5 Υπέροχες Ιδέες για Πασχαλινά Αυγά με Χαρτοπετσέτες που θα Εντυπωσιάσουν τους Καλεσμένους σου!

πασχαλινά αυγα με χαρτοπετσέτες

Θέλεις να ξεφύγεις από το πατροπαράδοτο βάψιμο αυγών με κόκκινο χρώμα; Μήπως θέλεις να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό για να προσφέρεις στους καλεσμένους σου μετά την Ανάσταση; Πάντα θα υπάρχουν τα κόκκινα αυγά στο τραπέζι το Πάσχα. Ωστόσο, τίποτα τίποτα δεν σε εμποδίζει να εμπλουτίσεις τη σύνθεσή σου με μερικά ακόμα.

Αν αναζητάς μία διαφορετική ιδέα για το φετινό Πάσχα, σου έχουμε τη λύση. Ο λόγος γίνεται για το βάψιμο αυγών με χαρτοπετσέτες, που αποτελεί μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο βάψιμο αυγών. Παρακάτω, θα βρεις μοναδικές ιδέες που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση των πασχαλινών αυγών σου και θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σου!

Βάψιμο Αυγών με Χαρτοπετσέτες: Μοναδικές Ιδέες που θα σε Ενθουσιάσουν!

Ποια Υλικά θα χρειαστείς για το βάψιμο αυγών με χαρτοπετσέτες;

[caption id="attachment_18072" align="aligncenter" width="502"]
Image Credits | Pinterest, Fab Art DIY[/caption]

Το βάψιμο αυγών με χαρτοπετσέτες προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με πολύ απλά υλικά, που έχεις ήδη στο σπίτι. Η διαδικασία για να δημιουργήσεις τα δικά σου πασχαλινά αυγά με χαρτοπετσέτες είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις, τα βασικά υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

  • Ασπράδια αυγού
  • Πινέλο
  • Χαρτοπετσέτες
  • Βρασμένα αυγά

Με αυτά τα υλικά, μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά σχέδια αυγών που θα απογειώσουν τη διακόσμηση των πασχαλινών αυγών σου. Η διαδικασία για τα πασχαλινά αυγά με χαρτοπετσέτες δεν θα σε δυσκολέψει σε τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βρεις τα καλύτερα σχέδια σε χαρτοπετσέτες και φυσικά, να βάλεις όλη σου την τέχνη.

Διάβασε έπισης: Χειροποίητες λαμπάδες με ντεκουπάζ; 5+1 Βήματα για Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα!

Πώς θα δημιουργήσεις τα δικά σου πασχαλινά αυγά με χαρτοπετσέτες;

[caption id="attachment_18069" align="alignnone" width="550"]
Image Credits | Pinterest, The Cottage Market[/caption]

Αφού έχεις συγκεντρώσει τα υλικά, τώρα μπορείς να ξεκινίσεις το ντεκουπάζ στα πασχαλινά αυγά σου. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις όλα τα απαραίτητα βήματα για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα τα πασχαλινά αυγά με χαρτοπετσέτες, χωρίς να παιδευτείς. Ποια είναι, λοιπόν, τα βήματα στο βάψιμο αυγών με χαρτοπετσέτες;

Βήμα 1:

Βράσε τα αυγά και άφησέ τα να στεγνώσουν σε μία καθαρή πετσέτα.

Βήμα 2:

Σε ένα μπολ, τοποθέτησε ασπράδια αυγών και ανακατεψέ το προσεκτικά. Αν σε δυσκολεύει η διαδικασία του διαχωρισμού και αν δεν κάποια συνταγή που μπορεις να χρησιμοποιήσεις τους κρόκους, μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα. Στο εμπόριο θα βρεις συσκευασμένα ασπράδια αυγών, που θα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες σου.

Βήμα 3:

Στο επόμενο βήμα μπορείς να ξεκινήσεις να προετοιμάζεις τα σχέδια σου, για να είναι πιο εύκολο να τα κολλήσεις πάνω στα πασχαλινά αυγά. Πάρε μία χαρτοπετσέτα, αφαίρεσε το εσωτερικό φύλλο και και κόψε περιμετρικά τα σχέδια. Αν θέλεις, μπορεί να εφαρμόσεις την χαρτοπετσέτα σε όλη την επιφάνεια του αυγού χωρίς να την κόψεις.

[caption id="attachment_18066" align="aligncenter" width="474"]
Image Credits | Pinterest, Sophia[/caption]
Βήμα 4:

Εφάρμοσε την χαρτοπετσέτα ή τα σχέδια που έχεις κόψει πάνω στο αυγό. Με τη χρήση του πινέλου, ξεκίνα να αλείφεις την χαρτοπετσέτα με το ασπράδι του αυγού, ώστε να μουσκέψει και να σταθεροποιηθεί.

[caption id="attachment_18067" align="aligncenter" width="563"]
Image Credits | Pinterest, Dana[/caption]

Βήμα 5:

Τοποθέτησε το αυγό σου προσεκτικά στον πάγκο της κουζίνας και άφησέ το να στεγνώσει.

Τα αυγά σου είναι πανέτοιμα! Στόλισέ τα σε έναν όμορφο δίσκο ή δημιούργησε πασχαλινά καλαθάκια με την τεχνική του ντεκουπάζ και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις υπέροχες πασχαλινές κατασκευές σου.

Ελπίζουμε να βρήκες όλες τις πληροφορίες και τις ιδέες που αναζητούσες στο βάψιμο αυγών με χαρτοπετσέτες και να φτιάξεις τα δικά σου πασχαλινά αυγά σύντομα! Καλή Επιτυχία και Καλό Πάσχα!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα