Δεν Λειτουργεί η Ηλεκτρική Σκούπα; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!

Φτάνει τέλος Νοέμβρη και οι περισσότεροι έχουμε ήδη στρώσει τα χαλιά μας. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη ζεστασιά που προσφέρουν στο σπίτι, αλλά ούτε και την ιδιαίτερη προσοχή που χρειάζονται. Η περιποίηση που χρειάζονται είναι καθημερινή και αναγκαία. Τί γίνεται, όμως, όταν δεν λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα;

Εκτός απ’ όλα τα άλλα εργαλεία, που έχουμε στη διάθεση μας για τη καθαριότητα των χαλιών και των πατωμάτων μας, η ηλεκτρική σκούπα αποτελεί το μεγαλύτερο και βασικό σύμμαχο μας. Υπάρχει στα περισσότερα σπίτια και είναι από τις πιο οικονομικές και εύχρηστες οικιακές συσκευές. Είναι γεγονός ότι μια βλάβη της θα μας “έδενε” τα χέρια στη καθημερινή καθαριότητα. Γι’ αυτό ρωτήσαμε τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και τι πρέπει να κάνεις για να τα αντιμετωπίσεις.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που δεν λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα, όπως θα έπρεπε!

#1 “Μα γιατί δεν τραβάει;”

Από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις με τη σκούπα σου. Ευτυχώς, είναι και από τα πιο εύκολα στη λύση καθώς οι επιλογές είναι δύο. Ή κάτι έχει φράξει το σωλήνα ή απλά έχει γεμίσει η σακούλα της. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα καλό καθάρισμα. Διάβασε της οδηγίες χρήσης της, ώστε να καθαρίσεις σωστά όλα τα εξαρτήματα και να αλλάξεις τη σακούλα και το φίλτρο της.

#2 “Τί μυρίζει έτσι;”

Πολλές φορές μετά τη χρήση της ηλεκτρικής μας σκούπας υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά στον αέρα. Αυτό συμβαίνει διότι με το πέρασμα του χρόνου η σκούπα μας έχει γίνει εστία μικροβίων που προκαλούν δυσοσμία. Λόγοι υγιεινής επιβάλλουν ένα καλό καθάρισμα και πάλι. Αφού λοιπόν θα έχεις καταπολεμήσει την κύρια αιτία, μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, ρίξε στη σακούλα της σκούπας σου λίγη βανίλια ή κανέλα. Την επομένη φορά, που θα σκουπίσεις, το άρωμα τους θα σκορπιστεί σε όλο το σπίτι.

#3 “ Πάει πέθανε.”

Ακόμα κι όταν η ηλεκτρική σκούπα δεν λειτουργεί καθόλου, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μοτέρ της ή με το κουμπί εκκίνησης. Είναι καλύτερο να μη δοκιμάσεις να βρεις τη λύση μόνος/η, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά. Με λίγη επαγγελματική βοήθεια το πρόβλημα σου θα εξαφανιστεί αμέσως και θα έχεις γρήγορα πίσω το "φίλο" σου.

Στη πλατφόρμα μας υπάρχουν οι έμπειροι και αξιολογημένοι επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν στη μάχη των μικροβίων. Ό,τι ψάχνεις, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr! Με λίγα μόνο κλικ, η συσκευή σου θα είναι πάλι σαν καινούργια!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα