8 Λόγοι για να Αγαπήσεις τη Χτιστή Ντουζιέρα!

Η χτιστή ντουζιέρα είναι πια η νέα μόδα κι αποτελεί το σημείο κατατεθέν για το χώρο του μπάνιου. Πολλοί ανήκουν στους θερμούς υποστηρικτές της, άλλοι πάλι όχι. Οι πρώτοι τη λατρεύουν και θυσιάζουν ή αλλάζουν την υπάρχουσα παραδοσιακή μπανιέρα για εκείνη. Για τους άλλους, αποτελεί αναγκαία επιλογή, όταν τα στενά περιθώρια του μπάνιου τους δεν τους επιτρέπουν κάτι διαφορετικό.

Η δύναμη που κρύβει μέσα της μπορεί να σε συνεπάρει, ενώ δίκαια δύναται να συγκριθεί με την επίδραση που ασκεί επάνω σου η κλασσική μπανιέρα. Ποιος είπε πως χτιστή ντουζιέρα και χαλάρωση δεν πάνε μαζί; Με δύο βήματα μπορείς να «βυθιστείς» στα νερά της και να «γευθείς» την μοναδική εμπειρία ηρεμίας και τη γαλήνη που μόνο εκείνη είναι ικανή να σου χαρίσει.

Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσένα όλους εκείνους τους λόγους που καθιστούν την χτιστή ντουζιέρα ξεχωριστή και αρκούν για να σε κάνουν να την λατρέψεις. Συμβουλευθήκαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στην ανακαίνιση μπάνιου και σου παρουσιάζουμε 8 αιτίες για να την ερωτευθείς. Άφησέ μας, λοιπόν, να σε εμπνεύσουμε και αφέσου στη μαγεία της!

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε μία χτιστή ντουζιέρα;

1. Για το στυλ της

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Είναι οι λεπτομέρειες από τις οποίες αποτελείται που κάνουν τη διαφορά. Αυτές, βρίσκονται στο χρώμα, στο στυλ, στο υλικό και στο σχήμα της. Η χτιστή ντουζιέρα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει την όψη του μπάνιου σου. Βγαίνει και σε μοντέρνα και σε παραδοσιακή έκδοση, για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Τόσο μίνιμαλ όσο και σε έντονους τόνους! Μπορείς εύκολα να την μετατρέψεις σε έργο τέχνης, ανάλογα με το γούστο σου και το ύφος που θες να έχει το μπάνιο σου. Δύναται έτσι να γίνει το πολυτιμότερο στολίδι του, που θα τραβά το βλέμμα οποιουδήποτε περάσει το κατώφλι του.

2. Για τα πλακάκια της

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Γιατί το πλακάκι είναι το κομμάτι που τη χαρακτηρίζει και την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή. Έχει τη δύναμη να αυξάνει αυτόματα την αξία της και να αναδεικνύει την ομορφιά που αυτή κρύβει. Ανάλογα με το στυλ σου, χάρισε στη χτιστή ντουζιέρα σου τα πλακάκια που θα σε κάνουν να θες να την επισκεφτείς και να σταθείς για να τη θαυμάσεις. Εκείνα τα πλακάκια που θα σε ταξιδεύουν και θα σε μαγεύουν την μοναδική εκείνη ώρα που θα απολαμβάνεις το ντουζ σου κι όσα εκείνη σου προσφέρει.

3. Γιατί συμφέρει

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Δεν απαιτεί πολλά και χωράει παντού! Όσο μικρό κι αν είναι το μπάνιο σου η χτιστή ντουζιέρα τελικά θα καταφέρει να χωρέσει στο εσωτερικό του. Γιατί δε χρειάζεται για τη δημιουργία της ούτε μεγάλος κόπος, ούτε τρομερές δαπάνες. Απαιτεί μονάχα ελάχιστα τετραγωνικά από το μπάνιο σου, κάποιο μέταλλο, γυαλί, πέτρα ή ακόμη και λίγο μπετό. Αρκεί μόνο να θες να την υποδεχτείς ως το νέο μέλος του μπάνιου σου και να την βάλεις στην ζωή σου!

4. Για την αξία που κρύβει

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Έχει την ικανότητα να σου προσφέρει τόσο συνθήκες απομόνωσης όσο και ξεγνοιασιάς. Η χτιστή ντουζιέρα θα δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για το τέλειο ντουζ ή μπάνιο! Γιατί γνωρίζει τον τρόπο για να αγκαλιάσει με στοργή κάθε φιλοξενούμενό της. Παράλληλα, βοηθά στο να διατηρείται το μπάνιο σου σε τάξη, αφού απαγορεύει στο νερό να βγει εκτός και να βρέξει τα πλακάκια ή το χαλάκι σου.

5. Γιατί μπορεί να περνά απαρατήρητη

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Αν επιλέξεις χτιστή ντουζιέρα με βάση το γυαλί τότε εκείνη δύναται να περνάει σχεδόν απαρατήρητη. Συνδύασέ τη με πλακάκια σε απαλούς τόνους για να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι, είτε διαθέτεις μικρό μπάνιο είτε θες να στρέψεις την προσοχή του επισκέπτη σου αλλού, η επιλογή της ντουζιέρας θα σε σώσει. Σύμβολο του λιτού κι απέριττου και όντας σχεδόν διάφανη, θα κοσμεί διακριτικά το βασίλειό σου.

6. Για την αίσθηση που δίνει

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Μια δοκιμή αρκεί για να σε πείσει! Δεν είναι μόνο η μπανιέρα ικανή να σου χαρίσει όλα εκείνα που επιζητείς από ένα μπάνιο. Η χτιστή ντουζιέρα ξέρει τον τρόπο για να σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία! Έχοντας ως σύμμαχο τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορεί να μετατρέψει το μπάνιο σου σε spa. Έτσι, με την κατάλληλη θερμοκρασία και πίεση νερού δύναται να δημιουργήσει για εσένα τις ιδανικές συνθήκες για μια μοναδική χαλάρωση!

7. Για την λειτουργικότητά της

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Αυτό που την καθιστά τόσο πολύτιμη βρίσκεται κρυμμένο στη χρηστική αξία που διαθέτει. Με τη χτιστή ντουζιέρα θα μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις το μπάνιο των ονείρων σου όταν και όποτε θελήσεις. Μια κίνηση αρκεί, για να βρεθείς στο εσωτερικό της και να αφήσεις απ’ έξω όσες σκέψεις σε αγχώνουν και την πίεση της καθημερινότητας!

8. Γιατί ταιριάζει με τη μπανιέρα σου

χτιστή ντουζιέρα

Pinterest.com

Ποιος είπε πως είναι ανάγκη να αποχωριστείς την μπανιέρα σου για να την καλωσορίσεις; Το νέο σου απόκτημα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την υπάρχουσα μπανιέρα που διαθέτει το μπάνιο σου. Έτσι, δε χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου τις ώρες χαλάρωσης που απολαμβάνεις βυθισμένος ή βυθισμένη στα νερά της. Ντουζιέρα και μπανιέρα πάνε μαζί και δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για να κάνουν το μπάνιο σου να μοιάσει με εκείνα που χαζεύεις στις ταινίες.

Tip #1: Σκέψου την ανοιχτή χτιστή ντουζιέρα

Η χτιστή ντουζιέρα στην ανοιχτή εκδοχή της είναι μια τάση που προτιμάται ιδιαιτέρως. Ξέχνα το γυαλί ή την κουρτίνα! Άφησε τη ντουζιέρα σου να αναπνεύσει! Μη σκέφτεσαι τα λιγοστά νερά που ίσως βγουν εκτός. Το άνοιγμα στη ντουζιέρα σου θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει μεγαλύτερο, αλλά και πιο φιλόξενο!

Tip #2: Συνόδεψέ τηv με μια βοηθητική επιφάνεια

Ένταξε στο χώρο της ντουζιέρας σου μια επίπεδη βοηθητική επιφάνεια. Ένα σκαμπό ή ένα «καναπεδάκι» από πλακάκια θα λειτουργήσει ως επιπρόσθετη αξία για το νέο σου δημιούργημα. Θα σου φανεί σίγουρα χρήσιμο εάν θελήσεις να κάτσεις κατά την ώρα του ντουζ σου ή να ακουμπήσεις το σαμπουάν σου επάνω του. Παράλληλα, θα μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου, καθιστός ή καθιστή, για ώρες, χαλαρώνοντας στον απόλυτο βαθμό!

Θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις την χτιστή ντουζιέρα των ονείρων σου; Μη διστάζεις! Μπες στο Douleutaras.gr και βρες τον επαγγελματία που σου ταιριάζει για να πετύχεις όποιο αποτέλεσμα φαντάζεσαι. Μένει μόνο να κλείσεις τα μάτια και να απολαύσεις το μπάνιο σου!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα