5 Εύκολες και Εντυπωσιακές Κατασκευές με Παλέτες για να Διακοσμήσεις τον Κήπο σου!

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο θα θέλεις να περνάς χρόνο στον κήπο σου. Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στη διακόσμηση του κήπου σου και να μεταμορφώσεις το σκηνικό. Η διακόσμηση κήπου με παλέτες μπορεί να σου προσφέρει την ανανέωση που θέλεις για το χώρο του κήπου, με λίγα χρήματα. Οι παλέτες αποτελούν ένα υλικό που μπορείς να το χειριστείς εύκολα, χωρίς να έχεις τεχνικές γνώσεις, ούτε κάποια εξειδίκευση.

Αν σου αρέσουν οι κατασκευές με παλέτες και σου αρέσει να δημιουργείς δικές σου κατασκευές, θα λατρέψεις αυτές τις ιδέες. Όλες οι ιδέες που θα βρεις είναι πανεύκολες και βγαίνουν μέσα σε ένα απόγευμα. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το χώρο σου; Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες κατασκευές στη διακόσμηση κήπου με παλέτες που θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε εμπνεύσουν για τη διακόσμηση του κήπου σου!

4+1 Υπέροχες Κατασκευές για τη Διακόσμηση Κήπου με Παλέτες που θα σε Εμπνεύσουν!

1. Διακόσμηση κήπου με παλέτες και διακοσμητικά

Image Credits | Pinterest, The Art in LIfe

Ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό που έχουν οι παλέτες είναι πως αποτελούν ήδη μία ολοκληρωμένη κατασκευή. Για αυτό και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως ακριβώς είναι, χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσεις την κατασκευή τους. Αυτή η ευκολία τις έχει μετατρέψει στο καλύτερο υλικό για κατασκευές για το σπίτι!  

Στη διακόσμηση κήπου με παλέτες υπάρχουν πολλές επιλογές. Η ιδέα της φωτογραφίας είναι πανεύκολη και μπορεί να προσφέρει την ανανέωση που επιθυμείς στο χώρο σου. Για να δημιουργήσεις τη δική σου κατασκευή, θα χρειαστείς μία παλέτα, άσπρη μπογιά και μερικά διακοσμητικά, που θα βρεις πολύ εύκολα στο εμπόριο. Με την άσπρη μπογιά και ένα μεγάλο πινέλο προσπαθησε δώσεις το used style της φωτογραφίας. Άσε την κατασκευή σου να στεγνώσει και στόλισέ τη με τα διακοσμητικά σου. Μπορείς να προσθέσεις και μερικά γλαστράκια με παχύφυτα.

2. Διακόσμηση κήπου με καναπέ από παλέτες

Image Credits | Pinterest. Easy Pallet Projects

Στη διακόσμηση κήπου με παλέτες δεν μπορείς να παραλείψεις τον καναπέ από παλέτες. Τα τελευταία χρόνια ο καναπές από παλέτες αποτελεί  τη must επιλογή για τον κήπο. Οι παλέτες αποτελούν μία τάση που ήρθε για να μείνει, οπότε και εσύ που σου αρέσουν οι κατασκευές δεν γίνεται να μην έχεις έναν καναπέ από παλέτες στο χώρο του κήπου σου.

Η κατασκευή του καναπέ από παλέτες είναι πανεύκολη και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις 2 παλέτες για τη βάση του καναπέ και να χρησιμοποιήσεις άλλη μία παλέτα, κομμένη στη μέση, για την πλάτη και το πλαϊνό μέρος. Για να στερεώσεις τις παλέτες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά λεπτά καρφιά και σφυρί. Στο τέλος, θα πρέπει να βρεις τα κατάλληλα μαξιλάρια και να ολοκληρώσεις την κατασκευή σου. Τόσο απλά και πολύ οικονομικά!

Φτιάξε το δικό σου τραπέζι από παλέτα σε 3 απλά βήματα!

3. Διακόσμηση κήπου με παλέτες για γλαστράκια

Image Credits | Pinterest, Kristin Bonk

Μήπως θέλεις ένα χώρο για να τοποθετήσεις τα μικρά γλαστράκια σου; Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη χρήση μία παλέτας. Αυτή η ιδέα ανήκει στα must have στη διακόσμηση κήπου με παλέτες και δεν πρέπει με τίποτα να την παραλείψεις. Εξάλλου θα ομορφύνει μοναδικά το χώρο σου και το κυριότερο, θα την έχεις φτιάξει εσύ!

Για να δημιουργήσεις τη δική σου κατασκευή δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, πέρα από το να προμηθευτείς μία παλέτα. Μπορείς να βάψεις την παλέτα σου στο χρώμα που επιθυμείς και να της δώσεις το δικό σου ύφος. Ωστόσο, αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με μπογιές και πινέλα, μπορείς να κρατήσεις το φυσικό ξύλινο χρώμα της. Σε κάθε περίπτωση, σου προτείνουμε να περάσεις με ειδική διάφανη βαφή την παλέτα, ώστε να μην φουσκώσει από τα νερά. Αφού στεγνώσει, μπορείς να τοποθετήσεις τα γλαστράκια σου και αν την στολίσεις στον κήπο!

4. Διακόσμηση κήπου με παγκάκι από παλέτες

Image Credits | Pinterest, The Art in Life

Αυτό το παγκάκι θα ήθελαν πολλοί να το είχαν στη διακόσμηση κήπου με παλέτες. Η κατασκευή του είναι εξαιρετική και πολύ προσεγμένη, ενώ τα μαύρα στοιχεία προσφέρουν έναν άλλο τόνο στην ισορροπημένη εμφάνισή του. Ίσως για την κατασκευή του να δυσκολευτείς λίγο αν δεν έχεις προηγούμενη γνώση, ωστόσο αυτό το παγκάκι αποτελεί μία κατασκευή που δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τη διακόσμηση κήπου με παλέτες.

Αν θεωρείς πως είναι δύσκολο για εσένα να διαχειριστείς το μαύρο σίδερο, μπορείς να το παραλείψεις! Αρκεί να τοποθετήσεις μερικά κομμάτια από παλέτα στη βάση της κατασκευής σου μέχρι να φτάσει στο ύψος που θέλεις. Κράτησε απλή την κατασκευή σου, οι παλέτες δεν χρειάζονται τίποτα περίτεχνο για να αναδείξουν τη διακόσμηση κήπου.

5. Διακόσμηση κήπου με κούνια από παλέτες

Image Credits | Pinterest, Terry Moddy

Από τη διακόσμηση κήπου με παλέτες δε θα μπορούσε με τίποτα να λείπει μία κούνια. Εξάλλου, από τη στιγμή που έχεις κήπο, έχεις το χώρο να τον διαμορφώσεις με όλες τις κατασκευές που έχεις ονειρευτεί. Επομένως, αξίζει να αφιερώσεις μερικές ώρες για να τον διακοσμήσεις όπως εσύ επιθυμείς, με τις δικές σου κατασκευές.

Για να δημιουργήσεις τη δική σου κατασκευή μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα δημιουργίας ενός καναπέ, χωρίς τη βάση του. Αφού δημιουργήσεις το κάθισμα της κούνιας  σου, πέρασε την αλυσίδα, στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του καθίσματος, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία. Κρέμασε την κατασκευή σου, είτε από κάποιον ήδη έτοιμο σκελετό που μπορεί να έχεις από άλλη κούνια, είτε από τα κλαδιά κάποιου δέντρου του κήπου σου. Όσο και αν παιδευτείς στη δημιουργία, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Ελπίζουμε το άρθρο μας για τη διακόσμηση κήπου με παλέτες να σου έδωσε έμπνευση. Αν χρειάζεσαι έναν έμπειρο κηπουρό για να αναλάβει την περιποίηση του κήπου σου, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους κηπουρούς.

διακόσμηση κήπου με παλέτες

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα