Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού που θα σε βάλει σε Γιορτινή Διάθεση!

Οι περισσότεροι θέλουν να μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων από νωρίς προκειμένου να χορτάσουν όσο γίνεται περισσότερο τις γιορτές, επομένως έχουν ξεκινήσει ήδη να διακοσμούν. Ωστόσο, εάν έχεις μπει ήδη σε αυτό το mood, θα πρέπει να ξέρεις ότι πέρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μεγάλη σημασία έχει και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού. Εμείς θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες για να διακοσμήσεις ολόκληρο το σπίτι σου με βάση τα Χριστούγεννα!

Όταν δεν έχεις μεγάλο σπίτι για να στολίσεις δέντρο ή δε θέλεις να ακολουθήσεις τα καθιερωμένα, μερικά μόνο στοιχεία αρκούν για να διακοσμήσεις το σπίτι σου στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Επίσης, οι παρακάτω λύσεις ενδείκνυνται σε περίπτωση που θέλεις να κρατήσεις ένα μίνιμαλ στυλ χωρίς πληθώρα διακοσμητικών. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού μπορεί να δηλωθεί ακόμα και με ένα μικροσκοπικό διακοσμητικό στοιχείο πάνω σε ένα τραπέζι, επομένως δεν απαιτούνται υπερβολές.

6 Ιδέες για έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού!

1. Τοποθέτησε φωτάκια παντού

χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού

Κακά τα ψέματα, χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού χωρίς φωτάκια δε γίνεται. Τα φωτάκια είναι το κατεξοχήν σημάδι ότι κάποιος έχει στολίσει. Εξαιτίας του γεγονότος ότι αναβοσβήνουν, γίνονται εμφανή από μακριά. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια μόνο στο δέντρο σου. Μπορείς να τοποθετήσεις φωτάκια, ειλικρινά σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Πολλοί βάζουν λαμπάκια στο τραπεζάκι της τηλεόρασης ή μέσα σε γυάλινα δοχεία. Ωστόσο, μια πρωτότυπη ιδέα είναι να τα τοποθετήσεις περιμετρικά από τις μπαλκονόπορτές σου. Είτε με γιρλάντα είτε χωρίς, θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα. Μπορείς να τα κρατήσεις και όλο το χρόνο, αφού προσδίδουν έναν διακριτικό φωτισμό, ιδανικό για χαλάρωση.

2. Χρησιμοποίησε κεριά για ρομαντική διάθεση

χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού

Το φως ακόμα και ενός απλού κεριού δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα σε ένα χώρο. Εάν θέλεις ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού να είναι λιτός και απέριττος, τότε τοποθέτησε κεριά σε μια πιατέλα. Πρόσθεσε κομμάτια από έλατο, κουκουνάρια, αποξηραμένα φρούτα ή οποιοδήποτε διακοσμητικό πιστεύεις ότι ταιριάζει και βάλ’ την πάνω στο τραπέζι. Αμέσως το σπίτι σου θα θυμίζει γιορτινό χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

https://blog.douleutaras.gr/xristougenniatikes-kataskeues-keria/

3. Βάλε διάφορα διακοσμητικά και κατασκευές σε όλα τα σημεία

χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού

Εάν σου αρέσουν οι DIY κατασκευές, σου έχουμε ετοιμάσει αρκετές ιδέες για χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κουκουνάρια ή κεριά που μπορείς να φτιάξεις. Είναι πολύ εύκολες και ταυτόχρονα δίνεις το δικό σου προσωπικό στίγμα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου! Εάν δεν το έχεις με αυτά, στο εμπόριο υπάρχουν πολλά μικρά και μεγάλα διακοσμητικά τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις όπου θέλεις. Από το τραπέζι του σαλονιού μέχρι το κομοδίνο σου και από την κουζίνα μέχρι το περβάζι του παραθύρου σου, μπορείς να προσθέσεις κάποιο χριστουγεννιάτικο στοιχείο για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση. Ειδικά εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό με διακριτικό τρόπο, αγόρασε μικρά δεντράκια, διακοσμητικά με κανέλα ή φαναράκια.

https://blog.douleutaras.gr/xristougenniatikes-kataskeues-me-xarti/

4. Μην παραμελείς τα υπόλοιπα δωμάτια

χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού περιορίζεται μόνο στο σαλόνι. Πρόκειται για το χώρο που είναι εύκολα ορατός από τους επισκέπτες μας. Γιατί, λοιπόν, να μη στολίσεις και τα υπόλοιπα δωμάτια; Εννοείται πως δε χρειάζεται να έχεις ένα δέντρο παντού, αλλά φωτάκια ή μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή είναι αρκετά για να φέρεις το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρο το σπίτι. Επιπλέον, φρόντισε να στολίσεις ανάλογα και τα κρεβάτια σου. Μπορείς να επενδύσεις σε γιορτινά σεντόνια ή να προσθέσεις χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια.

5. Στόλισε με μια εκκεντρική γιρλάντα

χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού

Μήπως θέλεις μια παραδοσιακή και πλουσιοπάροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Ένας τέτοιος χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού θα πρέπει σίγουρα να περιέχει μια γιρλάντα. Είτε με αληθινά είτε με ψεύτικα λουλούδια, η γιρλάντα σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τοποθέτησέ τη πάνω ή γύρω από το τζάκι σου. Ακόμα και αν δεν έχεις τζάκι όμως, κρέμασέ τη από τη σκάλα ή τον τοίχο του σαλονιού σου. Εναλλακτικά, εάν ο τοίχος ή η πόρτα του σπιτιού σου δημιουργεί καμάρα, αξιοποίησέ την τοποθετώντας εκεί τη γιρλάντα σου.

6. Βάλε δώρα κάτω από το δέντρο

χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού

Ίσως είναι λίγο νωρίς για να αγοράσεις από τώρα δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια πολύ καλή ιδέα για να συμπληρώσεις το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου. Για την ώρα δε χρειάζεται να τα αγοράσεις όντως, αλλά να ντύσεις με όμορφα περιτυλίγματα κουτιά που πιθανόν έχεις στο σπίτι. Φρόντισε, όμως, να ταιριάζουν χρωματικά με τον υπόλοιπο στολισμό. Ειδικά εάν χρησιμοποιήσεις διαφορετικά μεταξύ τους περιτυλίγματα, το ντεκόρ σίγουρα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε με το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου και να πήρες αρκετή έμπνευση για να δημιουργήσεις τον δικό σου! Ωστόσο, εάν χρειαστείς βοήθεια για τις υπόλοιπες εργασίες του σπιτιού, εμείς είμαστε εδώ! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες άμεσα & οικονομικά!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα