Τουριστικές επιχειρήσεις στα social media - κάνε την επιχείρησή σου ανταγωνιστική

Γνωρίζεις ότι η αναζήτηση στο ίντερνετ επηρεάζει σημαντικά, ένα μεγάλο ποσοστό ταξιδιωτών από το πρώτο στάδιο του σχεδιασμού του ταξιδιού τους;

Οι τουριστικές επιχειρήσεις στα social media, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τις αποφάσεις των ταξιδιωτών και να τους προσελκύσουν. Εκτός από την παρουσία ενός όμορφου και λειτουργικού website, κρίνεται πλέον απαραίτητη η αδιάλλειπτη παρουσία, για όλων των ειδών τις τουριστικές επιχειρήσεις, στα social media και τις μηχανές αναζήτησης.

Προώθηση στα social media

Σκέψου, έχεις ποτέ αγοράσει ή διαλέξει κάτι χωρίς πρώτα να το δεις; Μπες τώρα στη θέση του ταξιδιώτη. Πως θα διαλέξει προορισμό, κατάλυμα, μέσο μεταφοράς ή μετακίνησης, προϊόντα; Πώς θα ξέρει που και πώς να περιηγηθεί στην περιοχή, για τί διακρίνεται η τοπική κοινότητα και ποιά τα έθιμα των ντόπιων;

Ακόμα και αν διαλέξεις ένα και μόνο social network (π.χ. facebook) είναι καλό να το εμπλουτίζεις συχνά με πληροφορίες όχι μόνο για την επιχείρησή σου αλλά και για την περιοχή και την τοπική κοινότητα. Ιδιαίτερο ρόλο φυσικά, θα παίξουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο, τα οποία επίσης θα πρέπει να εμπλουτίζεις συχνά, ακόμη και με αυτά επισκεπτών.

Ισχυροποίηση της θέσης σου

Οι σημερινοί ταξιδιώτες είναι άκρως απαιτητικοί. Ξέρουν τι θέλουν και θα ψάξουν μέχρι τελικής πτώσεως για να το βρουν, από τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet. Θα ρωτήσουν φίλους και γνωστούς. Αν όμως, το περιεχόμενο δεν τους ικανοποιεί, κανείς δε θα τους αλλάξει γνώμη.

Φρόντισε λοιπόν, να προβάλλεις σχετικό περιεχόμενο στα social media, συνοδευόμενο από φωτογραφίες ή/και βίντεο και, να δίνεις και τη δυνατότητα για online booking. Σχόλια (online reviews), από ταξιδιώτες που επισκέφτηκαν ή αγόρασαν από την επιχείρηση διαμορφώνουν την τελική εικόνα.

Επιμελήσου την εικόνα σου στα social media

Σχόλια που αναρτούνται, μην τα αφήνεις στην τύχη τους. Αντιμετώπισε τα social media σαν ένα κανάλι επικοινωνίας με τους υπάρχοντες ή τους νέους πελάτες και όχι απλά σαν ένα μέσο διαφήμισης.

Μοιράσου την εμπειρία της επιχείρησής σου με τον ταξιδιώτη και κάνε τον να συνδεθεί μαζί της. Κράτα συνεχώς ανανεωμένο το περιεχόμενο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Χρειάζεσαι έμπειρους συνεργάτες για να σχεδιάσεις και να βελτιστοποιήσεις την ιστοσελίδα της επιχείρησής σου ή τα προφίλ της στα social media; Έχουμε τη λύση! Καταχώρησε την εργασία σου για κατασκευή ιστοσελίδας στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν. Σε ελάχιστα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για να σε υποστηρίξουν και να κάνουν την επιχείρησή σου γνωστή!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα