Κέρδισε τις εντυπώσεις με τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού, πιθανόν να είναι η καλύτερη στιγμή των Χριστουγέννων στο σπίτι! Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις να φτιάξεις τα δικά σου χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το δέντρο; Εφόσον δε σου έρχονται ιδέες εμείς είμαστε εδώ! Δες πως θα φτιάξεις εύκολα στολίδια με όλη την οικογένεια που θα τα περνάνε για αγοραστά και δε θα ξοδέψεις και μία περιουσία για την αγορά τους! Όλες οι επιλογές είναι ιδιαίτερα οικονομικές και μπορείς να φτιάξεις μοναδικές δημιουργίες που θα δωρίσεις ή θα στολίσεις στο σπίτι σου.

Εύκολα DIY Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για όλη την οικογένεια! 

#1. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από ξύλο 

Για τα συγκεκριμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ροδέλες ξύλου και χρώματα ζωγραφικής. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και φτιάξε όποια χριστουγεννιάτικη εικόνα θες. Αν θέλεις η εικόνα να κρατήσει για καιρό, μπορείς να την περάσεις με ένα στρώμα από προστατευτικό σπρέι ή κόλλα για ντεκουπάζ.

#2. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από φελλό

Τα φύλλα φελλού δίνουν μία διαφορετική όψη στα στολίδια, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει με χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι φύλλα φελλού, λευκό χρώμα ζωγραφικής και κορδέλα για να τα κρεμάσεις στο δέντρο. Ξεσήκωσε κλασικά χριστουγεννιάτικα μπισκοτένια σχήματα και αποτύπωσέ τα πάνω στο φύλλο φελλού και κόψε τα. Έπειτα με λευκό χρώμα ζωγραφικής κάνε ότι σχέδιο θέλεις. Προτείνουμε λευκό χρώμα γιατί μοιάζει με τη γαρνιτούρα που θα βάζαμε πάνω στα μπισκότα μας. Το αποτέλεσμα; Τα διακοσμητικά σου θα μοιάζουν με φρεσκοψημένα μπισκότα! 

Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές με Κεριά

#3. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από ξυλάκια κανέλας

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό όχι μόνο θα είναι όμορφο αλλά θα είναι και αρωματικό. Πάρε μεγάλα ξυλάκια κανέλας και βάψε τα με χρώματα ζωγραφικής σε χριστουγεννιάτικα θέματα, όπως παρακάτω: 

χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Image credits_Pinterest _ etsy.com

Επίσης, μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο δεντράκι που θα αναδείξει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου, χρησιμοποιώντας κορδέλες με γιορτινά μοτίβα. Δέσε τις κορδέλες σε φιογκάκια πάνω στο ξύλο κανέλας, ξεκινώντας με μεγάλο φιόγκο στο κάτω μέρος και καταλήγοντας σε μικρότερο στο πάνω. Μπορείς επίσης να βάλεις και χριστουγεννιάτικα φωτάκια για μεγαλύτερο εφέ! 

χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Image credits_Pinterest _ topnews21-online.com

5 γιορταστικές ιδέες για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου τα Χριστούγεννα!

#4. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από πηλό

Και αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα εύκολη και δημιουργική. Θα χρειαστείς λευκό πηλό που στεγνώνει στον αέρα, χρώματα ζωγραφικής και κορδέλες ή σπάγκο. Πλάσε καλά τον πηλό και κόψε τα σχήματα που θες, χρησιμοποιώντας κοπίδι ή φόρμες για μπισκότα. Καλό είναι το πάχος των στολιδιών να μην είναι ότι πολύ λεπτό αλλά ούτε και πολύ παχύ. Στην πρώτη περίπτωση τα διακοσμητικά σου θα σπάσουν εύκολα, ενώ στη δεύτερη θα είναι βαριά. Μπορείς να υπολογίσεις 2-3 χιλιοστά πάχος για κάθε διακοσμητικό. Ο πηλός χρειάζεται περίπου 12 ώρες να στεγνώσει. Μόλις στεγνώσει μπορείς να τον χρωματίσεις όπως θέλεις. 

#5. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από ξυλάκια χειροτεχνίας

Τα ξυλάκια χειροτεχνίας είναι μία πολύ απλή και οικονομική επιλογή για να δημιουργήσεις μοναδικά γιορτινά θέματα. Από έλκηθρα και  χιονάνθρωπο, μέχρι ολόκληρη παράσταση με φάτνη, τα ξυλάκια χειροτεχνίας θα σου λύσουν τα χέρια. Θα χρειαστείς σίγουρα μία καλή κόλλα και χρώματα για να φτιάξεις οτιδήποτε θέλεις! 

#6. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από παλιές λάμπες

Έχεις μαζέψει ένα σωρό καμένες λάμπες που προορίζονται για ανακύκλωση; Σου έχουμε μία διαφορετική πρόταση. Χρησιμοποίησέ τις ως χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά! Μπορείς να τις καλύψεις με κόλλα και να προσθέσεις glitter ή να τις βάψεις σε όποιο γιορτινό χαρακτήρα ή θέμα θέλεις.

#Extra tip: Πάρε λευκές ή διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες και ζωγράφισέ τις όπως θέλεις!

χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Image credits: Pixabay.com

Ελπίζουμε να δοκιμάσεις κάποια από τις παραπάνω ιδέες και να στολίσεις το δέντρο με τα δικά σου χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά! Για όποια εργασία προκύψει στο σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων, θα βρισκόμαστε δίπλα σου! Καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου στην υπηρεσία μας και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου! 

χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα