16 Κορυφαίες Ιδέες διακόσμησης με κορμούς δέντρων!

δέες διακόσμησης με κορμούς δέντρων

Σκέφτεσαι πως να δώσεις μία ξεχωριστή και ζεστή νότα στο σπίτι σου; Ιδανική λύση: οι κορμοί δέντρων για διακόσμηση σπιτιού! 

Πού θα βρεις κορμούς δέντρων; 

Πηγαίνοντας μία βόλτα στην παραλία θα βρεις πολλούς λεπτούς κορμούς που έχουν αποκοπεί από τα δέντρα. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πιο ογκώδεις κορμούς που πιθανώς έχουν ξεμείνει από το χειμερινό απόθεμα για τζάκι. Τέλος, μπορείς να προμηθευτείς τους κορμούς δέντρων στο μέγεθος και την απόχρωση που θέλεις από τα καταστήματα που εμπορεύονται ξυλεία.  Παρακάτω σου παρουσιάζουμε ιδέες διακόσμησης χρησιμοποιώντας κορμούς δέντρων σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού:  

1. Κορμοί δέντρων για διακόσμηση σαλονιού

Για να διακοσμήσεις υπέροχα το σαλόνι σου, οι ιδέες είναι πολλές! Κόψε ένα χοντρό κομμάτι από τον κορμό που έχεις και γυάλισε το πάνω και το κάτω μέρος. Μην πειράξεις τα πλαϊνά για να έχεις όσο γίνεται πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δημιούργησε τρύπες στο κάτω μέρος και τοποθέτησε τα πόδια που επιθυμείς. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς ένα μοντέρνο ρουστίκ τραπεζάκι σαλονιού.
κορμοι δεντρων για διακοσμηση

Image credits_ Pinterest

2. Κορμοί δέντρων για διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Έπεσε το δέντρο στον κήπο σου; Εκμεταλλεύσου το! Δημιούργησε μία μοναδική ζαρντινιέρα για τα φυτά και τα λουλούδια σου και κέρδισε τις εντυπώσεις:
κορμοι δεντρων για διακοσμηση

Image credits_ Pinterest

Διάβασε επίσης: 6 πρωτότυπες ιδέες για DIY Ξύλινες Κατασκευές Κήπου!


κορμοι δεντρων για διακοσμηση

Image credits_ Pinterest


Διάβασε επίσης: Ξύλινα Καφάσια: 8 DIY Ιδέες που θα αγαπήσεις!

3. Κορμοί δέντρων για διακόσμηση μπάνιου

Οι κορμοί δέντρου μπορούν να ταιριάξουν παντού σε ένα σπίτι. Χρησιμοποίησε ανοιχτόχρωμους λεπτούς κορμούς δέντρων και κατασκεύασε μία παραδοσιακή σκάλα για τις πετσέτες σου!
κορμοι δεντρων για διακοσμηση

Image credits_ Pinterest

4. Κορμοί δέντρων για διακόσμηση κουζίνας

Δημιούργησε μία μοναδική πιατέλα σερβιρίσματος χρησιμοποιώντας βάσεις από λεπτοκομμένους κορμούς και κούτσουρα για το σώμα της κατασκευής. Επίσης μπορείς να κατασκευάσεις εσοχές σε ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου και να δημιουργήσεις μία εντυπωσιακή οιναποθήκη.
κορμοι δεντρων για διακοσμηση

Image credits_ Pinterest

5. Κορμοί δέντρων για διακόσμηση υπνοδωματίου

Με πολλά και λεπτά κομμάτια κορμών, μπορείς να δημιουργήσεις μία θαυμάσια εκδοχή για κεφαλάρι κρεβατιού. Επίσης με πολλά μικρά κλαδάκια στη σειρά και ένα όμορφο πλαίσιο, μπορείς να κατασκευάσεις
κορμοι δεντρων για διακοσμηση

Image credits_ Pinterest

Ελπίζουμε να σε εμπνεύσαμε για να φτιάξεις τα δικά σου, μοναδικά, χειροποίητα διακοσμητικά από κορμούς δέντρων. Θέλεις να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερες ιδέες και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, με ελάχιστο κόστος; Ζήτησε τη βοήθεια ενός έμπειρου επαγγελματία ξυλουργού. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα τη καλύτερη προσφορά!κορμοί δέντρων για διακόσμηση

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα