10 μοναδικά τραγούδια πρώτου χορού που αγαπήθηκαν πολύ!

Μία από τις αγαπημένες μας στιγμές κάθε γαμήλιας δεξίωσης είναι, αναμφίβολα, το άκουσμα του πρώτου τραγουδιού! Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανοίγει το χορό και καλεί τους καλεσμένους του να γιορτάσουν μαζί αυτή την υπέροχη ημέρα. Η μουσική και ο έρωτας κατακλύζουν το χώρο και το γλέντι είναι έτοιμο να αρχίσει.

Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο να “στήσεις” αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα μπορεί να χρειαστεί να περάσετε ατελείωτες ώρες σκεπτόμενοι μέχρι να καταλήξετε σε ένα τραγούδι πρώτου χορού. Τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν κάτι σημαδιακό για τη σχέση τους. Άλλοι καταφεύγουν σε μία κλασσική ή ρομαντική επιλογή. Υπάρχουν και μερικοί που προτιμούν τα “hit” της εποχής. Όποιος και αν είναι ο ρυθμός της καρδιάς σου, σίγουρα θα χρειαστείς λίγη έμπνευση.

Οι καλύτεροι Dj γάμου του Douleutaras.gr μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά τους για τραγούδι του πρώτου χορού για να πάρεις ιδέες και φυσικά για να ονειρευτείς αυτή τη μαγική στιγμή!

5 αγαπημένα ελληνικά τραγούδια πρώτου χορού!

Πάνος Μουζουράκης /Maraveyas Ilegàl - Φίλα με ακόμα (Baciami Ancora)

Το τραγούδι "Φίλα με ακόμα" είναι μία υπέροχη διασκευή του Ιταλικού "Baciami Ancora". Κυκλοφόρησε στις αρχές του 2011 και έκτοτε αποτελεί κορυφαία επιλογή ανάμεσα στα τραγούδια πρώτου χορού για τους λάτρεις του ελληνικού ρεπερτορίου.

Μαρινέλλα - "Γιατί Φοβάσαι ( Πάρ' το φεγγάρι και κάν' το βέρα μου )"

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει κάποια στιγμή της ζωής του αυτό το τραγούδι; Είναι σχεδόν αδύνατο να μη θέλεις να τραγουδήσεις ή να μη θυμάσαι τους στίχους, όταν το ακούς. Η Μαρινέλλα ερμηνεύει εκπληκτικά αυτή την ωδή στην γυναικεία αγάπη. Από το 1975 που κυκλοφόρησε, έως σήμερα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια για τον πρώτο χορό του ζευγαριού.

Πασχάλης - "Είσαι το ταίρι μου"

Αν προτιμάς ένα πιο ανάλαφρο και χαρούμενο ερωτικό τραγούδι, το "Είσαι το ταίρι μου" είναι μια ιδανική επιλογή. Ο χαρούμενος ρυθμός του τραγουδιού και η μουσική σίγουρα θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για να "ανέβει το κέφι" στη γαμήλια δεξίωση.

 

Αντώνης Ρέμος- Άλκηστις Πρωτοψάλτη- " Σ'αγαπώ"

Ένα τραγούδι, δύο λέξεις, χιλιάδες συναισθήματα. Το "Σ' αγαπώ" βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα τραγούδια πρώτου χορού, που ζητούν οι μελλόνυμφοι από τους Dj γάμου.

Γιάννης Πάριος - "Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα"

Η φωνή του Γιάννη Πάριου δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα τραγούδια πρώτου χορού. Ζήτησε από τον Dj που θα αναλάβει τη μουσική ψυχαγωγία των καλεσμένων σου, να σου προτείνει και άλλα κομμάτια του αγαπημένου ερμηνευτή για τη μεγάλη ημέρα.  

5 ρομαντικές επιλογές, ξένες και πολύ αγαπημένες!

Elvis Costello - "She"

Η διασκευή του "She" από τον διάσημο συνθέτη Elvis Costello, είναι ένας απόλυτος ύμνος στην αγάπη ενός άνδρα για μία γυναίκα. Αν και η μελοποίηση των στίχων του Kretzmer έγινε από τον Charles Aznavour πολύ νωρίτερα, το "She" μπήκε στις καρδιές μας, όταν ταυτίστηκε με τον έρωτα του Hugh Grant για την Julia Roberts, στην πασίγνωση ρομαντική κομεντί "Notting Hill", το 1999.

John Legend - "All of me" 

"All of me loves all of you, All your perfect imperfections, All your curves and all your edges."

Με αυτά τα λόγια ο John Legend έδειξε στην γυναίκα του, Chrissy Teigen, την βαθιά αγάπη του προς το πρόσωπο της, την ημέρα του γάμου τους. Αν και δεν συνιστά κλασσική επιλογή, όπως το προηγούμενο, οι στίχοι του τραγουδιού έχουν αγαπηθεί πολύ από αρκετούς μελλόνυμφους!

Barry White - "My first, my last, my everything" 

Η μοναδική φωνή του Barry White μπορεί να δώσει ζωή στα λόγια αυτού του τραγουδιού. Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να ξέρει ότι είναι "η πρώτη, η τελευταία, τα πάντα" για τον άντρα της; Η ευχάριστη μελωδία, οι στίχοι και η χροιά της φωνής του Barry White καθιστούν αυτό το τραγούδι μια επιλογή που θα "λιώσει" την καρδιά σου.

Timi Yuro - "As long as there is you" 

Ψάχνεις ένα ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα πολύ κεφάτο τραγούδι για να ανοίξεις το χορό την ημέρα του γάμου σου; "As long as there is you", όσο , δηλαδή, υπάρχεις εσύ μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα. Αυτό είναι ένα υπέροχο μήνυμα για να αφιερώσεις στον άνθρωπο σου την ημέρα του γάμου σας!

The Beatles - "All My Loving"

Αν εσύ και ο/η αγαπημένος/-η σου αγαπάτε την κλασσική ροκ μουσική, τότε το "All my loving" είναι η ιδανική επιλογή για τον πρώτο χορό την ημέρα του γάμου σας. Προτού μελοποιηθεί, το τραγούδι είχε μορφή ποιήματος, το οποίο έγραψε ο Paul McCartney για την σύντροφο του, Jane Asher.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα