Οι 4 πιο διαδεδομένες υποσχέσεις για τη νέα χρονιά!

Με τον καινούργιο χρόνο όλοι ορκιζόμαστε ότι φέτος τα πράγματα θα αλλάξουν. Κάθε χρόνο, όμως, τα πράγματα μένουν ίδια και απαράλλαχτα Οι υποσχέσεις για τη νέα χρόνια, εκείνες που κάναμε γεμάτοι σιγουριά και αισιοδοξία, γίνονται μια μακρινή ανάμνηση και ξεθωριάζουν Λες και όσο περνάνε οι μέρες και βουλιάζουμε και πάλι στη κανονικότητα των ημερών, γινόμαστε άλλοι άνθρωποι με άλλα θέλω και άλλους στόχους. Λάθος.

Είμαστε ακόμα εκείνοι, οι ίδιοι που ατενίζοντας το 2017 κάναμε όνειρα και σχέδια . Και τώρα το 2017 είναι πια εδώ. Βρισκόμαστε στα μέσα του Γενάρη και η μικρή περίοδος προσαρμογής που είχαμε αρχίζει να εξαντλείται. Περίοδος χάριτος τέλος λοιπόν, ώρα για δουλειά! Οι στόχοι σου πρέπει να γίνουν πραγματικότητα! Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές υποσχέσεις για τη νέα χρονιά και πώς μπορούμε εμείς να σε βοηθήσουμε.

Οι υποσχέσεις για τη νέα χρονιά που δώσαμε και πρέπει να κρατήσουμε!

“Φέτος θα αδυνατίσω.”

Η υπόσχεση που κάνουμε στον εαυτό μας ότι φέτος θα χάσουμε τα περιττά κιλά που τόσο καιρό μας βασανίζουν, είναι ίσως η πια συνηθισμένη. “ Τέλος, αυτός ήταν, το delivery κομμένο” είπε κάποιος κάποτε και κάπου εκεί κοντά ένα μικρό σουβλάκι έβαλε τα γέλια. Γιατί το σουβλάκι ήξερε. Στο ίδιο κλίμα και φράσεις όπως “Από Δευτέρα δίαιτα”. Καμιά δίαιτα δεν λέει πουθενά ότι ξεκινάει μόνο Δευτέρα. Μπορείς να ξεκινήσεις αυτήν εδώ τη στιγμή. Θα το κάνεις;

Πιθανότατα, όχι. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Άμα δεν υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος που μας υποχρεώνει να αδυνατίσουμε, δύσκολα θα περιορίσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Αντίθετα με τη βοήθεια ενός έμπειρου επαγγελματία θα τα καταφέρουμε χωρίς στερήσεις, αλλά με εγκράτεια και πάνω από όλα υγιεινά.

“Θα ξεκινήσω γυμναστήριο”

Τα γυμναστήρια θα μπορούσαν να λειτουργούν, χωρίς να κάνουν τίποτα, απλά από αυτούς που γράφτηκαν και δεν πήγαν ποτέ. Όποιος πει ότι δεν έχει κάνει αυτή την υπόσχεση έστω και μια φορά στη ζωή του είναι, μάλλον, ψεύτης. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ λογικό. Με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και λίγο ελεύθερο χρόνο να έχει κάποιος θα προτιμήσει να κάτσει σπίτι του να ξεκουραστεί. Είναι γεγονός και απόλυτα κατανοητό.

Για να μην χάνεις όμως τα πολύτιμα οφέλη της άσκησης η λύση είναι μία. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά προσαρμοσμένο πάνω σου. Ο personal trainer στο σπίτι θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου  και να βγάλεις τουλάχιστον μία από τη λίστα με τις υποσχέσεις για τη νέα χρονιά, έχοντας σαν οδηγό τις δικές σου ανάγκες και με βάση το δικό σου ελεύθερο χρόνο. Ξεκίνα να ψάχνεις για μαγιό, το καλοκαίρι θα οργώσεις τις παραλίες.

“Θα κάνω κάτι δικό μου.”

Έχεις ένα αφεντικό που νιώθεις ότι σου ρουφάει λίγο - λίγο τη ζωή; Έχεις μια ιδέα που κάθε χρόνο λες ότι φέτος είναι η χρονιά που θα τη πραγματοποιήσεις; Μην μένεις στα λόγια. Αν και κλισέ, η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάμε σε πράγματα που μας βασανίζουν. Αν πραγματικά πιστεύεις την ιδέα σου και θες να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, θα βρεις τρόπο να το κάνεις.

Σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, ο τρόπος, όμως, θα βρεθεί. Μην περιμένεις την “κατάλληλη” στιγμή, δεν θα υπάρξει. Η επιτυχία σου είναι μόνο μια απόφαση μακριά. Εμείς από τη μεριά μας θα σου προσφέρουμε όλη τη βοήθεια που μπορεί να θελήσεις. Ό,τι χρειάζεται η ιδέα σου για να μετουσιωθεί από ένα όνειρο σε κάτι πραγματικά λειτουργικό, υπάρχει στο Douleutaras.gr

“Θα δοκιμάσω κάτι καινούργιο.”

Στις υποσχέσεις για τη νέα χρονιά πάντα υπάρχει χώρος για το καινούργιο. Με τη ρουτίνα να κυριαρχεί στις ζωές μας, ένα χόμπι μοιάζει σαν όαση. Για αυτό και πάντα βάζουμε σαν στόχο να βρούμε λίγο ελεύθερο χρόνο να το ξεκινήσουμε. Για να το πετύχεις πιο εύκολα προσπάθησε να βρεις κάτι που να σου αρέσει και να είναι ταυτόχρονα χρήσιμο και με άλλους τρόπους.

Έτσι θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να το χωρέσεις στο πρόγραμμα σου. Τα μαθήματα για μια καινούργια γλώσσα, για παράδειγμα, εκτός από το ότι θα διευρύνουν τους ορίζοντες τους, θα σου δώσουν ένα κίνητρο να επισκεφτείς και την ίδια τη χώρα αλλά και θα συμβάλλουν σημαντικά στο βιογραφικό σου. Μια άλλη επιλογή είναι μαθήματα χορού ή yoga, που εκτός από την προφανή ευχαρίστηση θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην απομάκρυνση του άγχους.

Δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά τους. Αυτή τη προσπάθεια, όμως, δεν χρειάζεται να την κάνεις μόνος. Μη διστάζεις να ζητάς βοήθεια όταν χρειάζεται. Δεν είναι αδυναμία, αλλά εξυπνάδα. Να θυμάσαι, ό,τι ψάχνεις, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα