημότερα χτενίσματα για γάμο.

Η Amal λατρεύει το φλου χτένισμα με όγκο στη ρίζα. Αναμφίβολα πρόκειται για μία λύση που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, ακόμη και αν έχουν έντονες γωνίες ή πολύ λεπτά χαρακτηριστικά. Δοκίμασε το για μία βραδινή σου έξοδο για να δεις αν σου ταιριάζει και φυσικά αν σου αρέσει!

χτενίσματα για γάμο

Amal Alamuddin - George Clooney | Instyle.com

Ana Beatriz Barros - Karim El Chiaty

To διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret επέλεξε τη χώρα μας για την τέλεση του γαμήλιου μυστηρίου, το οποίο εξελίχθηκε σε τριήμερο γλέντι στο νησί των ανέμων! Η φυσική ομορφιά της, το εκπληκτικό δαντελωτό φόρεμα και φυσικά το νυφικό χτένισμα απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ana Beatriz Barros - Karim El Chiaty | Vogue.com

O συνδυασμός του wet look με έναν ψηλό κότσο συνιστά εξαιρετική επιλογή για γάμους που γίνονται το καλοκαίρι. Εκτός του ότι αναδεικνύονται οι ώμοι και οι λεπτομέρειες του φορέματος, ο κότσος λύνει και ένα πρακτικό πρόβλημα. Αν έχεις μακριά μαλλιά και η θερμοκρασία έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, χτενίσματα για γάμο σαν αυτό που επέλεξε η Ana, σίγουρα θα σε σώσουν!

Ψάχνεις έμπιστους συνεργάτες για τη δική σου μεγάλη μέρα; Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για διοργάνωση γάμου, με έμπειρους κομμωτές, αλλά και φωτογράφους γάμου, catering γάμου ή DJ για γάμο, για τη δεξίωσή σου! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε τους κατάλληλους, μέσα σε λίγα λεπτά!

douleutaras banner Ana Beatriz Barros - Karim El Chiaty | Vogue.com

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα