6+1 Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα!

Δεν έχουν όλα τα μπάνια τις ίδιες προδιαγραφές και δυνατότητες για μεγάλες μπανιέρες. Έτσι, οι ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα οφείλουν να είναι εξίσου δημιουργικές για να ανταποκριθούν στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η μπανιέρα. Ας μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις, όμως, αφού κάθε μία έχει την χάρη της!

Η προτίμηση για εύκολο και γρήγορο ντους αλλά και η ανάγκη για εξοικονόμηση χώρου, έχει κάνει την ντουζιέρα ανάρπαστη στα περισσότερα μπάνια. Εκτός από αυτό, εξασφαλίζει ένα μοναδικό στυλ και δίνει χαρακτήρα στο μπάνιο σου. Η απόλαυση ενός χαλαρωτικού μπάνιου σε συνδυασμό με την ωραία αισθητική είναι αυτά που θα σου χαρίσουν ισορροπία και προσωπική ευχαρίστηση. Αν λοιπόν, σκέφτεσαι να βάλεις στο μπάνιο σου μία ντουζιέρα ή θες να ανανεώσεις το στυλ της ήδη υπάρχουσας, τότε οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι εδώ για σένα! Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές τους, σου παρουσιάζουμε φοβερές ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα. Στόχος μας να εμπνευστείς και να επιλέξεις την κατάλληλη για τον χώρο σου!

7 Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα!

Μία ντουζιέρα αποτελεί την πιο πρακτική λύση για μικρά μπάνια και έχει την ιδιότητα να προσδίδει στον χώρο λειτουργικότητα και άνεση. Δες, λοιπόν, μερικές καινοτόμες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα και προσάρμοσε τις στα γούστα σου!

#1 Κόκκινο πλακάκι

Πώς μπορείς να μετατρέψεις το γκρι και βαρετό χρώμα του τοίχου σου σε κάτι φωτεινό και μοδάτο; Η απάντηση είναι προσθέτοντας χρώμα! Το έντονο κόκκινο ταιριάζει απόλυτα σε μικρά πλακάκια στο μπάνιο και ειδικά στη ντουζιέρα. Κάθε φορά που θα μπαίνεις για ντους η διάθεσή σου θα αλλάζει. Δεν χρειάζεται να το τοποθετήσεις σε όλο το δωμάτιο ή σε όλη την ντουζιέρα. Ένας τοίχος και η γωνιά που διατηρείς τα σαμπουάν και το σαπούνι σου, αρκούν! Το κόκκινο είναι ένα τολμηρό χρώμα που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τραβάει τα βλέμματα και δίνει μία μοντέρνα άποψη όποιο χώρο του σπιτιού και αν ακουμπήσει.

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

#2 Γυάλινο κουτί

Η εικόνα της ντουζιέρας με γυάλινο τζάμι και μίνιμαλ ύφος μοιάζει να έχει βγει από σελίδα περιοδικού. Εύκολα όμως μπορείς να την μεταφέρεις στο δικό σου μπάνιο. Μία χτιστή ντουζιέρα που σε γλιτώνει από στενούς χώρους, μπορεί να “περιφραχτεί” από μία γυάλινη κατασκευή. Αυτή θα αντικαταστήσει την κλασσική κουρτίνα και η διάφανη όψη του θα κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

#3 Έντονο γαλάζιο

Μία από τις πιο εκκεντρικές ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα είναι ένα σχέδιο με τιρκουάζ πλακάκια στον ένα τοίχο. Η ζωηρή αυτή πινελιά του αγαπημένου χρώματος θα αναβαθμίσει το μπάνιο σου. Αποτελεί μία δυναμική επιλογή που συνδυάζεται άψογα με σκούρα καφέ έπιπλα και λευκά πλακάκια στον υπόλοιπο χώρο και στο δάπεδο.

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

Renovation_Cost_Bathroom

#4 Ψηφιδωτός τοίχος

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να λατρέψεις τα μικρά μπάνια όπως σου έχουμε αναφέρει εδώ. Ένας από αυτούς είναι οι ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα που προσφέρουν. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να αποκτήσει ο χώρος σου την καλαισθησία που έχει ανάγκη. Ένας ψηφιδωτός τοίχος στα χρώματα που σου αρέσουν πλαισιωμένος από το απόλυτο λευκό, θα κάνουν το θαύμα τους!

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

#5 Κλασσικό ασπρόμαυρο

Ο διαχρονικός συνδυασμός άσπρου και μαύρου θα δώσουν το πιο σοφιστικέ στυλ στο μπάνιο σου. Διαχώρισε την ντουζιέρα από τον υπόλοιπο χώρο με ένα τζάμι μέχρι την μέση για να μην πετάγονται τα νερά. Αν θες ο χώρος σου να ανοίξει και να απαλλαγείς από την ασφυκτική ατμόσφαιρα, τότε βελτίωσε την εικόνα της διακόσμησής σου. Τοποθέτησε φυτά, λάμπες, καθρέφτες και άσε το φυσικό φως να μπαίνει από το παράθυρο.

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

#6 Αξιοποίησε κάθε γωνιά

Ίσως η πιο πρωτοποριακή από τις ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα. Τοποθέτησε την ντουζιέρα σου στην μεριά της γωνίας που κάνει η σκεπή σου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο αυτό τον χώρο. Πέρα από την πρακτικότητα, το στυλ αυτό θα δώσει μία rustic και γεωμετρική άποψη στο μπάνιο σου. Μία ιδέα που διαφέρει κατά πολύ από τις υπόλοιπες. Αν το σπίτι σου διαθέτει σοφίτα ή σκεπή τότε μη διστάσεις τα το δοκιμάσεις!

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

#7 Σκούρες αποχρώσεις

Για πιο τολμηρές προτιμήσεις, το μαύρο ή σκούρο καφέ πλακάκι που θυμίζει έντονα ξύλο, θα ανανεώσει την εμφάνιση της ντουζιέρας σου. Ιδιαίτερα για σένα που είσαι λάτρης της πολυτέλειας και της κομψότητας, ιδανική πρόταση είναι μία ειδική κατασκευή με ένα κάθισμα στο εσωτερικό της. Η μαρμάρινη επιφάνεια θα δώσει έξτρα πόντους στην αισθητική του μπάνιου σου.

ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Shower Ideas | Pinterest.com

Αν θέλεις να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερες ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή σαλονιού, μπορείς να επισκεφθείς τον οδηγό ανακαίνισης του Douleutaras.gr με τίτλο “ Οδηγός Ανακαίνισης: Οι κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση σπιτιού ”!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα