Πώς προκαλείται ένα Bραχυκύκλωμα στο Σπίτι;

Βραχυκύκλωμα είναι το άνοιγμα και στη συνέχεια η διακοπή της τροφοδοσίας με ρεύμα. Αυτό εκδηλώνεται πολλές φορές με το να πέφτει ο κεντρικός διακόπτης του ηλεκτρολογικού πίνακα.

Επιπλέον, μπορεί να συνοδευτεί από κρότο ή σπίθες, εφόσον οφείλεται συγκεκριμένα στο ελαττωματικό κύκλωμα κάποιας συσκευής.

Συνεπώς είναι μία αρκετά επικίνδυνη βλάβη και είναι απαραίτητη η εκτίμηση έμπειρου ηλεκτρολόγου για την επισκευή.

Σε τι μπορεί να οφείλεται το Βραχυκύκλωμα στο σπίτι;

Πολλές φορές έχει τύχει να βάζεις μία συσκευή σε λειτουργία και να σβήνουν τα πάντα!

Σε ποιο σοβαρές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να να μπει σε λειτουργία κάτι καινούριο. Σε τι οφείλεται όμως;

Οι ηλεκτρικές γραμμές που είναι παλιές και λίγες, συχνά βραχυκυκλώνουν. Ο λόγος είναι η υπερφόρτωση των ηλεκτρικών γραμμών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να αποφεύγεται η ηλεκτροδότηση θερμαντικών σωμάτων σε απλές γραμμές και να προτιμώνται οι ενισχυμένες.

Ένας εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων είναι απαραίτητος για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι σχετικά με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Γιατί πέφτει η ασφάλεια στο Σπίτι μου & Tι πρέπει να κάνω;

Ποια είναι η λύση όταν συμβαίνει βραχυκύκλωμα στο Σπίτι;

Πριν το ραντεβού σου με τον ηλεκτρολόγο, υπάρχουν και μερικά απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις αρχικά, με προσοχή:

Πριν ανεβάσεις τον κεντρικό διακόπτη χρειάζεται να κατεβάσεις όλους τους υπόλοιπους μικροδιακόπτες και έπειτα να τους ανεβάσεις έναν- έναν.

Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς ξαναπέσεις το βραχυκύκλωμα εντοπίζεται στο  κύκλωμα που ελέγχει ο συγκεκριμένος διακόπτης.

Τέλος, χρειάζεται να βγάλεις από τις πρίζες όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που ελέγχει ο συγκεκριμένος διακόπτης και να συμβουλευτείς επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου για να σε βοηθήσουν με οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία χρειάζεσαι. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία μπορούν να αντιμετωπίσουν οριστικά κάθε βραχυκύκλωμα στο σπίτι με ασφάλεια!

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και λάβε άμεση εξυπηρέτηση από έμπειρο ηλεκτρολόγο!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα