Τοποθέτηση ψευδοροφής: Mία μοντέρνα λύση για το σπίτι σου!

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας για ψευδοροφή έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας. Αν και επικρατεί η πεποίθηση ότι οι κατασκευές αυτές εξυπηρετούν αισθητικούς, κυρίως, σκοπούς, η αλήθεια βρίσκεται σε μακρινή απόσταση.

Η γυψοσανίδα, ως υλικό, προσφέρει ποικίλα οφέλη σε όποιον την επιλέγει. Ακόμη και αν δεν το γνωρίζεις, σχεδόν όλες φαντασμαγορικές ψευδοροφές με τα μοντέρνα σχέδια και τον κρυφό φωτισμό, που έχεις δει, διαθέτουν κοινό υλικό κατασκευής. Αν μονάχα η όψη της σου προκαλεί εντύπωση, σίγουρα θα εκπλαγείς αν μάθεις τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τοποθέτηση ψευδοροφής. Είσαι έτοιμος/-η να τα ανακαλύψεις;

Τοποθέτηση ψευδοροφής : Ποια οφέλη μπορεί να σου προσφέρει;

Ατμόσφαιρα & αισθητική

Ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο αρκετοί επιλέγουν να τοποθετήσουν ψευδοροφή σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού τους είναι για να κρύψουν άσχημα σημεία ή ατέλειες στο ταβάνι και τους τοίχους. Αν σε ενοχλεί να φαίνεται ο αγωγός του κλιματιστικού σου ή “γυμνά” καλώδια μέσα στο σαλόνι, αυτή η λύση σίγουρα θα σε ικανοποιήσει. Σύμφωνα με όσα μοιράστηκαν μαζί μας οι έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, η τοποθέτηση ψευδοροφής συνδυάζεται υπέροχα με ένα σύστημα κρυφού φωτισμού. Άλλωστε ο κατάλληλος φωτισμός είναι απόλυτα συνυφασμένος με τη δημιουργία ατμόσφαιρας!

Ταχύτητα εγκατάστασης & χαμηλό κόστος

Οι κατασκευές από γυψοσανίδες βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ιδιωτικούς χώρους. Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο “παίρνουν το προβάδισμα” σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι η ταχύτητα στην τοποθέτηση τους. Η διαδικασία κατασκευής και εγκατάστασης μίας ψευδοροφής είναι ιδιαίτερη σύντομη και το κόστος της αρκετά χαμηλό. Ο συνδυασμός αυτών των δύο παραγόντων έχει αναδείξει την τοποθέτηση ψευδοροφής σε ιδανική λύση για το σπίτι!

Ηχομόνωση Σπιτιού & Θερμομόνωση

Γνωρίζεις ότι τοποθετώντας ψευδοροφές από γυψοσανίδες μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσης στο χώρο σου; Η  τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οροφή, προστατεύει σε σημαντικό βαθμό από τις αυξομειώσεις στη θερμοκρασία, βοηθώντας στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο χώρο. Εκτός από τη μόνωση της θερμότητας, η γυψοσανίδα παρέχει ταυτόχρονα πολύ υψηλή δυνατότητα μόνωσης του ήχου στα δωμάτια και στο ταβάνι, μια ανάγκη εξίσου αναγκαία και απαραίτητη για κάθε σπίτι. Ο χώρος σου γίνεται άμεσα πολύ πιο άνετος και φυσικά αποκτά καλύτερη ακουστική!

Πυροπροστασία

Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημα των ψευδοροφών γυψοσανίδας είναι η πολύ υψηλή τους πυραντοχή. Θέλεις να μάθεις γιατί συμβαίνει αυτό; H βάση της γυψοσανίδας, όπως προδίδει η ονομασία της, είναι ο γύψος, που είναι ανόργανο και άκαυστο ορυκτό υλικό. Εκείνο που πιθανότατα δεν γνωρίζεις, είναι ότι ο γύψος, στο 20% περίπου, περιέχει δεσμευμένο κρυσταλλικό νερό το οποίο εξατμίζεται, λειτουργώντας σαν πυροσβεστήρας, κατά την επίδραση της φωτιάς επάνω του. Σαφώς αυτό είναι ένα ενδεχόμενο, που δεν θέλεις ούτε να σκέφτεσαι, αλλά γιατί να μην έχεις ακόμη ένα σύμμαχο;

Ψάχνεις μία εύκολη & οικονομική λύση, η οποία θα χαρίσει στο χώρο σου μοντέρνα αισθητική, ηχομόνωση, θερμομόνωση & πυροπροστασία; Αυτά είναι μόνο λίγα από τα οφέλη που προσφέρει η τοποθέτηση ψευδοροφής με γυψοσανίδες! Πάρε προσφορές για τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οροφή & διάλεξε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα