Γραφείο στο σαλόνι: 4 Tips για να εντυπωσιάσεις!

Γραφείο στο σαλόνι

Το γραφείο στο σπίτι είναι μία ολοένα και αυξανόμενη τάση που την ακολουθούν ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι. Αντί να δουλεύεις στην κουζίνα ή τον καναπέ, φτιάξε μία όμορφη γωνία για γραφείο στο σαλόνι και κέρδισε αυτονομία και αποδοτικότητα! 

Ιδέες για ένα εντυπωσιακό Γραφείο στο Σαλόνι

Το γραφείο στο σπίτι χρειάζεται να είναι απρόσωπο και χωμένο σε μία γωνία. Μετέφερε το γραφείο στο σαλόνι και ενσωμάτωσε το στη διακόσμηση του χώρου! Παρακάτω θα σου δείξουμε τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις, για να κάνεις ένα γραφείο στο σαλόνι που θα κλέψει τα βλέμματα! 

Image credits_ Pinterest

#1.Το έπιπλο του γραφείου σου δε χρειάζεται να είναι fancy!

Για να δημιουργήσεις ένα άνετο γραφείο στο σαλόνι, το έπιπλο που θα διαλέξεις δε χρειάζεται να είναι επιβλητικό και ακριβό. Αν δεν έχεις ήδη ένα γραφείο, διάλεξε έπιπλο με στόχο να σε βολεύει και να σε εξυπηρετεί στη δουλειά σου. Σε διαφορετική περίπτωση, χρησιμοποίησε το γραφείο που έχεις ήδη και ενσωμάτωσε το με μικρά κόλπα στη διακόσμηση του χώρου σου, όπως και παρακάτω: γραφείο στο σαλόνι   γραφείο στο σαλόνιγραφείο στο σαλόνι

#2. Διάλεξε το σωστό σημείο

Για να στήσεις το γραφείο στο σαλόνι, διάλεξε ένα σημείο που να έχει φυσικό φως, αλλά με επιλογή σκίασης αν χρειαστεί. Επίσης ιδανικά, καλό θα ήταν να μην είναι χωμένο σε σημείο που δεν έχει κοντά ένα παράθυρο. Το φυσικό φως και ο επαρκής αερισμός του χώρου αυξάνει την αποδοτικότητα και την όρεξή σου για δουλειά! 
γραφείο στο σαλόνι

Image credits_ Pinterest

#3. Βάλε την προσωπική σου πινελιά

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι έχεις γραφείο στο σαλόνι και διακόσμησέ το όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς περιορισμούς. Βάλε το αγαπημένο σου φυτό, τις φωτογραφίες και τα διακοσμητικά που θέλεις και δημιούργησε έναν οικείο χώρο για την εργασία σου. Επίσης, διαμόρφωσε την οργάνωση του γραφείου σου, έτσι ακριβώς όπως σε εξυπηρετεί!
γραφείο στο σαλόνι

Image credits_ Pinterest

  1. Το κεφάλαιο “Καρέκλα”

Η καρέκλα του γραφείου είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν πρέπει να είναι άνετη σνα καναπές αλλά ούτε και να πιάνεται η μέση σου. Διάλεξε μία καρέκλα γραφείο που να ταιριάζει στο σώμα σου αλλά και να δημιουργεί μία σωστή στάση σώματος ενώ εργάζεσαι.  Η καρέκλα δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα ειδική για γραφεί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μία καρέκλα από το καθιστικό ή την κουζίνα σου, αρκεί να σε βολεύει. 
γραφείο στο σαλόνι

Image credits_ Pinterest


Διάβασε επίσης: Διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου!
[caption id="attachment_18939" align="aligncenter" width="480"]γραφείο στο σαλόνι
Image credits_ Pinterest[/caption] [caption id="attachment_18940" align="aligncenter" width="599"]γραφείο στο σαλόνι
Image credits_ Pinterest[/caption]

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να φτιάξεις το γραφείο των ονείρων σου, μέσα στο σπίτι! Εάν χρειαστείς βοήθεια με τη διακόσμηση του γραφείου σου στο σαλόνι, οι επαγγελματίες διακοσμητές της πλατφόρμας μας, είναι στη διάθεσή σου. Θα σου προτείνουν τις κατάλληλες μεθόδους για μία εντυπωσιακή, αλλά και αντιπροσωπευτική διακόσμηση γραφείου, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα