2 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία: <strong>Πόρτες Ασφαλείας Θεσσαλονίκη</strong>

2 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία: Πόρτες Ασφαλείας Θεσσαλονίκη

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
No1 Πάροχος Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 296 αξιολογήσεις πελατών

Γεώργιος Α.
5.0

Πολύ ευγενικοί επαγγελματίες. Γρήγοροι και αποτελεσματικοί.

Για: Larin House
Στυλιανη Δ.
5.0

συγνώμη για την καθυστέρηση αξιολόγησης. Ο κύριος Κώστας Θώμου ήταν εξαιρετικός στην εργασία του συνεπής με λογικές τιμές και πολύ συνεργάσιμος. Θα τον προτείνω σε φίλους και σε ό…

Για: Κώστας Θώμου
Σπύρος Β.
5.0

Πολλοί καλοί και συνεπείς

Για: Λάζαρος Στανιμερόπουλος
Χάρης Τ.
5.0

Πολύ καλός στη δουλειά του! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για: Δημήτριος Μπογάς
Ευφροσυνη Χ.
5.0

Άμεση ανταπόκριση και επικοινωνία. Επαγγελματίσμος και συνέπεια.

Για: NATS Doors
Δημητρα Μ.
5.0

Άψογος και ευγενικός επαγγελματίας, συνεπής και με εμπειρία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Αντώνης Ρέκαλης
Φώτης Δ.
5.0

Πιστόλια οι τύποι... Βαψανε όλο το σπίτι πολύ γρήγορα και σε πολύ καλύτερη τιμή απο αλλους!!

Για: Μαστροτεχνική Group
Ματίνα Μ.
4.6

Άργησε μια φορά να έρθει στο πρώτο ραντεβού της αξιολόγησης, αλλά στη συνέχεια ήρθε πήρε τα μέτρα και ήρθε σε μια μέρα για τη τοποθέτηση. Η τοποθέτηση έγινε πολύ γρήγορα και σωστά…

Για: Στέφανος Σύρπης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 730 αντίστοιχες εργασίες:
60€ - 430€
Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας από
430€
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας από
430€
Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας από
60€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα βασικά κριτήρια επιλογής πόρτας ασφαλείας;

Κατασκευαστική εταιρεία: Πολλοί προτιμούν ξένες εταιρείες,όμως στη Ελλάδα διαθέτουμε εξειδικευμένες εταιρείες στον τομέα των πορτών ασφαλείας, οι οποίες παράγουν και θωρακισμένες πόρτες και μπορούν να εγγυηθούν για την αντοχή και την ασφάλεια που προσφέρουν απέναντι σε πιθανούς εισβολείς.

Υψηλό επίπεδο πιστοποίησης: Όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο πιστοποίησης των πορτών ασφαλείας, τόσο πιο αξιόπιστο και ποιοτικό είναι το προϊόν. Οι πιο συνηθισμένες πιστοποιήσεις που συνοδεύουν τις πόρτες ασφαλείας είναι η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Εγγύηση προϊόντος: Οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, όπως και κάθε άλλο προϊόν πρέπει να συνοδεύονται από εγγύηση. Σε περίπτωση που η πόρτα παρουσιάσει βλάβη τις πρώτες μέρες που έχει τοποθετηθεί και χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση, είναι άδικο να επωμιστείς τα έξοδα.

Μονή & Διπλή Θωράκιση: Ίσως, είναι ο βασικότερος παράγοντας που πρέπει να εξετάσεις κατά την επιλογή πόρτας ασφαλείας. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η θωράκιση τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο ασφάλειας και η στιβαρότητα της πόρτας.

Ποια είναι η βασική διαφορά της μονής με τη διπλή θωράκιση;

Και οι δύο επιλογές διαθέτουν μονοκόμματη σκάφη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας. Το σημείο διαφοράς είναι ο αριθμός των νεύρων. Στις πόρτες ασφαλείας με μονή θωράκιση, ο αριθμός των νεύρων είναι από 1 έως 3 ενώ στις πόρτες ασφαλείς με διπλή θωράκιση είναι από 3 ή  και παραπάνω νεύρα. Ο συνδυασμός μία ποιοτικής πόρτας με μία καλή κλειδαριά ασφαλείας, είναι ιδανικός για την προστασία σου.

Ποια είναι τα είδη επένδυσης πόρτας;

Επένδυση πόρτας: Οι επενδύσεις, είναι βασικός αισθητικός κυρίως παράγοντας. Είναι σημαντικό η επένδυση που θα επιλέξεις να ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο και να είναι ανθεκτική στις φθορές. Οι κύριοι τύποι επενδύσεων που υπάρχουν είναι πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις λούστρου MDF με φυσικό καπλαμά και πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου.

Πιο σπάνια, επιλέγονται επενδύσεις με μασίφ ξύλο, εξαιτίας της υψηλής τους τιμής. Ο χώρος που τοποθετούνται οι πόρτες ασφαλείας, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ώστε να μην καταστρέφονται οι πόρτες από τα καιρικά φαινόμενα.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr;

Έχοντας στο νου σου τα παραπάνω, η διαδικασία της επιλογής μπορεί να γίνει παιχνιδάκι και να αφήσεις στους επαγγελματίες μόνο την εγκατάσταση. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο επαγγελματία για την τοποθέτηση πορτών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών, ώστε να είναι βέβαιος για την λειτουργικότητά τους και την αντοχή τους.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματίες και συνεργεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της και θα εξασφαλίσουν μία άμεση εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας ή θα αναλάβουν να ξηλώσουν την παλιά και να τοποθετήσουν μία νέα.

Η τιμή με τοποθέτηση στις πόρτες ασφαλείας και τις θωρακισμένες πόρτες είναι κάτι που σίγουρα θα σε απασχολήσει αλλά οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου δώσουν άμεσα προσφορές για τιμές στις πόρτες ασφαλείας.

Ακόμη, Οι επαγγελματίες μας καλύπτουν ολόκληρο των τομέα των πορτών και μπορούν να προχωρήσουν στην τοποθέτηση εσωτερικών πορτών και εξωτερικών, πτυσσόμενων και θωρακισμένων ενώ θα σε ενημερώσουν και για τα οφέλη που μπορείς να έχεις και από κατηγορίες κουφωμάτων όπως τα αλουμινίου και τα συνθετικά.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Γεώργιος Μουταφτσής
Άνω Λιόσια ( χλμ. από Θεσσαλονίκη)

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πορτών ασφαλείας που χρειάζεστε για τον χώρο σας. Τα στοιχεία που με χαρα…

4.8
(48)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Χάρης Ψάλτης
Μεταμόρφωση ( χλμ. από Θεσσαλονίκη)

Είμαι εξειδικευμένος στην κατασκευή και τοποθέτηση όλων των ειδών εσωτερικών πορτών, από απλές πόρτες μέχρι και πιο σύνθετες διακ…

5.0
(18)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή