2 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία: <strong>Σήτες Θεσσαλονίκη</strong>

2 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία: Σήτες Θεσσαλονίκη

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
Εξυπηρέτηση 24/7
No1 Πάροχος Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι

Αξιολόγηση εργασιών

4.9

μέσος όρος από 4019 αξιολογήσεις πελατών

Ηλιας Π.
5.0

Τι να πρώτο πω γι'αυτόν τον άνθρωπο. Ήρθε είδε την δουλειά. Δεν γινόταν να κουμπώσει το παράθυρο εκεί που έπρεπε να μπει. Το πήγε στο μαγαζί του να το διορθωσει. Το ξανά έφερε κα…

Για: Αναστάσιος Κοπούκης
Βασίλης Λ.
5.0

Άψογη καθαρή δουλειά μέτρα προστασίας λογικές τιμές, τον προτείνω ανεπιφύλακτα

Για: ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΤΖΟΥΡΟΓΛΟΥ
Θεανώ Σ.
5.0

Ταχύτατη εξυπηρέτηση από εξαιρετικούς επαγγελματίες, άψογο αποτέλεσμα.

Για: Larin House
Agni T.
5.0

Πολύ ευγενικός, άμεση εξυπηρέτηση, αποτελεσματικός .

Για: Κώστας Θώμου
Ζωη Μ.
4.4

Ο κύριος Λάζαρος ήταν άψογος επαγγελματίας σε συνέπεια και εξυπηρέτηση. Καλό αποτέλεσμα εργασίας και τιμή αναμενόμενη και λογική σε σχέση με την ποιότητα εργασίας. Θερμές ευχαρισ…

Για: Λάζαρος Στανιμερόπουλος
Δημητρης Μ.
5.0

εξαιρετικός συνεργάτης, πολύ καλή συνεννόηση και συνέπεια στην εργασία.

Για: Δημήτριος Μπογάς
Γιαννης Κ.
5.0

ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΣΙΤΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. Κ. ΑΝΤΏΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ...

Για: Αντώνης Ρέκαλης
Χρήστος Π.
5.0

Άψογη συνεργασία με το κ Πειδη

Για: Χαράλαμπος Πεΐδης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 7.553 αντίστοιχες εργασίες:
50€ - 300€
Επισκευή άνω των 3 σητών από
150€
Εγκατάσταση ή αντικατάσταση έως 3 σητών από
100€
Επισκευή έως 3 σητών από
50€
Εγκατάσταση ή αντικατάσταση άνω των 3 σητών από
300€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για σίτες στη Θεσσαλονίκη;

Ρωτήσαμε του έμπειρους τεχνικούς μας που δραστηριοποιούνται στις σίτες στη Θεσσαλονίκη και μας έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τα δημοφιλέστερα είδη σίτας. Συγκεντρώσαμε τις πληροφορίες που μας έδωσαν σε μία λίστα με τα βασικότερα είδη σίτας και τα χαρακτηριστικά τους. Ποια είναι αυτά;

1. Σταθερή σίτα

Επιλέγεται κυρίως για παράθυρα σε φωταγωγούς και μπάνια και αποτελεί εγγυημένη λύση κατά της σκόνης και των εντόμων. Από την στιγμή που τοποθετείται η σταθερή σίτα, δεν ανοιγοκλείνει και γι’ αυτό είναι ιδανική για κουφώματα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται. Χαρακτηρίζεται για την αντοχή και την λειτουργικότητα που προσφέρει, ενώ παράλληλα το κόστος της είναι ιδιαιτέρως χαμηλό. Η τοποθέτηση της σίτας πραγματοποιείται συνήθως σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται στον τοίχο ή το κούφωμα.

2. Σίτα κάθετης κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης, είναι ιδανική επιλογή για μικρά παράθυρα ανοιγόμενα και μικρά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη. Η τοποθέτησή της έχει χαμηλό κόστος, είναι εύχρηστη και οικονομική, ενώ ανοιγοκλείνει εύκολα με κορδόνι. Η συγκεκριμένη σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση και επαναφέρεται μέσω ενός ελατηρίου. Για να αποφεύγονται τα ατυχήματα αλλά και η βλάβη στην σίτα, συνήθως χρησιμοποιείται και ένα φρένο. Στην απίθανη περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα με την σίτα σου, το κόστος επισκευής της σίτας κάθετης κίνησης είναι χαμηλό.

3. Σίτα οριζόντιας κίνησης

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης ή αλλιώς σίτες συρόμενες τοποθετούνται κυρίως σε μπαλκονόπορτες ανοιγόμενες στη Θεσσαλονίκη και χαρακτηρίζονται για την εύρυθμη λειτουργία τους και το οικονομικό τους κόστος. Το αντιανεμικό βουρτσάκι που διαθέτουν διαθέτει μεγάλη αντοχή στον αέρα και ακόμη φροντίζουν για την αποτροπή της εισόδου σκόνης και εντόμων. Στην σίτα οριζόντιας κίνησης, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φρένου για αποφυγή ατυχήματος, ενώ η επαναφορά τους συνήθως γίνεται με την χρήση ελατηρίου.

4. Σίτες πλισέ

Οι σίτες πλισέ, αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στη Θεσσαλονίκη, τόσο για πόρτες όσο και για παράθυρα. Χαρακτηρίζονται για την ευκολία στην χρήση, καθώς δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς και σταματάει σε όποιο σημείο επιθυμείς. Στις σίτες πλισέ στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιείται άκαυστο και υψηλής αντοχής πανί τύπου ακορντεόν που προσφέρει απόλυτη προστασία από την είσοδο εντόμων και σκόνης. Το κόστος επισκευής στις σίτες πλισέ είναι χαμηλό.

5. Σίτες πλισέ με ερπύστρια

Οι σίτες πλισέ με ερπύστρια, τοποθετούνται εύκολα κυρίως σε μπαλκονόπορτες και το ανταγωνιστικό τους πλεονεκτήματα είναι ότι η χρήση ερπύστριας δίνει την δυνατότητα να μην υπάρχει οδηγός και να διευκολύνεται, έτσι, η πρόσβαση και η διέλευση από το σημείο. Ακόμη, δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς άρα μπορείς να τις σταματήσει σε όποιο σημείο επιθυμείς και μπορούν να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα στις μπαλκονόπορτες.

6. Ανοιγόμενη Σίτα

Είναι η ιδανική σίτα για κουζινόπορτες και πόρτες εισόδου στη Θεσσαλονίκη. Ανοίγει προς τα έξω και η κίνησή της είναι ίδια με εκείνη της πόρτας. Προσφέρει μεγάλη ευκολία και αποτελεί μία κατασκευή που μπορείς να διατηρήσεις για χρόνια, χωρίς να χρειάζεται επισκευή στο μηχανισμό της.

Οποιαδήποτε σίτα κι αν επιλέξεις για τον χώρο σου, έχεις την επιλογή μεταξύ διαφορετικών διαστάσεων. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόφυλλη, σε δίφυλλη ή ακόμη και σε τρίφυλλη. Επιπλέον, μελλοντικά μπορείς να αλλάζεις το πανί της σίτας σου, εύκολα και οικονομικά, σε όλα τα είδη σίτας,  χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις όλο το μηχανισμό.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για σίτες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που εξυπηρετούν την Θεσσαλονίκη, για εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σίτας. Οι επαγγελματίες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να σου προσφέρουν ποιοτικές σίτες αλουμινίου, σίτες για πόρτες και παράθυρα, συρόμενες σίτες ανεξαρτήτως υλικού και διαστάσεων.

Από την πρώτη επαφή με τον χώρο, μπορούν να ανακαλύψουν την ανάγκη των κουφωμάτων σου και να σου προτείνουν την κατάλληλη σίτα που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Μπες στην πλατφόρμας μας, καταχώρησε την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις σίτες στη Θεσσαλονίκη, από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Πού κυμαίνονται οι τιμές για σίτες στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές στις σίτες στη Θεσσαλονίκη εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Οι βασικές παράμετροι που ορίζουν την τιμή είναι οι διαστάσεις της σίτας, το είδος της και το βασικό υλικό στο κούφωμά της. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σίτας, αντίστοιχα αυξάνονται και οι τιμές. Όπως είναι φανερό, οι σταθερές σίτες είναι πολύ πιο οικονομικές από τις σίτες πλισέ με ερπύστρια.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να σου δώσουμε μερικές ενδεικτικές τιμές εκκίνησης ανά είδος σίτας, για να αποκτήσεις μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Ενδεικτική τιμή εκκίνησης για:

- Σταθερές σίτες: 20€

- Σίτα κάθετης κίνησης: 30€

- Ανοιγόμενη σίτα: 40€

- Σίτα οριζόντιας κίνησης: 60€

- Σίτες πλισέ: 80€

Οι παραπάνω τιμές εκκίνησης μπορεί να διαφέρουν ανά περίπτωση και με βάση τις διαστάσεις και τα υλικά.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Alu Experts
Παλλήνη ( χλμ. από Θεσσαλονίκη)

Είμαι ο Θοδωρής Μάλος και διαθέτω εταιρεία που δραστηριοποιείται με μεταλλικά κουφώματα και Σήτες. Εργαζόμαστε στο χώρο του αλουμ…

5.0
(162)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή
Seller photo
ΘΕΣ ΛΥΣΕΙΣ HOME AND BUSINESS SOLUTIONS EE
Θεσσαλονίκη

Παρέχουμε στις καλύτερες τιμές και χρησιμοποιώντας ποιοτικά προϊόντα, επαγγελματικές λύσεις που καλ…

4.9
(37)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή